- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
Erkek arkadaşımın lise 1 e giden kız kardeşi var ve matematikle arası iyi değil . Ben onu her cumartesi ders çalıştırabileceğimi söyledim . Geçen hafta evlerine gittim annesi yoktu bende özel öğrencimden geliyordum annesi de biliyordu . Eve gittiğimde bir kaç bisküvi hazır kek vs koydu kardeşi önüme biraz atıştırıp başladım çalıştırmaya 3 saat falan çalıştırıp kalktım . Dün gene gittim ve bu sefer erkek arkadşıma öğrenciden çıkınca yemek yiyip geleceğimi söyledim . Olur mu öyle şey burda yersin falan dedi benimki . Neyse gittim . Salona aldı annesi beni önce bir 15 dk falan oturduktan sonra erkek arkadaşımla hadi başlasınlar talimatı gönderdi. Biz başladık . Karnım gurulduyor ama . gene bisküvi çay falan geçiştirildim . Ara verdiğimizde annesi odaya gelip çay içmemişsin ,bisküvi ye falan diyor daha da sinirlendiriyor beni bu . Dersi bitirip evden çıkınca da teşekkür etti falan hani yemeğe kal bile demeden . İlk tanışmaya gittiğimde türlü türlü börek falan yapan kadın o değil sanki .
Şimdi demeyin derdin yemek mi derse gidiyorsun sen diye. Çünkü lisede bende özel ders alırken sırfayıp olmasın diye annem kendi yaptığı bir şeyleri koyardı hocamın önüne . Aynı şekilde özel ders verdiğim öğrencilerin evlerinde de bu durum böyle:S
Kendimi tabiri caizse eşek gibi gitmek zorunda hissediyorum . Bu kadar özensiz umursamaz olması acaba beni umursamamasından mı ?
Şimdi demeyin derdin yemek mi derse gidiyorsun sen diye. Çünkü lisede bende özel ders alırken sırfayıp olmasın diye annem kendi yaptığı bir şeyleri koyardı hocamın önüne . Aynı şekilde özel ders verdiğim öğrencilerin evlerinde de bu durum böyle:S
Kendimi tabiri caizse eşek gibi gitmek zorunda hissediyorum . Bu kadar özensiz umursamaz olması acaba beni umursamamasından mı ?