- 9 Ağustos 2016
- 4.786
- 7.055
- 158
- 37
- Konu Sahibi gizlikullanici11
-
Tabi ki yapabilir, benim anlatmak istediğim de oraya varıyor zaten. Bunlar evlenmeyi düşünen iki insansa aralarında 600 liranın lafı olmamalı. Kadın yapsa ne olur erkek yapsa ne olur yani.O kadar kolaysa hatun kişi yapsın o zmaan bütün harcamaları. Adamın da yanına parası kalır, birikir yapar
Konudan bağımsız menemene 80 lira ödedim.ay konudan bağımsız olarak bugün aylar sonra ilk defa eşimle kahve içtik 82 tl para ödedikpiyasa aşırı kötü
En bi sevmediğim erkek tiplerinden birisi erkek arkadaşınızErkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
Buluştuğunuzda maksimum nekadar harcıyor misal 400tl bile çok yani en son erkek arkadaşım neredeyse her buluşmada kendisi çay ismarlarsa yemeği bana kitler gibi sen ismarla diyordu veyahut yanımda nakit yok kartımı unuttum bilmem ne diyordu bende kesinlikle altta kalmam veya şunu al bunu al yapmam ama bir erkeğin bu şekilde davranması bana itici ve soğutucu geliyor ben ayrılmakta haklıyım. Ama seninle buluştuğunda bukadar harcama yapıyorsa çocuk haklı gibi geldiErkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
Malasef devur para biriktirme devri değil şükürler olsun durumumuz iyi maaş güzel ama sadce yaşamımızı devam ettirebilecek kadar imkanımız var artilmıyor yani hiçErkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
inanmıyorum ya bu fiyatları bünyem kabul etmiyorKonudan bağımsız menemene 80 lira ödedim.
Ben de dün pizza söylemeyi düşünürken dandik orta boy pizzanın 150 lira olduğunu görüp yok artık dedim. Hayır bir de cidden dandik, eve gelene kadar buz gibi olacak üstelik.inanmıyorum ya bu fiyatları bünyem kabul etmiyor
Bence. Bir daha görüşmeErkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
Kac gundur haberlerde dönüyor sevgili nisanli ile vakit gecirmek ayda en az 4000 tl imis hediye vs hayal tabi bu miktara yani oyuzden cocuk nasil birikim yapsin disarda en kotu yemek olmus 300 tl yol olmus on tl. Adam kim bilir nelerden vazgeçiyordur sni gezdirebilmek icin artık kisiligini sen bilirsin eger ii biriyse cok haksizlik ediyorsunErkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
Ya kafama bişey takıldı. Üç yıldır erkek arkadaşım var. Her görüştüğümüz de her şekilde arabasıyla da alır bırakır hesap odetmez yedirir içirir, benden bişey talep etmezdi. Uzak yolada yıllarca yazın yazlikta olduğum icn çıkar gelirdi orda da harcardi küçük hediyelerde alırdı tabi ben onun kadar şey yappmamistim. Doğum günü geliyor mesela ben istediğini seç at alıyım demiştim bide yılbaşı hediyesi almıştı bana daha almamıştım geçen atmış totalde 800 TL tuttu hepsi bugüne kadar benden hiç talep etmezdi bı garibime gitti sizce doğal mi ben mi abartiyorum bunca zaman yaptıklarınin yaninda 800 TL hiç kalır mesela ama bı garipsedim ya hani art niyetli mi bak ben harcıyorum oda harcasin kafası miBizde erkek arkadaşımla buluşuyoruz o öder hesabı genelde 2 kahve 1 tatlı yeriz 100 bilemedim 150 öderiz. Yemeğe gideriz 250 öderiz max. Elindeki artan parayı o da birikim yapar. Benim maaşım zaten evlilik için para biriktirdiğimizden direkt olarak birikime gider temel ihtiyaçlarımı alırım içinden bi o kadar. Sizin ki aşırı bir ödeme ayrıca siz de birikim yapıyor musunuz?
Aldığı şeyi size mi gösterdi yani şu kader tuttu diye.Ya kafama bişey takıldı. Üç yıldır erkek arkadaşım var. Her görüştüğümüz de her şekilde arabasıyla da alır bırakır hesap odetmez yedirir içirir, benden bişey talep etmezdi. Uzak yolada yıllarca yazın yazlikta olduğum icn çıkar gelirdi orda da harcardi küçük hediyelerde alırdı tabi ben onun kadar şey yappmamistim. Doğum günü geliyor mesela ben istediğini seç at alıyım demiştim bide yılbaşı hediyesi almıştı bana daha almamıştım geçen atmış totalde 800 TL tuttu hepsi bugüne kadar benden hiç talep etmezdi bı garibime gitti sizce doğal mi ben mi abartiyorum bunca zaman yaptıklarınin yaninda 800 TL hiç kalır mesela ama bı garipsedim ya hani art niyetli mi bak ben harcıyorum oda harcasin kafası mi
Ben ona istediğini beğen alalım demistm ama fiyat uc nokta olmasada saisrdim attı bende tamam dedim başka bişey diyeemzdim çünkü üç yıl içinde yaptıkları çöktü ama garipsedim.Aldığı şeyi size mi gösterdi yani şu kader tuttu diye.
Buraya konu açanların çoğu bizim fikrimizi sormuyor ki kendilerini destekleyici şeyler söyleyelim istiyorlarsinir oluyorum yaa bu forumda moda oldu
konu açıyorlar hiç bir şey yazmadan ya da işlerine gelmeyince hemen pasifleştiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?