Seni kiskandigina boyle yapiyor olmasin?
Bence seni kesinlikle kiskandigi icin sana boyle davraniyor. Suslu puslu giyinmene, topuklu giyinmene neden kizsin ki bir erkek?
Demek ki larj kiyafetlerle spor tarzi senin vucud hatlarini kapatiyor akli sira.
Ekerk milleti canim onlarin hareketlerine ne zaman anlam verdik ki simdi verelim?
Onunla konusmadin mi bu konuyu hic? Yani bu davranislarinin seni rencide ettigini anlatmadin mi?
Bence seni kesinlikle kiskandigi icin sana boyle davraniyor. Suslu puslu giyinmene, topuklu giyinmene neden kizsin ki bir erkek?
Demek ki larj kiyafetlerle spor tarzi senin vucud hatlarini kapatiyor akli sira.
Ekerk milleti canim onlarin hareketlerine ne zaman anlam verdik ki simdi verelim?
Onunla konusmadin mi bu konuyu hic? Yani bu davranislarinin seni rencide ettigini anlatmadin mi?
erkek arkadaşım kıskanç biri gerçekten..eğer o yüzden yapıyorsa en azından yüzüme söylese,böyle çok kırıcı oluyor..kıskandığı için sanırım.
dikkat çekiyorsan giyiminle ondanda olabilir.
erkek arkadaşım kıskanç biri gerçekten..eğer o yüzden yapıyorsa en azından yüzüme söylese,böyle çok kırıcı oluyor..
erkek arkadaşım kıskanç biri gerçekten..eğer o yüzden yapıyorsa en azından yüzüme söylese,böyle çok kırıcı oluyor..
kesinlikle kıskançlıktan yapıyor seni taşıyamdığını düşünüyor eziliyor olabilir yanında heleki beraberken erkeklerin dikkatini çekiyosan çileden çıkıyordur içinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir o da senin kıyafetlerine sarıyor bence bigün yanına giderken makyaj falan yapma çok sıradan git bakalım ne diyecek:)
Sevgilimle yaklaşık iki yıldır çıkıyoruz..sorun şu ki erkek arkadaşım kıyafetlerimi çok sert bir dille eleştiriyor ve ben bundan rahatsız oluyorum artık..kaldı ki kendime bakan bir kızım,kıyafetimin iyi kombine olmasına,bana yakışmasına dikkat ederim,saatlerce mağaza dolaşırım hatta..çevremde de bütün kızlar sorarlar nereden aldın diye,yani çevrem de tek bir olumsuz eleştiri almadım,tam tersine örnek alır arkadaşlarım..gel gelelim erkek arkadaşıma,onunla tarzlarımız biraz farklı o spor cool giyinmeyi seviyor,biraz rahat yani,bense bazen spor giyinirim ama genelde topuklu ayakkabıllar,elbiseler,süslü de denebilir öyle şeyler giymeyi seviyorum..ben öyle giyindiğimde hiç beğenmiyor,sana yakışmıyor,ben alacağım sana kıyafetleri diyor,özellikle topuklu ayakkabıdan nefret ediyor..böyle olunca kendimi kötü hissediyorum,ben de beğenmemeye başladım artık o öyle diyince ,büyük bir hevesle aldım kıyafetlerimden soğuyorum..
benim çok da hoşuma gitmeyen öylesine giydiğim kıyafetleri nasıl beğeniyor anlatamam,bu süper oldu,böyle giyin falan filan..anladığım kadarıyla hep spor giyinmemi istiyor..yani kıyafet konusunda zevklerimiz çok farklı..sizce ne yapmalıyım ??
o da seni kıskandıgı içindir belki tarzını birden bire degistiremezsin ama kısa topuklarla baslayabilirsin hani yavas yavas olabilir
çok dikkat çekmenden ve kıskanmasından bahsetmeyeceğim fakat, belki kıyafetlerin ortama uygunsuz kalıyor olabilir, mesela kendisi çok rahat spor giyinmişse senin süslü giyinmen, topuklu giyinmen yanına hiç uymuyordur
ha bana kalırsa sana öyle diyene kadar kendisini değiştirip o sana uysun
veya ne tür yerlere gidiyorsunuz? belki ortama da uygunsuz kalıyordur, veya en basitinden sade seviyordur, ona abartı görünüyordur
yoksa güzel giyiniyorsan, kıskanc da değilse neden sorun çıkartsın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?