erkek arkadaşımın annesi beni isttemiyor yardım edin.

İnsan bazen kocasından adam diye bahseder bazen tepesi atar herif der.. Bazen de sevdiğimiz insan gözümüze bir çocuk kadar masum ve suçsuz görünür
o yüzden çocuk diye bahsederiz.. Yazıkkk kıyamam çocuğuma derim ben bazen mesela
Bunun için açıklama yapmana gerek yok ben anladım seni
Yalnız durumun için çok iç açıcı yorumlar yapamayacağım malesef canım
Bir kere bu kadın ne fena ki özel hayat falan tanımıyor oğlunun telefonuna kadar karışıyor..
Dediğin gibi yarın öbür gün evlenseniz sen bu yaşattıklarını unutsan bile bu kadın
sana çok güzel bir kaynanalık yapar! Oğlundan bile nefret edersin
Allah yardımcın olsun seni istemeyeni sende isteme derim en azından sen bu ilişkinin peşinden koşma
istenmediği halde yakadan düşmeyen gurursuz kız gibi görünme..
bak bakalım sevgilin tüm bu olanlara rağmen senden kopmamak için neler yapacak

bana dua edin o zaman bir kaç ay enazından deniycem cabalıycam .. baktım olmıycak giderim sonrası malum agır depresyon

cabala ama bnce tek basina ustlenme bu durumu bazen birak keni bakalim o zamn destek olup bu cabaya yardimci olacakmi erkek arkadasin... sevgili olmadan oncede seviyordun demekki bes ay gibi kisa bir zaman da ileri gitmesen bile erkek arkadasina bazi seyler icin musade etmissn. seviyorsan arkasini birakma derm ama kendini de harap etme depresyonda bitiyor elbet..

aynen deniyicem oda cabalıyorbakmayın ya veannesi dün artık karışmıyorum size ne yaparsanızyapın demiş ister olun ister olmayın yalnız sadece benimle görüşmez gelip gitmezse sevinirim demiş erkek arkadasımda tamam demiş ha şimdi böyle rahatca laf sokan kullanıcılrımızda var su kadar diyorum allah sizi düşürmesin istemem valla ben öyle mutluydumki annesi atardı beni araabaya gezdirirdi parta börekler yapar agırlardı kıyafetler ojeler herşeyler alırdı neolduk? laf sokmayın halden anlayın . laf sokan arrkadas kendini biliyor ona lafım neyse uztmıycam

kaynanamdan nefret ediyorum diye açılan başlıkları hiç okumadınız mı?

işte onlarda bir zamanlar sizin gibi duygulara sahip, aşktan gözü hiçbir şeyi görmeyen, sevdiği için herşeye katlanmayı göze alan pırıl pırıl insanlardı.

şimdi konu açıyorlar, kaynanam diye... herkes çıkarken, nişanlıyken fark etmedin mi? bu kadar ipucu veren insandan hiç şüphelenmedin mi diye?

onların yazılarını oku ve geleceğinin nasıl şekillleneceğini tahmin et olur mu?

Evet burnundan getirir. Çok üzgünüm ama durum bu. Şimdiden sizin cinsel hayatınıza karışan insan, gelini olunca neler yapar kim bilir. Erkek arkadaşınıza da üzüldüm, kim olsa hayatında aynı dertleri yaşayacak. Ama bence o kişi siz olmayın. Söylemek kolay değil, üzülerek yazıyorum ama görünen köy de kılavuz istemiyor.

dövseydiniz daha iyiydi yaa :)

Kimse sizi dövmüyor, kimse size laf sokmuyor, herkes usulünce ve kendi diliyle yol gösteriyor.

KK da beddua etmek eskidi artık, sizin yaşadığınız şeyleri yaşayıp çok basit gören de var; içinden nasıl çıkacağını bilemeyen de.

Anneler yanlızca oğullarının başlarına bela almaktan korkar olmuş .
Ayrıca annede bir dengesizlil var , sana önceden değer verip seni gezdrp sninle knuşuyorsa bu sna verdiği dğerdendir .
Böyle bir durumla karşı karşıya geldiğinde alıcaktı seni karşısına ; bak kızım böyle şeyler ayıptır , bi yanlışa düşersiniz geri dönüşü olmaz .
Ateşle barutsunuz vs vs . Sen fren olacksn falandı filandı knuşucktı seninle . az biraz utanıcaktın geçicekti .
Kadının başka korkuları şüpheleri olsa bile insan yavrusunun sevdiğini yüreğine basıyo , ne olursan ol ! ..
Bana kalırsa onun geçmişten gelen problemleri var , erkek arkdşnda sni gerçkten yürekten sviyorsa .
Hiç yorumsuz seninle ilişkisine devam etsin , özelinizide telefonda bırakmasn genç kızsın sonuçta , hiç birşey olmasa telefonu unutur biyerde çlınır . herşey mümkün .
Bi sene iki sene sonra evlenmek istiyorsanız eğer ,
erkek arkdşn çıkar annesinin babasının karşısına ben bu kıızı seviyorum helalim sayıyorum istersnz silin beni desin ,en azından zarflar !
sen onların olduğun zaman zaten herşey değişir
Eminim ..

daha öncede yorum yapmıştım pek iç açıcı bir gidişat gibi gelmedi bana bugün yanında olan erkek arkadaşın olay ciddiye binerken evlilik arefesinde ne durumda olur bilemedim bir de işler ciddiye bindiğinde aileler tanışması gerektiğinde bir sürü sorunla karşılaşacaksın gibi gözüküyor... Ayrılıp ayrılmamak kararı sende tabiki ama şunu bil ki hani ağır depresyon bekler beni demişsin ya resmen şartlandırmışsın kendini insanlar neler yaşıyor nasıl ayrılıklar,çoluklu çocuklu boşanmalar vs... senden daha kötü durumda olanları düşünerek kendini teselli etmeni öneririm... Dünyanın sonu değil sonuçta tabi ki üzüleceksin ama kendini de şartlandırma zamana bırak bakalım ama kendini de daha fazla kaptırmamaya çalış...

sonuçta hayatınız, ilişkiniz sürekli bir şeylerin ilklerini yasayarak geçmeyecek, ilişkiniz monothonlasmaya basladığında sende ona ailesi hakkında bir seyler diyeceksin mutlaka, o da annesinin sana karsı olan öfkesini senden çıkarır yine. o zaman her sey daha kötü olur. daha çok zaman geçmesi daha çok bağlanman demek. bence yol yakınken nişan falan yokken bitirmeye bak. en fazla birkaç ay üzülürsün ama (22 yasında çokta küçük değilsin) sonuçta hayatını mahvetmiş olmazsın böyle bir ailenin oğluyla evlenerek falan. ikinizinde mutluluğu için bitirmeye bakmalısınız bence. çünkü bir kere soğuduysa kadın senden bi daha ısınamaz ve bunu oğlunada yansıttıkça ilişkiniz yıpranır.

ben bir kç ay cabalıycam baktım olmadı sırtımı dönüp giderim ama cabalıycam cünkü herkez güllük gülüstanlıke vlilikler gecirmiyor. benim annem ve babam küçükken asıklarmış birbirlerine evlenmişler öyle mutlularki ben ask evliligi yapan ailenin kızıyım halada 50 yasında birb,rlerini seviyorlar bir kere kavgalarını görmedim atışmalarını kırmadılar birbirilerini oda onların mükemmeliginden.bende isterim öyle yuvam olsun yuvamda yumurcaklarım koştursun..herkes ister sırtını rahatca dayadığı sevdigi admaın olduğu huzurlu bir ev.. allahherkese nasip etsin ama biraz caba biraz emek biraz mücadele bunların kapısını acıyor ikimizde mücadele ediyoruz belki tas olur baş yararız belkide basımızı yardırırız.. hayırlısı

5 ayda nasil bu kadar baglanip onsuz yasayamam moduna girdiniz anlayamadim.

Su an zaten tanisma asamasindasiniz.

Moralini bozmak istemem ama bu kadin seni istemeye dahi gelmez.

Hasta numarasi yapar, ogluna iki oyunculuk numarasi ceker senden vazgecirir. Sevgilin de arada kalmis zaten.

Hayirlisi olsun diyelim. Kadin bu kadar cadiyken ben korkarim o evlilikten valla.

biz baya görüştük erkek arkadasımla hatta annesi aramızı yaptı uzun mevzu şimdi bunlar nasıl tanıştıgımız flan ama annesi yapmıştı aramızı ve ben annesini oğlundan önce tanıyordum hasta bir kızı var evden cıkamayor kadın kim isterdiki öyle hayat yasamayı kızı 12 yasında kalp krizi gecirmiş bitkisel hayatta 7 yıldır kadın sağlıklı düşünemiyor allahım kimsye öyle hayat vermesin..ben birkaç ay cabalıycam belki tekrar basar bağrına bastan sevmeseydianlardım belki ama o beni o kadar severdiki.. hayırlısı

ben yine şanslıyım evet sorunlarımız oluyor ama eşim beni iyi tanıyor zaten hep der sen çok ama çok güzel bir yüreğe sahipsin ama bunu oturtmak çok zor oldu sadece sabır ve anlayış özellikle evliliğe yakın dönemde aman allahım ne azaptı istdeğiniz gibi düğün olmuyor herkes karışıyor hatta biz eşimle kına gecemde ayrılma noktasına kadar geldik ama dediğim gibi sakinliğini koru ve sabırlı ol bırak herşey istediğin gibi olmasın sonunda sen istediğini alacaksın ve sen kazanacaksın ya benim bir arakadşım eşinin babası onu istemey bile gitmedi evlendiler hala eşinin ailesiyle kendi ailesi görüşmüyor ama kız sabırlı eni sonu düzelecek diyor sonuçta eşin sana sadık dürüst ve anlayışlı ise bu yeterli birbirinize destek olun ama canım dediğim gibi bazen kadınların daha çok ödün vermesi gerekebiliyor seviyorsan gurur yapma aşkınıda kimseye bırakma hadi hayırlıs mutlu güzel haberlerini bekliyorum burda olmasamda özelime yaz

onun durumuda zor ne düşündüğünü bilemezsin.bende zorlandım kaç yıl savaş verdim ama çok seviyoruz birbirimizi............daha çok kıymetli oluyorsun zor ulaşıldığın için kaybetme korkun oluyo bide evlenince oh artık bize kimse karışamaz diyosunuz ama savaşa yine devam yeter ki sevdiğin adam seni savunsun arkanda dursun.........bence en güzel aşk zor olandır....................

oda bana hep der günahsızsın cok güzel yüregin var der hep yanımda inan ondan güç alıyorum ondan ayaktayım ben cok sağolun hepinizin yüreği tertemiz..

hay allahım yaa nasıl anneler var evlendiğiniz zamanda burnundan getirir sizin hemde oğlu senle annesinin arasında kalmış olur mutlaka sorun yaşarsınız oğlunuda kıskanıyo olabilir .Bence en baştan üzülmemek en iyisi.

dikkatimi ceken nokta niye erkeklerde bu namus aranmaz?msj attıysan o cevap vermedi mi sanki?ilginc valla bunu göremeyck kadarda kör

dövseydiniz daha iyiydi yaa :)

kırdıysam gerçekten çok özür dilerim. affet lütfen.

pırıl pırıl, yüreği aşkla çarpan bir genç kızın üzülmesine dayanamadığım için öyle sert yazdım.

sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel şeyi. en iyisin hakediyorsun.

fakat gerçeklere gözünü kapatırsan çok büyük hayal kırıklığına uğrarsın...

şuda bir gerçek bazı şeyler yaşanarak öğreniliyor.

hayatta mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…