erkek arkadaşımın ailesi

brucellaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
14
0
36
Balıkesir
erkek arkadaşımın ailesine hiç ısınamadım yaaa:( hayallerime çok uzak. öyleki onun telefonda ailesiyle bile görüşmesine tahammül edemıyorum. yanlarındaa boğulacak gibi oluyorumm. adlarının bile anılmasında tüğlerim ürperiyor.ama o ailesine çok düşkün.ilerde ben onun ailesıyle görüşmezsem eğer oda benımkıyle görüşmez buda sorun olur.aklım çok karışıkkkkkkkkkk :44:

eşim erkek arkadaşımken hiç hayalimde ailesi olmamıştı valla :9:
neden uzak ki sizin hayalleriniz neydi, onlar nasıl çıktı

sen nasıl hayal ediyordun onlar nasıl canım? görüşmemezlik etmeyi aklından bile geçirme bencede. biraz önyargılısın gibi geldi bana şimdiden görüşmemeyi düşündüğüne göre :50:

ohooo sen şimdiden gelinlik yapmaya başlamışsın :9:
ailenin nesini gördünki bu kadr tiksindin hem kimse ailesini seçemez bunu arkdaşına mal etmen çok yanlış :20:

erkek arkadaşımın ailesine hiç ısınamadım yaaa:( hayallerime çok uzak. öyleki onun telefonda ailesiyle bile görüşmesine tahammül edemıyorum. yanlarındaa boğulacak gibi oluyorumm. adlarının bile anılmasında tüğlerim ürperiyor.ama o ailesine çok düşkün.ilerde ben onun ailesıyle görüşmezsem eğer oda benımkıyle görüşmez buda sorun olur.aklım çok karışıkkkkkkkkkk :44:

öyleki onun telefonda ailesiyle bile görüşmesine tahammül edemıyorum.

bu çok saçma bir düşünce....bunu kafanızdan atın bence...

neden bu kadar öfkelisiniz onlara?

Eee tabi bence en güzeli ikinizde ailelerinizi çıkartın hayatınızdan :))

dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz ve siz ne hakla tanımadığınız insanlara laf edip oğullarıyla telefonda konuşmasına bile tahammül edemiyorsunuz?
padişah soyundan falan mısınız? tavuğunuza kış mı dediler? namusunuza laf mı ettiler??
abartmayın yani kayınvalide -kayınpeder -görümce - kayınbirader savunucusu değilim ama siz de lafı hak ediyorsunuz

Erkek arkadaşını dünyaya getiren büyüten onlar canım onları beğenmemek erkek arkdaşınıda küçümsemek olur bence sen önce ailesini beğendiğin birinin oğluna bak senin dediğin gibi olmuyor bu işler

Arkadasim belkide sende onlarin hayallerindeki gelin profiline cok cok uzaksindir..bune böyle ya..o senin ailene böyle dese kiyamet kopar...Senin o tahammül edemiyorum dedigin insanlar suan sevgilim dedigin kisinin ailesi yani bir nevi onlar neyse sevgilinde o....Vallahi bazen gercekten pess diyorum okuduklarima yaa..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar zaten kendıme çok kızıyorum neden böyle düşünüyorum diye. evlenmeyı düşünüyoruz . ben hemen tanışmak istemıyordum.ama o zorladı tanı diye.

yol yakınken ayrıl,erkek arkadaşına da ailesine de yazık:51::51:

ben kendımı haklı bulmuyorum kı zaten.çok kızıyorum kendıme.küçük görmek değil ama bu. hı kalkıpta ona demedım tabıkı bu kadarını deemem de.sadece sizine paylaşmak istedim. benim gibi olan vardır belki

hem evlenmeyi düşünüyorsunuz hem tanımayı istemiyorsunuz
bence bu ilişki evlilikle sonuçlanmazsa bundan sonra önce aileleri tanıyın sonra eğer halihazırda evlenmemiş oğulları varsa onları tanırsınız

Son düzenleme:

Canım kimin hayal ettiği olmuş ki...Bende gecen hafta sözlendim ailem ailesine hiç ısınmadı hatta babam vermicekti ama ben erkek arkadasımı seviyorum...Ve yüzüklerimiz takıldı. Ve ben uzzk yoldan geldiler yaşadıkları yere döndüklerinde arayıp yolculuklarının nasıl gectıgını bıle sordum cok sevıyorum yok ama erkek arkadasıma duydugum saygıdan...Oda onun ailesi sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım...Unutma saygının olmadıgı yerde sevgide olmaz....

dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz ve siz ne hakla tanımadığınız insanlara laf edip oğullarıyla telefonda konuşmasına bile tahammül edemiyorsunuz?
padişah soyundan falan mısınız? tavuğunuza kış mı dediler? namusunuza laf mı ettiler??
abartmayın yani kayınvalide -kayınpeder -görümce - kayınbirader savunucusu değilim ama siz de lafı hak ediyorsunuz

ben tanışmak istemedım hemen ama o beni zorladı tanış diye iyi niyetiyle tabi.beni dinlemedi. bazı aile fertleriyle tatsız şeyler yaşadım. e zoraki zoraki görüşmeler tatsız olaylar bu hale geldım :(

Canım kimin hayal ettiği olmuş ki...Bende gecen hafta sözlendim ailem ailesine hiç ısınmadı hatta babam vermicekti ama ben erkek arkadasımı seviyorum...Ve yüzüklerimiz takıldı. Ve ben uzzk yoldan geldiler yaşadıkları yere döndüklerinde arayıp yolculuklarının nasıl gectıgını bıle sordum cok sevıyorum yok ama erkek arkadasıma duydugum saygıdan...Oda onun ailesi sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım...Unutma saygının olmadıgı yerde sevgide olmaz....

'hayallerimden çok uzak' tabirim evet çok abartılı olmuş .yanlış sözcükler kullanmışım.

ben tanışmak istemedım hemen ama o beni zorladı tanış diye iyi niyetiyle tabi.beni dinlemedi. bazı aile fertleriyle tatsız şeyler yaşadım. e zoraki zoraki görüşmeler tatsız olaylar bu hale geldım :(

canım neden tanışmak istememiştin ki? bir de aslında yaşadığın sorunları ve neden sevmediğini falan yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki sana :) böyle üstü kapalı anlatınca öneriden çok eleştiri alıyorsun

Back
X