Erkek arkadasimin ailesi ile yildizlarimiz bir turlu barismadi

Sen yallah ananın memesine, bi büyü sonra evlenmek falan düşün derdim.

Neden istemiyorlarmış peki?

Yazdığın kadarıyla gayet cici bir kızsın Eee yani aile psikolojik problemli insanlar gibi geldi bana. Zaten eve gelen misafire surat yapmak çok büyük bir kabalık, büyükler diye böyle bir şeye asla hakları yok.

Sevgilin ayrıca bir ibiş, ailesi surat yaptı diye ayrıldıysa defolsun gitsin ... bu kadar karaktersiz olunmaz. Anneciğinin tek lafıyla ayrılan adamdan hayır gelmez.

Onlar seni istemiyorsa sen bu kaba, saygısız, görgüsüz tipleri hiç hiç isteme bence.

Bu dengesiz bir anda ayrılmamış ki,ailesi direk emri vermiş ayrıl demiş..
Süt çocukları gibi bunlar..

Sevgilin senden ayrılmadan sen ondan ayrılmalısın. Çünkü bu ilişki saglıklı degil , belli.

Koşarak uzaklaşın koşarak ! Şimdi bunları söyleyen evlenince neler yapar ? Sorun sende değil o aile oğlu kimi götürürse yine beğenmeyecek. Bilirim böylelerini kendi oğullarını padişah sanıp kimseyi layık görmezler. E sevgilinizde de iş yok. Yol yakınken kaçın kurtarın kendinizi sonrasında çok pişman olursunuz

Asla guvenilmeyecek bı tip. Kendine bu kötülüğü yapma. Olmaz bu iş. Olsun dersen çok ezilceksin.

daha sevgiliyken aile davası demek insanın kendine yaptığını kimse yapmaz kendinize ve geleceğinize bi iyilik yapın derhall ayrilin

Kuzum nasil sindirmis seniiii adamlar seni istemiyor bu errrrkegimiz maco tavirlar sergiliyor ama biri de demiyor ki beni istemeyeni bir oyle bir boyle davranani ben niye isteyeyim?bil bakalim bu kiiiim? Pozitif olmak baska polyana olmak baska dertler bagira cagira geliyor ya hazirlan mutsuz bir evlilige ya da ayril

Ayrılmanız doğru olur bence. Çünkü benim evliliğimde tek problem yıllardır aile konusu. Aşamadık. Çözemedik. Hep aklımda boşanma var bu konu yüzünden. Mutlu olunmuyor aile ile iyi geçinmek ya da aileyi çok takmayan birini bulmak lazım.

O İşler nişanlınızın dediği gibi olmuyor
Sadece eş adayı ile evlenilmiyor keşke öyle olsaydı
Maalesef ailelerlede evleniliyor
Yol yakınken arkanıza bile bakmadan kaçın
Burada eş aileleri ile açılmış binlerce konu var

Evlenince bunun daha beterini yasıycagının kısa filmi dır bu olaylar. Ben senin yerinde olsam bitiririm bu ilişkiyi. Tehdıt ediyormus beyfendi. Ne hakla pardon? En bastan Aile zaten seni hic sevmemiş ki! Kabullenemiyorlar bir türlü Sonradan da degisegini hiç zannetmiyorum. Evlenirsen bunlarla cok cekersin baska dertin mi yok ya bas tekmeyi gitsin. Seni istemeyeni sen hic isteme! Hic kimse bulunmaz hint kumaşı degildir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…