- Konu Sahibi turkuazz1907
yazdıklarını hayretler içinde okudum benim yaşıcaklarımda buna benzer şeyler olucak ne güzel ne sabırlı bir insansınn.. Allah bir ömür mutlu etsin sizi inşALLAH..bendee bitirmek ayrılmak istemiyorum ona kendimden çok güveniyorumm mücadele etmek istiyorum ama çok kırıldımm psikolojim darmadağın ilk defa biri tarafından istenmediğimi öğrenmek beni yıktı..oda onlar benim seni ne kadar sevdiğimin farkında varmadılarr sanırım hala bi kaç zman evden ayrılırsam belki durumun ciddiyetini anlarlar diyor bende istemiyorum ailesine bunları yaşatmasını ama bi kaç gün ayrılsa evden sanırım iyi olacakk off neler düşünüyıorumm
duygularını emin ol çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri hissettim ve hissediyorum hala.Bu gerçekten zor bir karar inan.kabul ettirene kadar ayrı sıkıntı ettirdikten sonra ayrı sıkıntı senin ve çevrenin beklentileri oluyor nişandan sonra başta istemeyen anne daha sonrasında da istemediğini açıkca olmasada belli ediyor yada seni istemediğini bildiğin için herşeyi ona yotuyosun.Nişanda bohça yapmayabiliyor mesela maaşının son kuruşuna kadar kendi nişan bohçana harcamak zorunda kalabiliyorsun yada evine aldığın ufacık şeye kadar senin düşünüp senin alman gerekebiliyor erkek tarafın alması gerekenlerden bahsediyorum.Ben bir yol seçtim.evet zor bazen yeter diye bağırmak istiyorsun ama sesin çıkmıyor sevgin için geleceğin için ya sabır çekiyorsun.karşındaki insana güveniyorsan bırakma sevdiğini yarın bir gün sevgilin ben senin için ailemi karşıma aldım diyebilecek biriyse hiç arkana bakmadan koşarcasına bırak bu ilişkiyi.Dayanman sabretmen gereken o kadar sorun oluyorki bide sevgilinin bu nutuklarını çekemzsin emin ol.Ben hala inatla sevgime sahip çıkıyorsam herkese lafını verip ağzını açtırmıyorsam tek sebebi nişanlımın bana sahip çıkması bir kerecik bile olsa ben senin için bunu yaptım senin yaptığına bak dememesi kaprislerime katlanması sadece bunun için katlanıyorum bunca sıkıntıya sadece bunun için annemdir diyip saygı gösteriyorum
Son düzenleme: