erkek arkadaşımın ailesi

Erkek arkadaşının dayısının karısıyla neden kavga ettiniz çok merak ettim?

Beş senede ister istemez bu hale geliyorsun ne kadar uzak durmak istesen ne kadar aralıklı görüşsende bende bunu düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten
5 senelik evliyim
Eşiminn dayısının hanımı ile karsılasmadım bile
Çok gençsin iyi düşün
Sevgilinden ayrılma ama ertele bu işleri

Hayatımda gördüğüm en saçma isyememe sebebi. Siz de bunu yediniz?

Kaç yıllık evliyim eşimin dayısının eşini (yazarken bile garip) bayramdan bayrama ya görürüm ya görmem.İlişki sarmalınız normal değil.

8 yıl olmuş işler yoluna girmedi mi
huylu huyundan vazgeçer mi? Ki ben 2 yıldır mesafeli olmama ve ayda ya da bikaç ayda bir birbirimizi görmemize rağmen laf sokma şeklinde bile olsa bi şekilde rahatsız ediyolar.. Yaşadıklarımdan dolayı da toz zerresi kadar tahammülüm yok hiçbirine. Nerden düştüm içinize evlenmez olaydım diyorum. Gerçekten geri dönebilsem seçtiğim evlilik bu olmazdı.

Güncelleme : teşekkürler bu kadar eleştiri için daha fazla istemiyorum.
Merhaba
22 yaşında iki üniversite okuyan biriyim. 5 yıllık bir ilişkim var çokta mutluyuz ikili olarak ama ailesi beni başta istemediler sebep olarakta erkek arkadaşımın üniversite okumaması bu sebeptende benim ailemin vermeyeceğini düşünmeleriydi ama erkek arkadaşım şuan gelecek vaat eden bir işte yönetici olarak çalışıyor ve yeterli parayı kazanıyor çevremdeki herkes onu takdir ediyor karakter olarak yeni yeni aileside beni kabullenmeye başladılar. Bu sırada erkek arkadaşımın dayısı üçüncü evliliğini yaptı ve karısıyla asla anlaşamaz olduk benimle ilgili bişey olsa benim laflarımı çok farklı şekilde gidip ailesine anlatıyor büyük kavgalar ettik ağza alınmayacak sözler söyledik şuan hiç konuşmuyoruz. Evlenme teklifi aldım yakında nişanlanıcaz. bu arada erkek arkadaşım tek erkek çocuk ablası kaçarak evlenmiş ve ailesi yarın bir gün benim onlarla görüşmemi azaltabileceğim konusunda bir konuşmada yapmışlar ki benim böyle bir düşüncem olmadı hep aksini söyledim her buluştuğumuzda ama tek erkek çocuk olmasının verdiği bir etkiyle beni kabullenmelerinin zor olacağınında farkındaydım erkek arkadaşım ve ben artık bu aile mevzusundan çok yorulduk bu konu açıldığında ikimizde kırıcı konuşabiliyoruz birbirimiz olmadanda yapamıyoruz ama evlendiğimde bu aile sorunu bizim bitmemize sebep olursa diyede korkuyorum. Erkek arkadaşım bir keresinde bizim bireysel bir sorunumuz yok tek sorun benim ailem dedi oda bunun farkında elinden geldiğince arkamda durmaya çalışıyor ama bazı yerlerde yine üzüldüğüm oluyor. Böyle bir sorun yaşayıp sonrasında düzelen veya daha kötü olan var mı ? Aile sorunu zaman içinde ne hale geliyor yoksa bu ciddi bir sorun olarak mı kalıyor ?

Niye bu kadar yüz göz oldunuz ki anlamadım.
Nedir yani şehzade mi?

Görünen köy kılavuz istemez, sıkıntılar azalmaz aksine artar haberin olsun.
Bana umut vadetmedi ilişkiniz.

Bu ciddi sorun hiç bir zaman bitmeyecek.
Saatli bomba gibi düşünebilirsiniz.
Evlendikten sonra hanenizin ortasına yerleşecek ve ne zaman patlayacağını da Allah bilir.

Uzaklaşın derim ve yol yakınken kendi yolunuza bakın.
Sevginin çözemediği sorunlar oluyor malesef, hele ki bu sorun aile ise.
İşin içinden çıkılmaz hal alabiliyor.

Hayat sizin karar sizin, burada sadece biz tavsiyeler verebiliyoruz kendi tecrübelerimize göre.
Tek diyeceğim, hayatınızı kaosa çevirmeyin, eğitiminizi tamamlayın önce güzel bir kariyer edinin.
Ondan sonra zaten hayat size bir yol çizecektir, ama şimdiden hayatınızı karartmayın derim çok gençsiniz.

Çok erken ya. Arkadaşlar gerekenleri demiş zaten de bu adamla ömrünün geri kalanını harcama bence geleceğine odaklan. Bu aile problem olur, sevgilin de tecrübesiz denge kuramaz çok sorun yaşarsın.

Daha evlenmeden erkek arkadaşınızın dayısının eşi ile kanlı bıçaklı olduysanız, evlenince ailedeki herkesle o dereceye gelebileceğinizi düşünüyoruım. Ayrıca daha çok gençsiniz, 22 yaşında ne evlenmesi :)

Güncelleme : teşekkürler bu kadar eleştiri için daha fazla istemiyorum.
Merhaba
22 yaşında iki üniversite okuyan biriyim. 5 yıllık bir ilişkim var çokta mutluyuz ikili olarak ama ailesi beni başta istemediler sebep olarakta erkek arkadaşımın üniversite okumaması bu sebeptende benim ailemin vermeyeceğini düşünmeleriydi ama erkek arkadaşım şuan gelecek vaat eden bir işte yönetici olarak çalışıyor ve yeterli parayı kazanıyor çevremdeki herkes onu takdir ediyor karakter olarak yeni yeni aileside beni kabullenmeye başladılar. Bu sırada erkek arkadaşımın dayısı üçüncü evliliğini yaptı ve karısıyla asla anlaşamaz olduk benimle ilgili bişey olsa benim laflarımı çok farklı şekilde gidip ailesine anlatıyor büyük kavgalar ettik ağza alınmayacak sözler söyledik şuan hiç konuşmuyoruz. Evlenme teklifi aldım yakında nişanlanıcaz. bu arada erkek arkadaşım tek erkek çocuk ablası kaçarak evlenmiş ve ailesi yarın bir gün benim onlarla görüşmemi azaltabileceğim konusunda bir konuşmada yapmışlar ki benim böyle bir düşüncem olmadı hep aksini söyledim her buluştuğumuzda ama tek erkek çocuk olmasının verdiği bir etkiyle beni kabullenmelerinin zor olacağınında farkındaydım erkek arkadaşım ve ben artık bu aile mevzusundan çok yorulduk bu konu açıldığında ikimizde kırıcı konuşabiliyoruz birbirimiz olmadanda yapamıyoruz ama evlendiğimde bu aile sorunu bizim bitmemize sebep olursa diyede korkuyorum. Erkek arkadaşım bir keresinde bizim bireysel bir sorunumuz yok tek sorun benim ailem dedi oda bunun farkında elinden geldiğince arkamda durmaya çalışıyor ama bazı yerlerde yine üzüldüğüm oluyor. Böyle bir sorun yaşayıp sonrasında düzelen veya daha kötü olan var mı ? Aile sorunu zaman içinde ne hale geliyor yoksa bu ciddi bir sorun olarak mı kalıyor ?
Tek söyleyeceğim şey lütfen 22 yaşında evlenme. Oldukça erken, önce işini maaşını eline al sonra evlilik düşün, bu aile ile okuldan mezun ama işsiz bir kadın olarak boşanma aşamasına gelme derim.
Bu arada erkek arkadaşının ailesinde anlatımına göre bir cehalet sezdim senin işin zor çünkü o kafa yapısını asla anlayamayacaksın.

Back
X