• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın Bakımsız Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"ele güne temiz" denir ona.
aman biri gelirse evi temiz bulsun, "kadınlığıma" laf gelmesin 😅 Ama kendim leş gibi gezebilirim sorun yok.

Kesinlikle öyle. Değişik bir tip, uzun süredir annem de görüşmüyor. Mesela herkesin temizliğine laf eder. Kimin evine gidip gelse “amaaan pis” der.

Bir defasında ben onda kalırken (işi için 1 aylığına yardım ediyordum başka şehirde olduğu için onda kalmıştım.) bir arkadaşına kahvaltıya gittik. Dönerken “evi nasıl dağınıktı değil mi?” diye sordu. Yani dağınıktı ama kadın temizdi Allah var.

Bir gece kulübe gittik, deli gibi alkol sigara ortamı, dönünce olduğu gibi yattı ve sabah yüzünü yıkamadan işe gittik. 😬🤣🫣

Kesinlikle öyle. Değişik bir tip, uzun süredir annem de görüşmüyor. Mesela herkesin temizliğine laf eder. Kimin evine gidip gelse “amaaan pis” der.

Bir defasında ben onda kalırken (işi için 1 aylığına yardım ediyordum başka şehirde olduğu için onda kalmıştım.) bir arkadaşına kahvaltıya gittik. Dönerken “evi nasıl dağınıktı değil mi?” diye sordu. Yani dağınıktı ama kadın temizdi Allah var.

Bir gece kulübe gittik, deli gibi alkol sigara ortamı, dönünce olduğu gibi yattı ve sabah yüzünü yıkamadan işe gittik. 😬🤣🫣
İmdat 🤮

Böyle şeyler küçük uyarılarla atlatılabilir. Benim de eşimin bazı sevmediğim alışkanlıkları vardı (10 yıllık evliyiz), çaktırmadan çaktırmadan küçük yol göstermelerle hepsi halloldu. (Mutfak evyesinin içinde sünger bırakırdı mesela, ne biliyim çay içmiş çay poşetini tezgaha koyardı 😂)

Ama önemli olan şurası bence:

Yani sizin söylemenize rağmen, "soğuyorum" demenize rağmen ciddiye almaması.
Ya böyle kabul edeceksiniz ve siz onun peşinden çocuk bakar gibi etrafı temizleyeceksiniz, ya da bi noktada bitecek.
Abla sen anlatinc cok tatli ama seninki temiz bu adam pis
Benim kocam da gay
16 yaşında kocan var hemde gay bende erkek gayina gay. Muhittin ben

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var.Erkek arkadaşımı çok seviyorum çok iyi niyetli ve düzgün bir insan.Eli çok açıktır aramızda asla para lafı olmaz.Bütün boş zamanını bana ayırır ve sürekli benimle ilgilenir, ona hep güvenirim telefonunu falan elime almam bile.Ne kıskançlığı vardır ne de kısıtlamaya çalışması.Bazen evine giderim yemek temizlik yaparız hep beni yormamaya çalışır bırak ben yaparım der.Yakın zamanda da evlilik teklifi etti ben de kabul ettim.Her anlamda ideal bir eş adayı ailem de çok seviyor onu.
Yalnız tek bir eksi yönü var.Biraz kendine karşı bakımsız ve tuvaleti vs kirli bırakıyor.Dışardan geldiğimizde vs ellerini yıkamaz ben gönderirim yıkaması için.Bazen dişlerini fırçalamaz ben hatırlatırım(ama buna dikkat ettiğimi öğrendiği için uyarmıyorum artık pek).Tuvaleti nasıl kullanacağını öğrenemedi ya da üşeniyor anlayamadım.İçtiği sigarayı mutfak lavabosuna vs atar.Ben denk geldikçe uyarıyorum fakat böyle şeylere özen gösterdiğim için evlilik fikrinden bir miktar soğuyorum açıkçası.
Çok pis bir insan değil fakat anlattığım gibi durum.1-2 defa güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım,böyle şeylerden dolayı soğuduğumu söyledim kendisine ama çok ciddiye almadı.
Sizce ne yapmalıyım nasıl düzeltmeliyim ?
evlenince de pis olacak haberin olsun ona göre düşün

Çocukluktan temizlik ve özbakım terbiyesi almamış kişiyi asla eğitemezsiniz.Bu alışkanlıklar çocuklukta kazanılır ve el yıkamayı bilmeyen ve önemsemeyen bir erkekle ömür geçirmeyi düşünmezdim.Aynı evde takip etmekten,pis elleriyle orayı mı elledi diye düşünmekten kafayı yersiniz.Muhtemelen annesi çok ilgisiz ve pisti.Aileyi de inceleyin bence,aile de görgülü ve eğitimli değil.Sorun yaşarsınız.

Ne söylersem ikiletmez hemen yapar.Temizlik konusunda da rahatsız olduğum şeyi söylüyorum hemen düzeltiyor.Bu huyuna güveniyorum aslında biraz ve bunları düzeltene kadar asla onunla aynı ede yaşamayacağımı söyledim.Yapabileceğim en fazla şey bu çünkü her anlamda çok iyi biri her hareketi ile sevdiğini hissettirir bunun gibi bir sebep ile onu kaybetmek istemiyorum açıkçası.

Diğer söyledikleriniz ikiletmiyorsa bir zahmet hijyen konusunda söylediklerinizide ikiletmesin.
Tuvaleti temiz bırakmamak nedir ya. Birisi sırf bu yüzden boşansa asla haksız bulmam. Ciddi şekilde uyarın.

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var.Erkek arkadaşımı çok seviyorum çok iyi niyetli ve düzgün bir insan.Eli çok açıktır aramızda asla para lafı olmaz.Bütün boş zamanını bana ayırır ve sürekli benimle ilgilenir, ona hep güvenirim telefonunu falan elime almam bile.Ne kıskançlığı vardır ne de kısıtlamaya çalışması.Bazen evine giderim yemek temizlik yaparız hep beni yormamaya çalışır bırak ben yaparım der.Yakın zamanda da evlilik teklifi etti ben de kabul ettim.Her anlamda ideal bir eş adayı ailem de çok seviyor onu.
Yalnız tek bir eksi yönü var.Biraz kendine karşı bakımsız ve tuvaleti vs kirli bırakıyor.Dışardan geldiğimizde vs ellerini yıkamaz ben gönderirim yıkaması için.Bazen dişlerini fırçalamaz ben hatırlatırım(ama buna dikkat ettiğimi öğrendiği için uyarmıyorum artık pek).Tuvaleti nasıl kullanacağını öğrenemedi ya da üşeniyor anlayamadım.İçtiği sigarayı mutfak lavabosuna vs atar.Ben denk geldikçe uyarıyorum fakat böyle şeylere özen gösterdiğim için evlilik fikrinden bir miktar soğuyorum açıkçası.
Çok pis bir insan değil fakat anlattığım gibi durum.1-2 defa güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım,böyle şeylerden dolayı soğuduğumu söyledim kendisine ama çok ciddiye almadı.
Sizce ne yapmalıyım nasıl düzeltmeliyim ?

😄 Bu mu ideal?

Tuvalete köpüklü çamaşır suları döker, bu lağam faresinin kafasını o tuvalete sokar çıkarırım, çamaşır suyundan bir ferahlasın, belki tıkalı damarları açılır, beyni normal çalışır.

Hiç tahammül edemem kirliliğe, pislik davranışlara. Yazdıklarını okurken temizlik takıntım coştu sabah sabah. Kim yetiştiriyor bunları? Kim salıyor topluma?

• Beğen
Reactions: hlz
Dışarıdan gelince elini yıkamamak, sifon çekmemek, mutfak lavabosuna izmarit atmak… daha napsın çok pis olmak için yahu.

Bu saydıklarınız küçükken öğretilen şeyler, eşşek kadar adama sifon çekmeyi öğretemezsiniz.
Bide halıya etsin istiyor galiba :70: asla katlanamiyacağım insan tipi

Benim annemin bir arkadaşı var ama böyle 30 yıllık falan. İş kadını, görsen disiplin fala on numara.

Kadın sifonu çekmiyor. Evet, büyük büyük izlerini bırakıyor ama temizlik için gelen kadının işini beğenmeyip arkasından süpürge tutuyor.😬 55 yaş, 3 torun sahibi, fabrika yönetiyor ama yok, öğrenememiş. Mesela diskoya gitmiştik. Gelince soyunmadan direkt uyudu, sabah aynı şekilde işe gitti yaz günü o kıyafetlerle.😬

Ben o kadını tanıdığım için sonradan öğrenilemeyeceğini düşünüyorum. Bilmiyorum, en mantıklısı karşınıza alıp konuşmak. Utanırsa dikkat eder belki
Midem bolandi öğkkk 🤮🤮

söyledikçe düzeltiyor dedim zaten,ciddiye almıyor derken abarttığımı düşünüyor.Erkek kardeşimden de az çok biliyorum erkekler biraz böyledir malesef.

Bitecek kadar bir durum söz konusu değil,tuvaleti pis bıraktıysa çağırıp temizlettiriyorum çünkü :KK70: Yavaş yavaş dikkat etmeye başlıyor ama ben biraz kesin çözüm arıyordum ama yok sanırım.Zamana bırakacağız,düzeltmezse annesiyle yaşamaya devam edecek :KK43:
Erkekler biraz boyledir değil eşimi anlatmamı ister misin mesela ;) herseyi kabul edip erkekler boyledir demeniz git evlende bak gor nasil oluyormus

Herkes asmış kesmiş yine.Size nasıl düzeltebilirim diye sorarak öneri alabilmek için sormuştum ama siz saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz.Saçma ve mantıksız yorumlarınız sadece komik duruyor lütfen kendinize saklayın.
Böyle bir şey için tabiki ömür geçiremem falan diye düşünecek değilim,galiba hiç sevilmemişsiniz böyle şeyler sevgi ile beraber aşılabiliyor.Size de bu yorumlarınız yerine aklı başında ve yapıcı olmanızı tavsiye ederim.

Herkes asmış kesmiş yine.Size nasıl düzeltebilirim diye sorarak öneri alabilmek için sormuştum ama siz saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz.Saçma ve mantıksız yorumlarınız sadece komik duruyor lütfen kendinize saklayın.
Böyle bir şey için tabiki ömür geçiremem falan diye düşünecek değilim,galiba hiç sevilmemişsiniz böyle şeyler sevgi ile beraber aşılabiliyor.Size de bu yorumlarınız yerine aklı başında ve yapıcı olmanızı tavsiye ederim.
Kakasını temizlerken sevgiyi görürüm ben :27: adam klozet kapagina isiyor ayakta işemesini bile soylemiyorum ayakta isemek nedir yaa 🤢

Sifonu tabiki çekiyor :KK70: sadece klozet kapağını vs kaldırmıyor.Ben uyardıkça düzeltiyor bazı şeyleri.Annesi de çok temiz bir kadın aslında,üniversite dönemi falan böyle alıştı sanırım.Biraz dikkat etmiyor temizlik konusuna.Fakat dediğim gibi tek eksi tarafı bu olunca göz ardı edip düzeltmeye çalışıyorum.Çok zorrr

oturarak işemeyi öğretin.
ev orası cafe okul yada dışarıdaki wc değil ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X