Erkek arkadaşımın annesi benimle tanışmak istemiyor.

Demekki sizin oğluyla olmanızı istemiyor kendince uygun bulmadığı ve gelecek görmediği için tanışmaya tenezzül etmemiş

Oğlu elin kızının isyerine yamanırken parasını alırken sorun yok ama tanışmaya mı tenezzül etmiyor??? Ç.kümmm al o çulsuz oglunu kendin bak o zaman derler o kadına

Oğlu elin kızının isyerine yamanırken parasını alırken sorun yok ama tanışmaya mı tenezzül etmiyor??? Ç.kümmm al o çulsuz oglunu kendin bak o zaman derler o kadına
Kesinlikle bence de demeli 🤣 zaten neden sizin peşinize düşüp sizin işinizi yapıyor ki. Bence hoş değil evli değilsiniz bişey değilsiniz neden yamanmış size.

Kadının düşüncesini bilmeden üstünüze alınmayın bence, ortada henüz bir resmiyet yokken tanışmak istemiyor olabilir, ki kadının şu süreçte hemen tanışmak istememesini olumsuz değil olumlu olarak algılardım ben şahsen, dakika 1 gol 1 oğlunun sevgilisiyle tanışıp evini bile temizleten direktifler veren anneler var, sevgilinizin annesi hemen samimiyet kurmak istemeyen mesafeli ilişkileri tercih eden biri olabilir, bu da şahsen bana göre olması gerekendir, mesafeli olmak sizin yararınıza.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Ben 25 yaşında ve kendi işini yapan biriyim. Sevgilimle bir buçuk senelik bir ilişkimiz var, kendisi benden birkaç yaş küçük ama artık benim olduğum şehre taşındı ve benim işimi ikimiz beraber yürütmeye başladık. Annesi buraya onda kalmaya sık sık geliyor ve gelmeye de devam edecek zaman içinde. Bu geldiğinde bende bir yerde oturup çay kahve içerek ya da güzel bir yemeğe çıkarak tanışabiliriz aslında hatta sonrasında bende seni kendi annemle tanıştırayım diye bir öneride bulundum erkek arkadaşıma. Ancak annesi hiçbir şekilde benimle tanışmak istememiş ve bunu uygun bulmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Açıkçası ben konuyla ilgili direkt üstüme alındım ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Akıl verirseniz çok sevinirim.
Bence kişisel algılamanız gereken bir durum degil. Annesi sizin karakter kişiliğinizden bağımsız oğlunun kızarkadaşı ile tanışmak istemiyor olabilir. Ben olsam 25 yaşın altındaki çocugum kiminle olursa olsun evlensin istemem. Evlenmek ve o sorumluluk altına girmek için çok küçük yaşlar. Ben olsam üstüme alınmaz keyif aldığım şekilde yaşamaya devam ederim.

Birçok nedeni olabilir bunun.
Siz bunları hak ediyorsunuz demek için söylemiyorum bu yazacaklarımı, sadece ihtimaller.
Oğlu sizden yaşça daha genç olduğu için sizi oğluna uygun görmemiş olabilir.
Bu teklifi sizden aldığı için sizin evlilik için can attığınızı düşünmüş olabilir.
Tipik oğluşumcu anne olabilir.
Oğlunu kimselere vermek istemiyor olabilir.
Ruhsal sorunları olabilir, toksik biri olabilir.
Erkek arkadaşınız sizden bahsederken, annesinin tasvip etmeyeceği cümleler kurmuş olabilir.
Kendi işinizi yapıyor olmanız, kv adayını aşağılık kompleksine sokmuş olabilir.
Bu teklifi o yapmak istemiş olabilir.
Sonsuz olasılık var.
Bu konuya takılmayın demek isterdim ama daha resmiyet kazanmamış bir ilişkide böyle aksilikler de çok can sıkar.

Annesi haklı. 30 yaşında pek çok adamın bile olgunlaşmayıp ciddi ilişki sürdüremediği, prenses gibi davrandığı bir dönemde 25 yaşından genç oğlunun sevgilisiyle tanışması için bir neden yok. Siz de çok gençsiniz daha. Kendi işinize sevgilinizi karıştırıp ortak etmeyin.

Herkese merhaba. Ben 25 yaşında ve kendi işini yapan biriyim. Sevgilimle bir buçuk senelik bir ilişkimiz var, kendisi benden birkaç yaş küçük ama artık benim olduğum şehre taşındı ve benim işimi ikimiz beraber yürütmeye başladık. Annesi buraya onda kalmaya sık sık geliyor ve gelmeye de devam edecek zaman içinde. Bu geldiğinde bende bir yerde oturup çay kahve içerek ya da güzel bir yemeğe çıkarak tanışabiliriz aslında hatta sonrasında bende seni kendi annemle tanıştırayım diye bir öneride bulundum erkek arkadaşıma. Ancak annesi hiçbir şekilde benimle tanışmak istememiş ve bunu uygun bulmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Açıkçası ben konuyla ilgili direkt üstüme alındım ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Akıl verirseniz çok sevinirim.
Demek ki sevgilin de hazır değil.

Bu olay annenin değil sevgili kişisinin insiyatifinde.
Adam ilişkiyi ciddi görürse tanıştırır, görmüyorsa tanıştırmaz. Zorlayamazsınız, hatta zorlamamanız gerekir.

Yaşı takıntı etmiş olabilir annesi bence ısrar et.Tanismak için niyetini öğren üzülme ama ayrılmak zorunda bile kalabilirsin.

Back
X