• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın babası

edasvrli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
84
114
8
21
Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?

ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum.
Hala neden o eve gidiyorsunuz? Önünden geçmem yerinizde olsam.

Saçmalama lütfen ne demek evde temizlik bulaşık? niye evlerine gidiyorsun? sevgilin kendi yaşamadığı sürece evlerine gitme iş ciddi binmeden muhattap olma. afedersin ama benim sevgilimin babası benim kıyafetime laf sokacak sevgilim de sessiz kalacak bir de utanmadan bana laf taşıyacak

Zamaninda bende bu hataya düştüm. O evde sadece misafirsiniz, bulasiklari yikamayin. Babasini kafaniza taktiginizi belli etmeyin, umursamayin. Siz kirlettiğimi yıkıyorum, sevdigim adamin babasini onemsiyorum diye dusunerek bunlari yaparken erkek tarafi sizi "evlenmek icin kendini paralıyor" olarak görecek.

Bi tık öyleyim onlara da aslında
Daha toysun,gençsin güzelsindir eminim. Elaleme kendini kabul ettirmeyi bırak,bu yaşta nedir bu koca merakı. İstediğini giy,ye iç gez. Hayat kısacık. O çocuktan da iyi bir koca olmaz kafandan sil. Bir daha sefer bulaşık bırakmayız demiş. Ailesinin lafını önemsiyor .
Gerçi bilemeyeceğim bir taraftan şimdiki Z kuşağı çok dağınık,anaları arkalarını toplaya toplaya leş nesil yetişiyor . Evi batırıp partyleyip öyle mi çıkıyorsunuz evden.
Neyse,gitme kimsenin evine

Daha toysun,gençsin güzelsindir eminim. Elaleme kendini kabul ettirmeyi bırak,bu yaşta nedir bu koca merakı. İstediğini giy,ye iç gez. Hayat kısacık. O çocuktan da iyi bir koca olmaz kafandan sil. Bir daha sefer bulaşık bırakmayız demiş. Ailesinin lafını önemsiyor .
Gerçi bilemeyeceğim bir taraftan şimdiki Z kuşağı çok dağınık,anaları arkalarını toplaya toplaya leş nesil yetişiyor . Evi batırıp partyleyip öyle mi çöküyorsunuz evden.
Neyse,gitme kimsenin evine
Asla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorum

Kendinizi ezdirmeye çok meraklisiniz,işte gelip geçiyoruz ömür bir anlık ;kim için ne için gururumuzdan,öz benliğimizden bu kadar kolay vaz geçiyoruz?Saygı duyulmayan yerde inatla kalmak niye?Babasının kafa yapısıyla aynı olan sevgiliye bu kadar itaat neden ?Size saygı duymayan insanların asla ve asla değişmeyeceğini o çok sevgili aşk boceginizin her seferinde nasıl babasının önünde size diz cokturecegini bilseniz ahhhh bilseniz.......

Asla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorum
Tamam işte,terapiste psikoloğa gitmeden burada ablaların yaşamış görmüş sana neleri yapmaman gerektiğini yazıyorlar. Kulak as

İşler ciddiye binmeden aile içine girmemek lazım bence. İster istemez karşı taraf eksik arıyor çünkü ve çok yüz göz olunuyor. Eski nesilde kız evi naz evidir gibi bir algı var. Sizin durmadan onların içinde olmanız samimiyet kuruyorum zannetseniz de karşı taraf için öyle olmuyor.

Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik

Ah canim benim. Normalde arkadaşlarımla evde vakit gecirince kimin evinde olursak olalim bulasigi yikar, supurur, siler öyle cikariz. Bence olmasi gereken budur. Zamaninda erkek arkadasimla yasadigimda oldu, evine gittigimde oldu. Kirlettigimi topladim sonra evin diger isleride benden sorulmaya baslandi. Deneyimlerime gore arada ciddi bisey yoksa aile ile tanisilmamali, tanistiysaniz da komsu teyze/amcadan farkli davranmamalisiniz. Ayni eve girip cikiyorsaniz misafir statusunde gibi davranmalisin

Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik
Bunlar daha fragman.Evlenince daha kötü olacak herşey.İstediğinizi giyinebilirsiniz,misafir olarak gittiğiniz yerde bulaşık yıkamak zorunda değilsiniz.Kaygılı bağlanma sorununuzu çözmeden,evlenmeyin.

Ne demek bulaşık yıkamak? Daha ortada bir şey yokken bu kadar ezdirir mi insan kendini? Nişan düğün olsa bile ezdirmez. Benim kaynanamın evinde bulaşık yikadığım sayılıdır. Yapmazsanız beklenti küçük olur. Yaparsanız ne yapsanız az görülür, göreve dönüşür.

Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Canım ülkem her felaketi kanıksadıgı gibi bunuda kanıksamış ve kaynanam şunu dedi kayınbabam böyle yaptı mevzularına dönmüş bile. Sizin gibi olmadıgım için ben mi sorunluyum?
Imı hıyıt dıvım ıdıyır'cular linçlesin şimdi beni!

Back
X