- Konu Sahibi Papatya5574
-
Sen yallah ananın memesine, bi büyü sonra evlenmek falan düşün derdim.Erkek arkadasin inanilmaz karaktersiz.
Once ailesi istemedi diye tanismanin hemen ertesi gunu senden ayriliyor. 6 ay sonra yalvarip, yakarip ailemle degil benimle evleneceksin diye kanina giriyor.
2 yil sonra da ailem hakkında bana hiçbir şey söyleme. Onlar aramasa bile sen arayacaksin. eğer ailemi istemiyorsan beni de istemeyeceksin diye seni tehdit ediyor.
Korkuc ya. Yazarken bile tum sinirlerim zipladi..
Bence hic vakit kaybetmeden ayril..Devam edersen omrunu heba edersin.
Ben olsam ayrilirken bir de guzelce eziklerdim bu süt çocugunu.
Şu lafı duyduktan sonra hala evlenme fikrin varsa hayatının hatasını yaparsın evlat..ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor.
Acilen ayakların dötüne vura vura kaç bu insanlardan.
Bu dengesiz bir anda ayrılmamış ki,ailesi direk emri vermiş ayrıl demiş..Neden istemiyorlarmış peki?
Yazdığın kadarıyla gayet cici bir kızsınEee yani aile psikolojik problemli insanlar gibi geldi bana. Zaten eve gelen misafire surat yapmak çok büyük bir kabalık, büyükler diye böyle bir şeye asla hakları yok.
Sevgilin ayrıca bir ibiş, ailesi surat yaptı diye ayrıldıysa defolsun gitsin ... bu kadar karaktersiz olunmaz. Anneciğinin tek lafıyla ayrılan adamdan hayır gelmez.
Onlar seni istemiyorsa sen bu kaba, saygısız, görgüsüz tipleri hiç hiç isteme bence.
Asla guvenilmeyecek bı tip. Kendine bu kötülüğü yapma. Olmaz bu iş. Olsun dersen çok ezilceksin.Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
+1Ben sizin yerinizde olsam bitiririm bu ilişkiyi. Yaşadıklarınız sadece fragman asıl filmi bunların bin beteri olarak evlenince göreceksiniz
Ayrılmanız doğru olur bence. Çünkü benim evliliğimde tek problem yıllardır aile konusu. Aşamadık. Çözemedik. Hep aklımda boşanma var bu konu yüzünden. Mutlu olunmuyor aile ile iyi geçinmek ya da aileyi çok takmayan birini bulmak lazım.Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Evlenince bunun daha beterini yasıycagının kısa filmi dır bu olaylar. Ben senin yerinde olsam bitiririm bu ilişkiyi. Tehdıt ediyormus beyfendi. Ne hakla pardon? En bastan Aile zaten seni hic sevmemiş ki! Kabullenemiyorlar bir türlü Sonradan da degisegini hiç zannetmiyorum. Evlenirsen bunlarla cok cekersin baska dertin mi yok ya bas tekmeyi gitsin. Seni istemeyeni sen hic isteme! Hic kimse bulunmaz hint kumaşı degildir....Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?