Erkek arkadasimin beni asiri arzulamasi

Vesulat Refra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
38
10
36
Arkadaslar selam,

Benim erkek arkadasim malesef her konuda iyi, tek bir yönü zayif. O da cinsellik. Cok asiri arzuluyor beni, benim cizgiyi gecmeyecegimi de biliyor ancak. Ama bazen elleri istemedigim bölgelere gidiyor sürekli kontrol halindeyim. Ama bazen ben de yakalayamiyorum bu durumu cok kez konustum anliyor ama elimde degil cok arzuluyorum seni diyor. Ciddiyetini de koruyor diyebilirim. Ayrilmak istiyorum dedigimde de cirpiniyor. Her zaman görüsemiyoruz ne yazik ki aramiz uzak farkli sehirlerdeyiz...

Ne yapayim bilemedim bu durum moralimi bozuyor...
 
bu sorunun iki tane doğru cevabı var ya evlenin ya da boşanın . benim eşim de sevgili olduğu zamanda öyleydi ama ben hiç rahatsız değildim. o da sınırını hiç aşmadı.
 
Hayir göstermiyorumda ne dekolte ne de bacak hic birsey yok... ne bilim nasil arzuluyor. Hayir elbet güzeldir ama o sürekli dokunayim öpeyim. Ne bilim normal mi degil mi tartamadim..
 
Bu ayni cocuk kaybolan. Is kazasi gecirmisti, ve halloldu o konu :KK66:.
Konu açtğında devamını getirmeni tavsiye ederim. Şöyle oldu, böyle oldu vesaire diyerek, insanlar burada yorum yapıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor...

Bu konuna gelirsek mesele arzu değil (bunu yapan sevgilin de olsa, kocan da olsa) sen izin vermediğin sürece adı tacizdir. Bir sonraki adımıysa tecavüzdür. Kadının veya erkeğin karşısındakinin rızası olmadan yaptığı her eylem suçtur. Herkesin hisleri var ama bizler hayvan değil, insanız... Buna göre davranmalıyız. Onayınız olmadığı sürece kimse size dokunamaz.
 
X