Erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım?

victoria_seras

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
318
Erkek arkadaşımla ciddi bir birlikteliğimiz var fakat aramızda söz nişan yok askerde şuan kendisi askerden gelince olucak inş. ailesiylede tanışmışlığım var bir kaç ay önce annesi beni çaya davet etti gittim erkek arkadaşımın yengesi (annesinin eltisi) ve kuzenide oradaydı fakat o gün ilk defa evlerine gittiğim için çok kasıldım çekindim rahat değildim o yüzden anneside fazla ilgilenmemişti benimle soğuk davrandı ilk görüşmemiz olduğu için normaldir diye düşündüm daha sonra bana şapka atkı vs. gibi şeyler örmeye başladı aynı şekilde bende ona küçük hediyeler aldım dün beni arayıp tekrar çaya davet etti erkek arkadaşım askerde olduğu için açıkcası çok fazla görüşmek istemiyorum nezaketen teklifini geri çevirmedim gittim gene yengesi kuzeni ordaydı bu seferki bir öncekinden çok daha iyi geçti gülüştük eğlendik annesi kek ve poğaça yapmıştı benimde aram yoktur pek hamur işleriyle o yüzden az bişi yedim iştahımında olmadığını belirttim umarım yanlış anlaşılmamışımdır çünkü bir öncekindede aynı şekilde çekindiğim için bişi yiyemedim :/ yengesi bana karşı daha samimi ama annesi bana karşı soğuk davranıyo sanki ben yokmuşum gibi belki oda benden bekliyo olabilir ama söz nişan olmadan fazla samimi olmakda istemiyorum en azından bana karşı sevecen olmasını beklerdim beni sevmedimi istemiyomu diye düşünmüyo değilim ama öyle olsaydı bu kadar şey yapmazdı benim için erkek arkadaşımada soramıyorum lütfen yardım edin kızlar deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…