Erkek arkadaşimin buluştuğumuzda harcadiği paranin lafini yapmasi

O kadar kolaysa hatun kişi yapsın o zmaan bütün harcamaları. Adamın da yanına parası kalır, birikir yapar
Tabi ki yapabilir, benim anlatmak istediğim de oraya varıyor zaten. Bunlar evlenmeyi düşünen iki insansa aralarında 600 liranın lafı olmamalı. Kadın yapsa ne olur erkek yapsa ne olur yani.

En bi sevmediğim erkek tiplerinden birisi erkek arkadaşınız

Buluştuğunuzda maksimum nekadar harcıyor misal 400tl bile çok yani en son erkek arkadaşım neredeyse her buluşmada kendisi çay ismarlarsa yemeği bana kitler gibi sen ismarla diyordu veyahut yanımda nakit yok kartımı unuttum bilmem ne diyordu bende kesinlikle altta kalmam veya şunu al bunu al yapmam ama bir erkeğin bu şekilde davranması bana itici ve soğutucu geliyor ben ayrılmakta haklıyım. Ama seninle buluştuğunda bukadar harcama yapıyorsa çocuk haklı gibi geldi

Malasef devur para biriktirme devri değil şükürler olsun durumumuz iyi maaş güzel ama sadce yaşamımızı devam ettirebilecek kadar imkanımız var artilmıyor yani hiç

600 lira çok mu gerçekten sevgili buluşması için? Bana niye normal geldi
Ben iki çocukla uyduruk avmde hamburger tatlı kahve şeklinde takılırsam nerdeyse çıkıyor o kadar para. Adam gibi bir restoranda yemek yemeye kalksak kişi başı 250 den aşağı çıkılmıyor.
Bir çift ayda iki kere buluşuyorsa da gidip gidip hamburger döner yemez herhalde. Bu miktar bana normal geldi o yüzden. Lafı edilmesi çirkin. Kaldı ki kız ben de ödüyorum arada demiş.

İyi ayrılalım ozmn mesele bu kadar basitse. Direk suç atmış. Evlenincede böyle yapar bu. Basına taş düşse senin yüzünden oldu

Mesela sevgilimle benim için para konuşulmaz bir konu değil. Biz sürekli buluştuğumuz için para hesabı da yapıyoruz. Geçen sen ödedin bunu ben ödeyim, ikiye bölelim, yarın seni şuraya götüreyim şunu ısmarlayayım, benim kartım bu ay şişti senden cekelim gibi konuşmalar geçiyor aramızda. Ama benzin parasını da hesaplayıp senle buluşmaya şu kadar çıkıyor dese zoruma giderdi benim, hoş değil. Ama yine de erkek arkadaşınızı siz bilirsiniz başa kakmak amacıyla mi söyledi yoksa durum bu, her şey pahalı birikime para kalmıyor anlaminda mi söyledi çok anlamadim.

Bence. Bir daha görüşme

Para biriktir, niye biriktiremedin diye çok darlaninca bir disari çıkmamız şu kadar para biriktirmek kolay mı anlamında demis olsa gerek..

Ama bundan sonrası için ben olsam buluşmalarimda daha çok park, çimen, arabada evden yapıp getirdiklerimizle takılmaya çalışırdım. Evet bu zamanda birikim zor haklısın. Sana destek olmak istiyorum haydi birlikte daha çok gayret edelim birikim için derdim.

Gercekten başa kakma amacı olan biri başka yerde açık verir.

Kac gundur haberlerde dönüyor sevgili nisanli ile vakit gecirmek ayda en az 4000 tl imis hediye vs hayal tabi bu miktara yani oyuzden cocuk nasil birikim yapsin disarda en kotu yemek olmus 300 tl yol olmus on tl. Adam kim bilir nelerden vazgeçiyordur sni gezdirebilmek icin artık kisiligini sen bilirsin eger ii biriyse cok haksizlik ediyorsun

Ya kafama bişey takıldı. Üç yıldır erkek arkadaşım var. Her görüştüğümüz de her şekilde arabasıyla da alır bırakır hesap odetmez yedirir içirir, benden bişey talep etmezdi. Uzak yolada yıllarca yazın yazlikta olduğum icn çıkar gelirdi orda da harcardi küçük hediyelerde alırdı tabi ben onun kadar şey yappmamistim. Doğum günü geliyor mesela ben istediğini seç at alıyım demiştim bide yılbaşı hediyesi almıştı bana daha almamıştım geçen atmış totalde 800 TL tuttu hepsi bugüne kadar benden hiç talep etmezdi bı garibime gitti sizce doğal mi ben mi abartiyorum bunca zaman yaptıklarınin yaninda 800 TL hiç kalır mesela ama bı garipsedim ya hani art niyetli mi bak ben harcıyorum oda harcasin kafası mi

Aldığı şeyi size mi gösterdi yani şu kader tuttu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…