Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler erkek arkadaşımın arkadaşının düğününde ne giyebilirim çok acil yardımm tatlışlarım?

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
selam kızlar bu cumartesi erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşının düğünü olacak.bende ne giyeceğime inanın karar veremedim.abiye giymek istemiyorum çünkü çok yakın değilim ama hem abartısız hemde şık olmak istiyorum sizce ne giyebilirim? aklımda siyah kot topuklu ayakkabı ve üzerine ceket gibi bı kombin geldi ama nasıl yapmalıyım? fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum.sizden sonra hemen alışverişe çıkmam lazım..

selam kızlar bu cumartesi erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşının düğünü olacak.bende ne giyeceğime inanın karar veremedim.abiye giymek istemiyorum çünkü çok yakın değilim ama hem abartısız hemde şık olmak istiyorum sizce ne giyebilirim? aklımda siyah kot topuklu ayakkabı ve üzerine ceket gibi bı kombin geldi ama nasıl yapmalıyım? fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum.sizden sonra hemen alışverişe çıkmam lazım..

kızlarr fikirlerinize ihtiyacım var bu cumartesi düğün.bugün yada yarın erkek arkdasımla hemen alışverişe çıkacağım sizin fikirlerinizden sonra ona göre aklımda birşeyler oluşturmak istiyorum..:((

yaz düğünü bnce kendini cekete kota hapsetme çok gzl elbiseler var çok şık hem spor değil hem abiye değil oraya uygun bi elbise alabilirsn cnm

yaz düğünü bnce kendini cekete kota hapsetme çok gzl elbiseler var çok şık hem spor değil hem abiye değil oraya uygun bi elbise alabilirsn cnm

tatlım ama düğün salonunda olcak düğün salonuda bu dediğin elbıselere uygun bı yer değil bnce oyle duşunuyorum tatlım..emin olamadım açıkcası..:( bende senin gibi düşündüm çünkü düğün salonunu görünce vazgeçtım..

Son düzenleme:
canım kot giyme sade ve şık diz üstü elbiseler varya onlardan al. hem birçok ozel gunde kurtarıcın olur

canım kot giyme sade ve şık diz üstü elbiseler varya onlardan al. hem birçok ozel gunde kurtarıcın olur

nasıl mesela canım benim var mı örneklerin? siyah kot topuklu ve saten tarzında şık bluzlar var ya ceketle hoş duran onlardan ve ceket dıye dusunuyordum kurtarıcı olur dıye ama şimdi böyle söylediğiniz içinde vazgeçebilirim hemen:D

Back
X