Erkek arkadaşımın cevabı

Bir de bayıl istersen Feriha.

Anladık gülerek yazmışsınız da gülmeniz bir şeyi değiştirmiyor. Adam sonuna kadar haklı, şükredin cevap yazmış. Annemi ameliyat çıkışı almaya giderken sevgilim bini sivmiyirsin yazsa görüldüde bırakıp cevap yazmaya bile tenezzül etmem, hakkında söyleyeceklerimi de gülerek söylemem.

Bir şaka bir kere söylenir, defalarca değil. Bir de üstüne yanlış zamanda, yerde aynı şakayı yapmışsın. Ne gerek var? Adam o can sıkıntısıyla " evet sevmiyorum" deyip suratına kapatsa dahi pek haksız sayılmazdı, ki gereğinden fazla kibar cevap vermiş, ama yine yaranamamış.

Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Onun kırılması lazım sizin değil, bide baba ameliyat olmuş ,triple uğraşacak durumda degil

Hem saçmalayıp hem de kırıldım demek nedir yahu. Karşınızdaki insan tek derdi siz olamazsınız. Seviyorsun sevmiyorsun hihi de deseniz çok saçma ve çocukça. Garipsiniz.

Gülerek söyledim çünkü

Gülerek söyledim ya

Gülerek söyledim ya abartı bi şekilde söylemedim takıldım

Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınız

Gülerek söylemiştim takılarak
Adam mesaj yazarken güldüğünüzü nerden bilecek. Vahiyle mi bildirilecek kendisine. Gülücüklü emojiden bahsediyorsaniz daha fena adam canıyla uğraşıyor sizin gülücüklü emojili saçma sapan triplerinizle nasıl uğraşsın. Kırıldıysanız bi daha aynı şeyi yapmazsınız. Ders olsun.

Back
X