- Konu Sahibi turkuazz1907
kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr çok zor durumdayım.. erkek arkadasımla 2 yıldır birlikteyiz ve ciddiyet adına bizimkilerle tanıştırdım ailem çok beğendi ve sevdiler aradan bi kaç ay geçti ben onun ailesiyle tanışmaya gittim pek tahmin ettiğim gibi olmadı görüşme istediğim sıcaklığı samimiyeti bulamadım dolayısıyla bunu erkek arkadasımada yansıttımm.oda tanıyınca çok seviceksin sana öyle gelmiştir falan diyerek geçiştirdi.. derken aradan gene bir müddet geçtikten sonra ailesi ailemle tanışmaya geldi ve gene soğuklardı. ailem ellerinden geldiği kadar çok iyi davrandı ve çok sıcaklardı.. neyse sadede geleyim gelmelerinden bu yana 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala tekrar ziyaret etmediler sonuçta babamla tanışmamışlardı.. erkek arkadasıma söylediğimde bilmiyorum soğuk davranıyolar ben konuyu açınca kapatmaya çalışıyolar ne yapıcamı bilmiyorum ben onları silerimm gerekirse ama seni bırakmam diyor bende çok seviyorum ama annnesi istemiyorr..hemde beni daha tanımadan..onlar mutaasıp bir aile bizimkilerde öylee acaba diyorum benim görünüşümle alakalı ön yargı mı onlarınkii.. ben sarı saçlı bakımlı biriyim ve birazda açık giyerimm..( burda söylenmez ama namazımıda kılarım ) offf ne yapsakkk nasıl bir yol izlesekk ben bıktım artık erkek arkadasıma gelmiceklermii demekten çünkü ailemde soruyor ne olcak hiç ses seda çıkmadı diyorlar ve cevap veremiyorum geçiştiriyorum.. sanki biz erkek eviyiz onlar kız evii ve annesinin hiç gelmeye niyeti yok.. ayrılmayıda düşündüm ama çok seviyorummm kafam allak bullak sizce ne yapabilirimm yardımmmm=((