- 25 Haziran 2023
- 1
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi selam arkadas123
-
Bence deAy karisma deli misin sana ne? Yalniz ailede koca koca kirmizi bayraklar var, evlilik icin 60 bin kere dusun derim
Yahu belki adam iki hat kullaniyor. Size ne aralarindaki durumdan? Nasil bu kadar rahat gorebiliyorsunuz erkek arkadasinizin annesinin mesajlarini? Esim bile goremez boyle benim mesajlarimi. Kadin aldatsa bu kadar aleni mi yapar?merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?
Yeriniz de olsam görmem duymam bilmem hatta 2.hiç bir kişiye dillendirmem.merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?
Hiç bir şey.merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?
Aşırıı samimiler yaKadının telefonunu ne ara, nasıl karıştırıyorsunuz?
Üç maymunu oynayin (gormedim, duymadim, soylemiyorum). Kesinlikle!merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?