Erkek arkadaşımın cevabı

“Gülerek” “Şakadan söyledim” “Takıldım” falan geçiniz ya baya ilgi istemişsiniz adam da doğruyu söyleyince şakaya vurmuşsunuz burdan öyle görünüyor.
Aranızda öyle şaka varsa bile yapılacak gün ameliyat günü değil.
Bir de üstüne kırılan taraf olmanız falan ilk niyetinizi direk belli ediyor zaten.

Bazı insanlar gerçekten çok şanslı ya.
Geçenlerde insülin direncimle alakalı bir durum oldu, annem bakın öz be öz annem gripti, durumu ağırlaşmış doktora zor gitmiş, ben evde olmadığım için bilmiyordum, insülin sonucumu bildirdim diye akşam dünyanın sitemini yedim. Beni öz annem çekemiyor. Millet harbiden şanslı.
Başka sözüm yok hâkim bey.

Zaten aramızda bu kelimeyi yasakladık demişsiniz en başta. Adam hastaneye gidiyor, geçmiş olsun deseniz de sağlıkla ilgili bir sıkıntıları var. Adam bu arada sizi eğlemek zorunda değil. Yaşınız 12-13 falansa kırılmaya devam. Ama değilse GÜLEREK de söyleseniz, mesajın sonuna da gülerken yere düşüp debelenen yavru kedi emojisi de koysanız haksızsınız. Biz de size gülerek X misin desek olur mu, mesela? Olmaz. (X = herkesin zevkine tabi bir sıfat)

Sizin oralarda da öyle mi bilmiyorum ama, bizim buralarda fazla naz aşık usandırıyor...

Gayet doru yazmis adam, adam can derdinde hastanelerde geziyor, bir bakiyor mesaj gelmis beni sevmiyorsunnnnnnnnnn :KK51: Buna ne yazilir simdi, adam yine efendice davranmis ben olsam ittir ceker engellerdim boyle bir insani.

Koyun can derdinde kasap sevgi derdinde 🤣 sevgilin doğru söylemiş

Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Sevgilin için üzüldüm açıkçası.Ne kadar da kibar cevap vermiş bi de hayatım yazmış.Eşim çok iyidir nazımı çeker ama böyle bir durumda öyle bir mesaj atabilir miydim diye düşünüyorum yok atamazdım,atmazdım,atılmaz,atılmamalı…

Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış
Sevgilin için üzüldüm açıkçası.Ne kadar da kibar cevap vermiş bi de hayatım yazmış.Eşim çok iyidir nazımı çeker ama böyle bir durumda öyle bir mesaj atabilir miydim diye düşünüyorum yok atamazdım,atmazdım,atılmaz,atılmamalı…

Evliliklerde gerçekten kirilcak o kadar şey yasadiginizda ne yapacaksınız acaba 😀😀şaka mısınız

Hadi ama bizi bari kandırmaya çalışmayın. Şakasına söylemediniz. O an ilgi, alaka beklediniz, sevgi sözcükleri duymak istediniz ve söylediniz. Ama yanlış zamanı seçtiniz. Sevgiliniz sonuna kadar haklı. Ayrıca kırılması gereken kişi siz değilsiniz, sevgiliniz. Adamı da tebrik ederim, sakin ve kibarca, kırmadan açıklamış durumu.
Ayrıca şu soru bi bana mı aşırı cringe ve saçma geliyor yahu?

Şakasına Toksik davranmak 🤔
Kelimeyi yasaklamak falan yaş kaçtı 😃

Boşu boşuna ortam gerilmiş keşke olmasaymış

Back
X