- Konu Sahibi turkuazz1907
öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah kayıvaliden seni sever bu sorunlarda ortadan kalkar sende mutlu olursun...şimdi sana sölmek istediklerim durumun benim durumuma çok benziyor ben 4 senemi verdim ve ayrılalı 4 ay oldu kayıvalidemle il tanıştığımda gayet iyiydik ilişkimiz 2 nci senesine girdiğinde erkek arkaşımla evlilik için adım atmaya karar verdik ve annesi acele etme oğlum dedi aynı senin kayınvaliden gibi tmm dedik ve bekledik arada kayınvalidemle konuşuyoduk telefonda gayet iyiydi bana karşı ama kızıyla ilgili sorunlarını anlatırdı herzman bende yardımcı olmaya çalışırdım...aynı senin gibi erkek arkadaşıma annene gidelim dediğimde annesi hep bir bahane uydururdu ozaman beni sevmediğini ve bu evliliğin olmaması için bahaneler uydurduğunu anlamıştım ve sonunda 4 sene oldu bir düğüne gittik gayet normal bir şekilde giyindim açık saçıkta değildim gelceğini bidiğim için geldi oturduk elini öptüm ve sora erkek ardaşıma dışarı sigara içmeye çıktığımızda annen beni sevmedi galiba sürekli oğlumu evlendirmicem diyor ilk sırda abin var diyor ve yüzüme bakmıyor vs vs dedim ona aynı senin erkek arkadaşının dediği gibi annem istemesede ben istiyorum ben seviyorum yetmezmi aşkım dedi annem istemsede istemesin olcak dedi ve düğün bitti 1 saat sora msj geldi annemin yanında hata yaptın diye nedir dedim neymiş ben lanlı lunlu konuşmusum yanımdaki arkdaşlarımla ve bu allahta biliyor yalan ben o geldi diye yanlış anlmasın diye kimseyle konuşmadım bile ve sora sordum tamam annene özür dilerim hatam olduysa diye dedim ve sora ne oldu biliyomusun annem istemesede ben seviyorum aşığım evlencem seninle diyen kişi annem istemiyo diye benden ayrıldı...yani canım sana diyeceğim hayatını onun üzerine kurma sen bayansın kendinden ödün verme asla bırak onlar senin için bişeyler yapsın ben geçen zamanıma ve verdiğim değerlere hala kızıyorum unutamıyorum ama sana tavsiyem zamanından çalmalarına izin verme çok üzülürsün yoksa sana diyeceklerim bunlar dilerimki inşallah kayıvalidenle sorunların ortadan kalkar ve mutlu olursun allah gönlüne göre versin kendine iyi bak