erkek arkadaşımın beğenmemesi

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Sevgilimle yaklaşık iki yıldır çıkıyoruz..sorun şu ki erkek arkadaşım kıyafetlerimi çok sert bir dille eleştiriyor ve ben bundan rahatsız oluyorum artık..kaldı ki kendime bakan bir kızım,kıyafetimin iyi kombine olmasına,bana yakışmasına dikkat ederim,saatlerce mağaza dolaşırım hatta..çevremde de bütün kızlar sorarlar nereden aldın diye,yani çevrem de tek bir olumsuz eleştiri almadım,tam tersine örnek alır arkadaşlarım..gel gelelim erkek arkadaşıma,onunla tarzlarımız biraz farklı o spor cool giyinmeyi seviyor,biraz rahat yani,bense bazen spor giyinirim ama genelde topuklu ayakkabıllar,elbiseler,süslü de denebilir öyle şeyler giymeyi seviyorum..ben öyle giyindiğimde hiç beğenmiyor,sana yakışmıyor,ben alacağım sana kıyafetleri diyor,özellikle topuklu ayakkabıdan nefret ediyor..böyle olunca kendimi kötü hissediyorum,ben de beğenmemeye başladım artık o öyle diyince ,büyük bir hevesle aldım kıyafetlerimden soğuyorum..
benim çok da hoşuma gitmeyen öylesine giydiğim kıyafetleri nasıl beğeniyor anlatamam,bu süper oldu,böyle giyin falan filan..anladığım kadarıyla hep spor giyinmemi istiyor..yani kıyafet konusunda zevklerimiz çok farklı..sizce ne yapmalıyım ??

Seni kiskandigina boyle yapiyor olmasin?

Bence seni kesinlikle kiskandigi icin sana boyle davraniyor. Suslu puslu giyinmene, topuklu giyinmene neden kizsin ki bir erkek?

Demek ki larj kiyafetlerle spor tarzi senin vucud hatlarini kapatiyor akli sira.

Ekerk milleti canim onlarin hareketlerine ne zaman anlam verdik ki simdi verelim?

Onunla konusmadin mi bu konuyu hic? Yani bu davranislarinin seni rencide ettigini anlatmadin mi?

kıskandığı için sanırım.
dikkat çekiyorsan giyiminle ondanda olabilir.

Son düzenleme:

Kıskanmak değil de ciddi ciddi beğenmiyor bu tarz kıyafetleri sanırım,çevremden bir kişiden olumsuz bir şey duysam,ya da aynaya baktığımda beğenmesem tamam diycem,fiziğimde falan da bir problem yok..ısrarla sana yakışmıyor diyo,bende güvensizlik oluşturmaya başladı artık bu durum.. birbimizden farklı olduğumuzu kabul ediyorum ama ben onu değiştirmeye çalışmıyorum.. sana da katılıyorum canım gerçekten çok anlamsız hareketleri var..hiç yoktan sorun kaynağı oluyorlar.

Kıskanmak değil de ciddi ciddi beğenmiyor bu tarz kıyafetleri sanırım,çevremden bir kişiden olumsuz bir şey duysam,ya da aynaya baktığımda beğenmesem tamam diycem,fiziğimde falan da bir problem yok..ısrarla sana yakışmıyor diyo,bende güvensizlik oluşturmaya başladı artık bu durum.. birbimizden farklı olduğumuzu kabul ediyorum ama ben onu değiştirmeye çalışmıyorum.. sana da katılıyorum canım gerçekten çok anlamsız hareketleri var..hiç yoktan sorun kaynağı oluyorlar.

erkek arkadaşım kıskanç biri gerçekten..eğer o yüzden yapıyorsa en azından yüzüme söylese,böyle çok kırıcı oluyor..

kesinlikle kıskançlık seni yanında taşıyamayacağını düşünüyo ve beraberken çevrenizde sana bakan erkekleri görünce belli etmesede içinde fırtınalar kopuyodur o da sana bişey diyemediğinden kıyafetlerine sarıyor.

erkek arkadaşım kıskanç biri gerçekten..eğer o yüzden yapıyorsa en azından yüzüme söylese,böyle çok kırıcı oluyor..

kesinlikle kıskançlıktan yapıyor seni taşıyamdığını düşünüyor eziliyor olabilir yanında heleki beraberken erkeklerin dikkatini çekiyosan çileden çıkıyordur içinde ne fırtınalar kopuyodur kimbilir o da senin kıyafetlerine sarıyor bence bigün yanına giderken makyaj falan yapma çok sıradan git bakalım ne diyecek:)

kıskançlığın lafı geçmiyor..bana söylediği şey bakımlı olmanı seviyorum ama giydiklerinle kendini çirkinleştiyorsun diyo,benim göz zevkime uymuyo diyo sinir oluyorum,eskiden yurtta kalıyordum kalan varsa bilir,bir gün önceden kıyafet seçerdik,en az on kişinin konrtolunden geçerdi,herkes beğenirdi öyle seçer giyerdik,şimdi o eski alışkanlıktan kalma önceden ayarlarım bakarım falan öyle giyinirim..ama yok işte beyfendi beğenmiyor..herkes havalı ve güzel bulurken o beğenmiyor.

Bende de öyle bir durum olmuştu.Hoş bir his olmuyor gerçekten..

o da seni kıskandıgı içindir belki tarzını birden bire degistiremezsin ama kısa topuklarla baslayabilirsin hani yavas yavas olabilir

çok dikkat çekmenden ve kıskanmasından bahsetmeyeceğim fakat, belki kıyafetlerin ortama uygunsuz kalıyor olabilir, mesela kendisi çok rahat spor giyinmişse senin süslü giyinmen, topuklu giyinmen yanına hiç uymuyordur
ha bana kalırsa sana öyle diyene kadar kendisini değiştirip o sana uysun
veya ne tür yerlere gidiyorsunuz? belki ortama da uygunsuz kalıyordur, veya en basitinden sade seviyordur, ona abartı görünüyordur

yoksa güzel giyiniyorsan, kıskanc da değilse neden sorun çıkartsın ki?

benim sevgilimde öyle o çok spor giyinir bende daha süslü püslü.. beni eşofmanla görünce bi seviniyo garibim anlatamam
ilk zamanlarda çok sorun ederdi gitti bana dünya kadar eşofman aldi bi hevesle. tabi ben naptim? nerde onun tarzi olmayan gömlek kot vs. varsa aldim şimdi birakti beni kendi halime ugraşmiyor bile

ben de yasiyorum bu sorun . ben kiskandigindan ve dikkat cekmemi istemedigi icin bole yaptigini dusunuyorum. ben de cok severim suslu puslu giyinmeyi ama o hep spor giyinmemi istiyor. normal siradan. avrupanin gobegindyiz insanlar hep mini giyiyor kimse kimseye bakmior adam gene de kiskanior giydirmior.care yok

Aynı durum bizde de var. Bin hevesle bir kıyafet alırım herkes çok beğendiğini söler hatta nereden aldığımı bile soran olur ama o mutlaka bir şey bulur. Bir anlam veremiyorum ben de.

Hemen kıskanmak demeyelim bence. Bazı erkekler makyajı, çok süslü olan kızları, abartılı kıyafetleri, topukluları gerçekten çok itici bulabiliyor.
Bir de onun seçtiği tarz kıyafetleri giymeyi dene bakalım. Ama tabi ki sen seviyorsan tarzından vazgeçecek değilsin orası ayrı ama onun da bi gönlü olsun. Sonra bakarsın duruma...

Bi de herkes beğenirken o beğenmiyor diyorsun ya, herkesin lafına inanma bence. İnsanlar öyle fesat ki çirkin olana güzel deyip, yakışan olunca hiç ses etmeyebiliyorlar.

En önemlisi senin beğendiğin, kendini rahat hissettiğin, seni yansıttığını düşündüğün kıyafetleri istediğin gibi giymek. Bir orta yol bulursun yine de sevgilinle bence.

Son düzenleme:

canım kesinlikle durumu tespit olmuş seninki teprik ederim..erkek arkadaşımın rock grubu var,ordakilerin nasıl giyindiğini bilirsiniz,yani onunla yan yana çok farklı görünüyoruz ben öyle giyinince..uyum olmuyor..istediği uyumlu olmamız sanırım,ki bazı kı bazı kıyafetlerimi çok beğeniyor,bakıyorum onun yanına daha yakışıyorum,demekki bunu istiyor..
yine de bazen her halimle kabul etmesini istiyorum..yani ne bilim istediğim gibi giyinebilmeliyim diye düşünüyorum,büyük bir hevesle aldığım şeyleri bazen bir köşeye koyabiliyorum,yakışmıyor diyince :44:
..

Son düzenleme:
Tarzlarınız uymuyor bence onun rock grubu filan var diyosun ondandır büyük ihtimal ya da herkesin dediği gibi çok dikkat çekiyorsan bundan rahatsızdır iki açıklaması var yani açık açık sor bunu erkek arkadaşına. Tarzlarımızın uygun olmadığını mı düşünüyorsun yoksa gerçekten kıskanıyor musun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…