ERKEK ARKADAŞIMIN ANNESİ

selam arkadas123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
1
-2
1
25
merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?

1. Erkek arkadaşınin ailesiyle bu kadar samimi olmamalisin hiç gereği yok pişman olursun tecrübeyle sabit
2. Burda senin yapacağın hiçbir şey Yok ama erkek arkadaşına ima edebilirsin hala varmı devam ediyormu telefonuna bakiyormusun annenin gibi
3. Kayınbaba adayına çok üzüldüm keşke öğrense de koysa kapının önüne aldatma söz konusu olunca hem cinslerime dahi asla acimiyorum

Yahu belki adam iki hat kullaniyor. Size ne aralarindaki durumdan? Nasil bu kadar rahat gorebiliyorsunuz erkek arkadasinizin annesinin mesajlarini? Esim bile goremez boyle benim mesajlarimi. Kadin aldatsa bu kadar aleni mi yapar?

Daha aile içerisine girmeden evlilik gibi nasıl bir samimiyet bu? İleride pişman olursun mesafe koy.

Konuyu açarsınız olay size patlar bu sefer istenmeyen kişi olabilirsiniz. Sevgilinin ağzını yokla belki tekrardan öğrenmiş olabilir.

Ben olsam kadın erkek farketmez karşı taraf ihanet görüyor ve şahit olduysam söylerdim. Yarın öbür gün başıma gelir bana da söylesinler isterim.

Tabii bu bir tavsiye değil siz nabza göre şerbet verin.

Ben olsam iliskimi gozden geciririm tekrar
Annesiyle de samimiyeti keserim
Nasilsa kadinin kocasi inanmiyormus kime neyi kanitliycam derim yani

Seni ilgilendiren bir durum yok karışma.
Bir de kızlar sevgili iken anneleri sülaleleri ile gereksiz ve saçma yakınlıklar kurup evlenince de bir anda bu samimiyetten bıkıyor, mesafe koymaya çalışıyor. Tabi karşı taraf evlenince değişti diye diş biliyor ve evlilik sıkıntıya giriyor. Neden?
Nişanlı bile değilken bu kadar iç içe olmak neden?

Yeriniz de olsam görmem duymam bilmem hatta 2.hiç bir kişiye dillendirmem.

Hiç bir şey.
Çünkü şu an dış kapının mandalısın. Ha ileride evlensen de senlik bir durum değil.

Hiçbir şey yapmayacaksınız. İçinizde tutacaksınız. Bırakın onlar aile içinde ne yaşarsalar yaşasınlar. Ayrıca başkasının telefonunu karıştırmışsınız buda normal birşey değil. Aldatmak çok aşağılık bir durumdur aldatanda en aşağı insan ama Türkiye'de yaşıyoruz iki cinsiyette aldattığında aynı tepki verilmiyor malesef kadın için bosaniyoruz bitti olmuyor .sizin bunu söylemeniz bir aile faciasına yol açabilir ilerde daha büyük bir vebal sahibi olursunuz.

Son düzenleme:
Üç maymunu oynayin (gormedim, duymadim, soylemiyorum). Kesinlikle!

Eskiden olsa soylerdim ama smdi bişey yapmadan once elime ne geçecek diye düşünüyorum her zaman.
Elinize ne geçecek?belkide suclu bile bulunabilirsiniz gerek yok bırakın kadini nesterse yapsin sizden bulmasin belasını

Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Ailenin gelini bile olsanız söylememelisiniz kendiniz için. Bu konu konuşma veya tatlılık ile halledilecek bir durum değil çünkü konunun ana teması ahlaksızlık. En modern ailelerde bile bir tartışmaya sebebiyet verir bu. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de yakalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…