doğru diyorsunuz ama oğlu bana sırt cevirmedi ve seviyoruz birbirmizi o öyle iyi insanki annesi sorunlu ne yapsın atamazki..böyle terbiyesiz laflar nasıl söylenebilir bir insan ağzından nasıl çıkabilir...
hayret ettim doğrusu...
bir annenin ağzına o laflar üstelik evladının yanında nasıl yakışır???????
kim haklı o beni ilgilendirmez ama bence arkana bakmadan kaç bu aileden...
3,5 sene içinde neler değişir neler olur bilemem ama olan sana olur...
Merhaba Hemcinslerim ben 22yasındayım öyle çıkmazın içindeyimki bi yanda sevdiğim adam bir yanda annesinin hakaretleri ne yapıcam bilmiyorum kadın beni önceden çok severdi bana hediyeler alır gezdirir arar sorardı birgün muhabbeti kesti mesajlarıma cevap vermedi, meğersem erkek arkadasımın telefonunu kurcalamış ve bizim bazı mesajlarımızı görmüş öpme koklaşma o günden sonra kadın bana damgayı vurmuş aradısaydı sövdü hakaretler etti annenlere söylerim oğlumdan uzak dur dedi inanın ağzımı bozmadım ağladım 2 gün yemek yemedim bizim yaşadığımız şeyler inanın birliktelik değildi ben hala kızlığımdan olmadım. ha yaşasam onu ilgilendirirmi tabiki hayır benim namusumdu ben hayatımda ilk defa bi adama dokundum pişmanmıyım hayır. kadının sorunları var zaten abisininin ilişkilerindede aynısını yapıyormuş neyse kadınla tartığımız gece erkek arkadaşım ayrılalım berna annemi kaybedemem bak benim ailem annem babam boşanmış bide ben parçalıyamam dedi inanın 2 gün yemek yemedim, sonra sabahı bana mesaj attı gl buraya konuşalım apar topar cıktım gittim onlara beni çok sevdiğini söyledi ayrılmıycaz isterse annem görüşmez seninle dedi benimle yaşadın sen herşyi altını çiziyorum ama birliktlik yok) o yüzden çocuk üzülüyor biz 5 aydı beraberiz bir kere ayrılmadık. annesi geldi ayrılcaksınız diye tutturdu biz hiç tartışmadık üzmedik birbimizi o yüzden birbirimize bu kadar sımsıkı bağlandık seviyoruz ya birbirimizi kopmak istemiyoruz hem ben kötü insan değilimkibu zamanda eli eli değmeyen kızda zor bulur hayal dünyasında yaşıyor.neyse ben görüşmeye onlara gittiğimde otruyorduk annesi kapıya anahtarla actı girdi içeri annesi başka evde yasıyor kızıyla erkek arkadasım babasıyla yasıyor ama annesiyle babasıı görüşüyor anahtarı babasından almış girmiş evde olduğumu öğrnmiş cocugun kredi kartlarını attı masaya dediki artık senin gibi oğlum yok oglum annesinisecmedi seni deliği secti dedi ve bastı gitti cok ağladım evden cıktık parkta oturduk konuştuk berna ben snei kaybedemem cok seviyorum dedi annemide seviyorum dedi ne yapıcam ben seninde sucun yok günahsızsın dedi.. neyse o gün btirmedik cocuk gece işe gitti işte bayılmış annesini iş arkadası aramış söylemişkonuşmuşlar annesşyle arası düzeldi ama beni kattiyen görmek istemiyormuş erkek arkadasımda görüşmezsiniz o zaman gelmez görmez ama ben bitirmiycem demiş öyle işte araları şimdi iyi ama 3 5 sene sonra biz evlendiğimizde burnumdan getirir değilmi
doğru diyorsunuz ama oğlu bana sırt cevirmedi ve seviyoruz birbirmizi o öyle iyi insanki annesi sorunlu ne yapsın atamazki..
onu kelime olarakkullandım çocuk kelimesini . of bilmiyorum ayrıldığımızdada kötü oldum ben yaa annesi zamanla düzelir diye düşünüyorum cünkü inanın ortada hiç hatam yok o sandığı kaıdnlardanda değilim oğluda anlatıyor annesine ama kadın kas kafa anlamıyor
Benim dikkatimi başka bir şey çekti; neden erkek arkadaşınızdan "Çocuk" diye bahsediyorsunuz? Kırk kat yabancıdan bahseder gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?