• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın Bakımsız Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes asmış kesmiş yine.Size nasıl düzeltebilirim diye sorarak öneri alabilmek için sormuştum ama siz saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz.Saçma ve mantıksız yorumlarınız sadece komik duruyor lütfen kendinize saklayın.
Böyle bir şey için tabiki ömür geçiremem falan diye düşünecek değilim,galiba hiç sevilmemişsiniz böyle şeyler sevgi ile beraber aşılabiliyor.Size de bu yorumlarınız yerine aklı başında ve yapıcı olmanızı tavsiye ederim.

Ahahah evlen de gör dünya kaç bucak
Hayir erkekler böyle değildir hayır 3 yaşında yeğenim bile tuvaleti pis bırakmaması gerektiğini biliyor hayır sevgi herseye yetmez. Ayrıca erkekler egitilecek küçük çocuklar değil o işi annesi halletmeliydi tabi ki evlenebilirsin ama arkasından tuvalet temizlemeye hazır ol
Es olmak başka birsey sevgi herseyi halleder kısmı ozbakim becerileri veya cop toplamayı kapsamıyor

oturarak işemeyi öğretin.
ev orası cafe okul yada dışarıdaki wc değil ki.
öneri için teşekkür ederim.herkes kin kusmaya gelmiş anlamaya çalışmak yerine,kreşte gibi hissettim.Bu kitlenin böyle olduğunu tahmin etmemiştim :D ilk ve son konum son yorumum hesabı sileceğim :D

öneri için teşekkür ederim.herkes kin kusmaya gelmiş anlamaya çalışmak yerine,kreşte gibi hissettim.Bu kitlenin böyle olduğunu tahmin etmemiştim :KK70: ilk ve son konum son yorumum hesabı sileceğim :KK70:
Etmaaa :( bu gece de bunun icin ağlicam 🥲🥲 sen genede ayakta işememisi ögret bebene sen rahat edersin hayat çis temizlemeyecek kadar uzun degil

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var.Erkek arkadaşımı çok seviyorum çok iyi niyetli ve düzgün bir insan.Eli çok açıktır aramızda asla para lafı olmaz.Bütün boş zamanını bana ayırır ve sürekli benimle ilgilenir, ona hep güvenirim telefonunu falan elime almam bile.Ne kıskançlığı vardır ne de kısıtlamaya çalışması.Bazen evine giderim yemek temizlik yaparız hep beni yormamaya çalışır bırak ben yaparım der.Yakın zamanda da evlilik teklifi etti ben de kabul ettim.Her anlamda ideal bir eş adayı ailem de çok seviyor onu.
Yalnız tek bir eksi yönü var.Biraz kendine karşı bakımsız ve tuvaleti vs kirli bırakıyor.Dışardan geldiğimizde vs ellerini yıkamaz ben gönderirim yıkaması için.Bazen dişlerini fırçalamaz ben hatırlatırım(ama buna dikkat ettiğimi öğrendiği için uyarmıyorum artık pek).Tuvaleti nasıl kullanacağını öğrenemedi ya da üşeniyor anlayamadım.İçtiği sigarayı mutfak lavabosuna vs atar.Ben denk geldikçe uyarıyorum fakat böyle şeylere özen gösterdiğim için evlilik fikrinden bir miktar soğuyorum açıkçası.
Çok pis bir insan değil fakat anlattığım gibi durum.1-2 defa güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım,böyle şeylerden dolayı soğuduğumu söyledim kendisine ama çok ciddiye almadı.
Sizce ne yapmalıyım nasıl düzeltmeliyim ?
Nasıl pis biri değil? Dışarıdan gelince elini yıkamayan bir insanın pis olması için daha ne yapması lazım? Erkekler evlenince kendini daha fazla salıyor. Evlendikten sonra bunun en az iki üç katını düşünün derim.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar evli olsam "boşan" yazacaklar neredeyse :KK70:
Normali bu zaten boşanmak veya ayrılmak. Annesinin eğitemediğine sen mi tuvalet temizlik eğitimi vereceksin. İlerde bu adamla birşeyler yaşayıp aynı yatağa gireceksin miden kaldiracak mı?( Ay bir kötü oldum bayilazammmm😵‍💫)

öneri için teşekkür ederim.herkes kin kusmaya gelmiş anlamaya çalışmak yerine,kreşte gibi hissettim.Bu kitlenin böyle olduğunu tahmin etmemiştim :KK70: ilk ve son konum son yorumum hesabı sileceğim :KK70:
Bir tanıdığımın eşi küçük wc kullanıyor sadece onun için sizde son çare böyle yapabilirsiniz artı yönleri çoksa bunun için ayrılmak pire için yorgan yakmaya benziyor. Uyumlu sevgiliniz değiştirebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X