Erkek arkadaşımın ailesiyle memleketlerine gitmelimiyim?

i_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
2
0
36
İstanbul
2Yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın ablasının ölüm yıl dönümü olduğu için memleketine gidicekti benide davet etti bende ailesinin isteyip istemiceğini bilemediğim için ailesi çağırmadan gitmicemi belirttim bunun üzerine daha sonra ailesi beni aradı ve davet etti gelirsem çok mutlu olucaklarını,benimde aileden biri olduğumu gelmek için çekinmemem gerektiğini söylediler.Erkek arkadaşımın annesi ve ablasıyla daha önce tanıştım ama gitmem uygun olurmu ona karar veremedim lütfen bana yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım.Kendimden eminim ama etraf ne der diye içimede dert oldu hakkımda yanlış düşünülürmü acaba?bilirsiniz etraftaki insanlar kendi önündekine bakmadan etraf hakkında konuşmayı çook severler..Sizce ne yapmam uygun olur?

canım benden sana tavsiye gitme,sonra birgün evlenirsen başına kakıyorlar,tecrübeyle sabit.

Davet de etseler, kırmızı halı da serseler gitme..

Aileler arasında iş resmiyete dökülmeden bu tür gidip gelmelerden uzak dur.

Bencede gitme,aramızda resmi birşey olmadığı için gelmem hoş olmayablir falan de bence

Abla nasihatı sana bencede gitme..Keşke davet etmelerini istemeseydin ama olmuş bir kere..Tabi kararı yine sen vereceksin.Nişan falan olmadan gitmen doğru olmaz bence..

Kotu gunde ailenin yaninda olmak iyi olabilir, hele ki davet etmisler. Ben de evlenmeden once herhangi bir resmiyet yokken esimin ailesiyle yakinlastim. Bir kotulugunu gormedim. Ama herkes bir olmayabilir...Buna en dogru karar verecek kisi sensin...

canm aranızda resmi bir olay olmadığı için ne bilim gitmek doğru olmaz bence ailen izin veriyomu ben senin erkek arkadaşın için söylemiyorum ama burda okadar çok şey okudumki kapı önüne çıkmaya bile korkuyorum tabi karar senin

Hangi vasıfla oraya gideceksin..Kendini ne olarak tanıtacaksın..
Oturur bişeye karışmazsın bu kızda bişey yapmadı geldi oturdu,kalkar yardım edersin kız dediğin oturaklı olur fıldır fıldır ortada gezindi olur adın..Oraya gelenlerin hepsi üzüntüsünü paylaşmaya gelmiyor malesef ilerde bi söz duyduğunda kaldırabilecekmisin...

Senin ailen bu durumu biliyor mu?
Ben olsam gitmem sana da gitmemeni öneririm...

davet etmelerini istemeseydin gitmemen daha doğru olurdu.. ama davet beklediğini söyleyip daveti de alıp gitmezsen bence daha çok ayıp edersin ama karar senin....

ben olsam gitmezdim
arkadaşına kibar bir dille bunu izah edebilirsin
resmiyet olmadan kesinlikle gitme

Anladığım kadarıyla başkalarının hakkında ne düşündüğüne önem verisin, emin ol ki çevrende ki herkes resmi gördüğü gibi yorumlayacaktır. Başkalarının ne düşündüğü önemliyse eğer iş resmiyete dökülmeden gitme derim.

cnm kesinlikle gitmemelisin.. aynı şehirde olsan, gidersin 1 saat durup gelirsin belki.. ama diğer türlü olmaz cnm.. yarın bigün kimbilir daha öncede gitmiştir kalmıştır biyerde die bisürü şey düşünebilirler.. kendi ailenede laf söylettrme, nasıl aileymil kızlarını yolladılar olur çnk. madem kendini davet ettirdin, ararsın yanınızda bulunmayı çok isterdim ama malesef gelemicem dersin tatlı bi dille olur biter.. heleki çok ciddi düşübdüğün biriyse sakın ha derim ben.. bu bnm fikrim tabi

Bence gitmende bir mahsur yok.
Ben vaktiyle erkek arkadaşımın ailesinin yanına gidip 15 gün tatil yapmıştım (ailesi Bodrum'da yaşıyor) bu bizim ilişkimiz için çok olumlu olmuştu, yıllar sonra farklı nedenlerle sorunlarımız oldu ama yaptığım bu tatil bana hiç bir zaman olumsuz dönmedi, aksine hep ben koz olarak kullandım, ben hep size sıcak davrandım, tatilimi bile sizinle yaptım kıymetimi bilmediniz falan diye

canım anlayamadım hem davet almadan gıtmem demıssın hemde sımdı davet alıp ne yapayım demıssın
vallah erkek arkadasına davet beklıyorum deyıp davet geldıgınde gıtmemek ayıp olur ama
ben aranızda resmı bır durum olmadan boyle gelıp gıtmelerı pek sevmıyorum canım..
tabı karar senın.. ıster gıtt ıster gıtmeee

soruyu sormakta biraz geç kalmadın mı?

hem sevgiline, ailen aramazsa gelmem diosun, koskoca insanlar da seni arayıp davet ediyor, şimdi gideyim mi diosun..

çocuk oyuncağı mı?

gitmemen gerekiyordu elbette ki ama koskoca insanlara kendini davet ettirmeden önce düşünecektin bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…