Erkek arkadaşımın anlamsız şakaları

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
9 aydır tanıdığım 4 aydır da birliktelik yaşadığım biri var…Aynı şehirlerde olmasak da birbirimize çok yakın şehirlerdeyiz ama kendisi işlerinin yoğunluğu nedeniyle çok gidip gelemiyor yanıma. Gün içinde ilgili davrandığı,bu ilişkiye başlamak için çok sabrettiği için uzak mesafe ilişkilerine pek sıcak bakmasam da bu durumu hoş görebiliyorum.

Çevremdeki insanların artık evlenmem yönünde gelen baskıları,tanıştırma girişimleri var. Ama benim birlikte olduğum biri olduğu için hem de daha erken olduğunu düşündüğüm için hep reddettim. Ama şu var ki her ne kadar onun duygularına inansam da erkek arkadaşım benimle ciddi mi değil mi gibi şüpheler beynimi kemiredursun,bu aralar yaptığı şakalara sinir oluyorum.

Benim şüpheci kıskanç biri olduğumu anladığından beri hep bu zaafım üzerinden şaka yapıyor bana.

Dün yanımdayken ‘’ben evlenince ne yapacaklar çok merak ediyorum’’ gibi bir cumle kurmuştu ailesine yönelik. Ve bugün de tam üzerine yaptığı şakayla sinirimi bozdu.

Mesajlaşırken birden şu konuşma geçti aramızda ;

-Biz de kız istemeye gidiyoruz
-Kime istiyorsunuz?
-Bana hayatım.baktım,bu hayat böyle çekilmiyor :))
-aa öyle mii?çook mutluluklar diliyorum sana!
-Sağol hayatımm :))
-bir de sağol diyorsun ya.Ben de artık gelen görücüleri kabul edeyim bari madem sen görücüye gidiyorsun.

Son mesajıma cevap vermedi,yarım saat sonra aradı ve hala aynı sinir muhabbeti sürdürdü!

''Tamam ne yaşandıysa yaşandı bitti sen kabul et görücüleri ben de gideyim''.
‘’Ne giymem lazım’’ , ‘’Şimdi benim nasıl davranmam gerekiyor’’…

Ben tüm soğukkanlılığımla önerilerde bulundukça ''İçinden ne geçiyor iyi biliyorum'' dese de ben aynen durumu korudum.

‘’Kahvenin içine tuz koyabilirler,midene dikkat et’’ dedim. Bu da hiç beklemediği bir tepki oldu ‘’Çok içmişsin sen galiba iyi biliyorsun’’ dedi ‘’ben değil erkeklere ikram edilir bu ‘’ dedim. Ve ben hazırlanıyorum dedi ,kapattı.

Anlattığım birkaç arkadaşım ‘’belki gerçekten de kız isteyecek’ dediler ama olamaz yani böyle bir şey ihtimal vermiyorum. Ama artık bu tarz şakalar yapmasını da istemiyorum bana. Amacı ne bu şekilde davranmasının anlayamıyorum.

((Bu arada bir dip not: Kendisi böyle basit şakalar yapıyor ama çocuk değiliz. Ben 25 o 26 yaşında.))

Son düzenleme:
Cocuk musunuz diyecektim yaslarinizi gordum. Saka degil seni kizdirmaya calisiyor , sende altta kalmiyorsun, cevap veriyorsun. Boylece uzuyor. Bir dahaki sefere cevap verme. Aklindakileri dokulsun.

Şakalarının yersiz olduğunu ve seni rahatsız ettiğini ifade etmelisin.. Hoşlanmadığımız bazı şeyleri açık ifade etme durumundayız.. Ona rağmen hala devam ederse tutumunu sertleştirebilirsin ya da umursamaz davranabilirsin karşındaki hangisinden anlayacaksa yani..

hoşlanmadığını söylediğin için devam ediyor, damarını bulmuş senin.. bir daha ki sefere ilk şakayı sen yap, nasıl bir his anlasın..

Umursamamak daha çok çıldırtıyor gibi...Sakin davrandığımda ;''içinden ne geçiyor biliyorum'' diyor. İçimdekileri söylemem onun hoşuna gidiyor.

o kadar abartılacak bişey değl aslında
ama sevgilimin rahatsız oldugunu bilsem yapma ben böyle şaka
herkesin takıntılı oldgu bişey vardır, damarı vardır basıldı mı küçük bişey olsa bile sinir olur
Senin sinirli oldugunu anlamıyorsa işin zor
ama artık anladım ki içimizi okuyacak insan bulmak daha da zor
o senin kızdıgını anlamıyorsa sen kızmayacaksın
Seni kızdırdıgı anda onun bir güzel özellliğini düşünüp onun şakasına sen de eşlik edeceksin

merak ediyorum sana kızı verdilermi de

:)) süper fikirmiş ama olmadı.

Aradı... Konuşmayı aynen aktarıyorum.

-istemekten vazgeçtim. ben Çırağanda düğün yapalım dedim o da o parayı oraya vereceğimize iyi bir yere balayına gideriz belediyede yapalım dedi olmadı.
-Belediyede olur muymus iyi yapmışsın vazgeçmekle
-O zaman kaldığımız yerden devam edebiliriz görüşmeye
-O öyle kolay değil. senin işin olmadı belki ama benim bekleyen görücülerim var onlar olmazsa görüşebiliriz..
-Kafanı kırarım senin.
-Yok öyle beklemen lazım.
-Ben seni öyle bir bekletirim ki....

Böyle atışarak devam etti...

Bugün ki konuşmamızda şakalarının dozu bazen artıyor yapma dedim. Rahatsız olduğumu belirttim. Peki dedi. Bakalım huylu huyundan vazgeçer mi?

bence seni kızdırmak için yapıor bende kıskancım mesela erkek arkadaşım kızlarla ilgili bişey sölüyor kıskancağımı bile bile ben bişi demiyorum biliyor ki kızdımda ondan cvp vermiyor sonra arayı bulmaya çalışıyor bende böle şakalr yapmamasını kıskanç olduğumu bilmiyormusun die bi kızıyorum kuyruğunu kıstrıp pusuyo bazen çocuk gibiler ya düşünmeden konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…