- 18 Ağustos 2009
- 5.447
- 4.488
- 698
- Konu Sahibi mavibeyazu
Bence ayrılın. Çocuk kurtulsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülerek yazdık ama??Konu sahibi kaçtı kızlar tamam vurmayın daha fazla.
Kendisi gülmeyince geçerli olmuyorsa demek…Gülerek yazdık ama??
Onun kırılması lazım sizin değil, bide baba ameliyat olmuş ,triple uğraşacak durumda degilKızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Gülerek söyledim çünkü
Gülerek söyledim ya
Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldım
Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınız
Adam mesaj yazarken güldüğünüzü nerden bilecek. Vahiyle mi bildirilecek kendisine. Gülücüklü emojiden bahsediyorsaniz daha fena adam canıyla uğraşıyor sizin gülücüklü emojili saçma sapan triplerinizle nasıl uğraşsın. Kırıldıysanız bi daha aynı şeyi yapmazsınız. Ders olsun.Gülerek söylemiştim takılarak