erkek arkadaşımın asabiliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar 2 senelik bi iliskim var cok gzl gidio nisanlanmayi dusunuroz yazin ama benim aklimi karistiran seyler var:( erkek arkadasim cok sinirli birkeresinde onlarda yemekteyken kiz kardesiyle nedensiz yere kavga etti ve ona vurmaya basladi kardesi buarada 19 yasinda ve yemek sofrasini fln dagitti bagirdi cagirdi. sonra ozur diledi benden ve ben onun bu halinden korktugumu evlenince tartisirken banadami boyle yapacagini sordum tabiki hayir o benim kardesim sen esim olacaksin cok farkli dedi. buarada cok tartismalarimiz oldu ben cok agir seyler soyledim yeri geldiginde ama hic bi zaman boyle bi sinirle yaklasmadi ve cok kaba bi durum gostermedi . sizin fikirleriniz neler banada oyle davranirmi napmaliyim ?:bbo:

aynı kanı taşısıdığı, canının diğer yarisi kardeşine el kaldıran herif karisina da kaldırır benden söylemesi :delphin:
vaatlere kanma şakkıdı

nedensiz yere kavga edip kızkardeşine bunu yapıyorsa sana da yapar asla inanma :delphin:

Gurbaacima katiliyorum, ve sunuda ekliyorum:a.s.

Ailesini seven sayan kiymet veren bir erkek cogunlukla karisinida sever sayar ve kiymet verir.....:delphin:

Kardesine böyle yapan kimbilir seni ne yapar güzelim....:kahve:

Iyi düsün bencea.s

şimdi tabiki inkar eder kardeşine bunu yapan birini evlenince seni es geçeceğinimi sanıyorsun.

aynı kanı taşısıdığı, canının diğer yarisi kardeşine el kaldıran herif karisina da kaldırır benden söylemesi :delphin:
vaatlere kanma şakkıdı

öyle deme la gurbik benim herfte nisanlanmadan önce daha farkliydi mesela ablalarina kan kustururdu evde camasiri ütüsü olmasin kiyameti kopartirdi
hele pantolonlarini giymeden önce yarim saat ütüsünü incelerdi bende hic sememya ütü yapmasini
basladim düsünmeye allahim banada böyle yaparsa vazmi gecsem dedim kendi kedime
ama esim sagolsun hic problem cikartmadi bugune kadar

sizin yanınızda kardeşiyle kavgaya girmesi bile bence çok saygısızca:mymeka:. heleki birde ona vurması. valla iyi düşün derim:kahve:

bence iyi düşünmen gereken bir durum .erkekler çok değişkenler.evlenince huyundan vazgeçmez bence.can çıkmayınca huy çıkmaz.benim eşimde biz sevgiliyken sakindi ama evlenip içiçe yaşarken durum farklı oluyor.dövmesi vurması kırması yok ama hemen kızma sinirlenme huyu var.sonra pişman olup özür diliyor ama incildikten gücüme gittikten sonra ne kıymeti kalıyor.:1no2:

Guzelim kardesi nede olsa dovsede sovsede alip basini gidemez gene abi diyecek ama sana yapsa aynisini biliyorki terkiceksin birakicaksin o yuzden sana simdi yapmaz.Ama adimm kadar eminim sizinki kopru meselesi ayi dayi meselesi.Evlenene kadar sesini cikarmaz ama evlendikten sonra kardesine yaptiginin daha beterini yapar bu kisi sana.Cunku sebesiz yere bu kadar saldirganlasan bir adam herseyi yapar.Bence iyi dusun ...

Valla sana daha da alasını yapar.Evlilikte adamın gözü dönerse ve egilimi de varsa şiddete çok iyi düşünmelisin bence arkadaşım.

ya güzelim bayat balık baştan kokar die bir terim var ayagını denk al bencebaştan gör canının yarısına bunu yapabiliyo sen el olcan karısı olsanda bir sinire yapcak sonrada hayatım sinirle oldu dicek çıkcak senin içinde çok geç olcak zor işler bunlarr baştan gör negüsel fırsatlar çıkıyo görmeniz için önünüze akıllı olun gençlik gittimi geri gelmiyo

bence sanada uygulaması kaçınılmazdır:kahve:

hadi yapmadı 1 ay 1 yıl vs. -tatlicadiarzu-

sizin yanınızda masayıp dağıtıp kardeşini dövmesi çok saygısızca çok iyi düşün bence

:1shok: 19 yaşında bir insanı nasıl döver ? O benim kardeşim döverim diyen, yarın karımsın döverim diyebilir... Bana göre bu bir davranış bozukluğudur...
Değil 19, 10 yaşındaki kardeş bile dövülmez, kaldıki bir de başkalarının yanında...
İyi düşünmelisiniz...

öyle sacma sey mi olur o kardesi oldugu icin sakin inanma adam basbasaya kendini kontrol edemiyor ve senin yaninda kardesini kücük düsürebiliyor..
bir insan kendi ailesine bu sekilde davraniyorsa sanada yapar aynisini..
cok basit bir olayda bile saldirganlasan biriyle bir gelecek bence düsün arkadasim..
bir gün iki gün aglarsin gecer bir ömür aglamaktansa..

hiç düşünecek birşey yok bak Allah karşına çıkarmış onun gerçek yüzünü göstermiş sana bunlar hep işaret fakat nedense görmezden gelinir böyle şeyler aşkın gözü kör dedikleri bu işte. kör olma evlenince o gözler çok daha fazla şeye göz yumucak bari evlenmeden aç gözlerini.

:kızgın:süprizzzzz
vaatlere kanma şakkıdı

canim bende katiliyorum ve nasil bisey ya sen varken hadi sen olmasan bile 19 yasindaki kiza nasil vurur ya ne alaka siddet yapacak bisey bile yapmadi dedin ben derim ki uzak dur ondan :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

masayı dağıtacak,kardeşe vuracak kadar sinir sahibi,
kontolsüz bi insandan özellikle erkekten korkarım ben.tedirgin eder beni

Sinirlenince bağırıp çağıran, yemek sofrasını dağıtan, üstelik şiddete başvuran bir adam..
Üstelik nedensiz yere...
Bir neden varsa ne yapacak peki vuracak mı?
Bir insan ailesine ne ise eşine de odur...
İyi düşünmelisiniz...

Back
X