- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
aşk bence kazık yedikçe şekil değiştiriyor...dertliyim a kızlarbunu şundan dolayı söyledim benimde erkek arkadaşım var ve ben onun doğum günlerinde kendimi çok aşan şeylere giriştim, neler yaptım,işte benim için oldukça pahalı kıyafetler aldım ve bunu birden çok kez yaptım, sonra doğum gününde ona pasta yaptım bence bu tüm pahalı hediyelerden daha özeldi...ve heyecanla kendi doğum günümde bana ne yapacağını merak içinde beklemeye başladım başladım başladım...sonuç tamamen hüsrandı...farklı şehirlerdeyiz okul zamanlarında benim doğum günümden 4 gün önce kaldığı şehre dönmesi gerekiyordu ama aramadı bile sadece bir tek mesaj çekti ve bunu bu büyük hatayı
bir yıl öncede tekrarlamıştı!!!insan ilkinde affedebiliyorda aynı kabalığı ikinci kez yaşadığında kırılıyor kızlar, ben birde ona kendi ellerimle pasta yapmışken yani...aslında normalde hiç kaba biri değildir aksine incedir falan ama benim için önemli olan doğum günü yani diğer günler çok önemli değil benim için...şimdi yarın sevgililer günü benim içimden hiçbir şey almak gelmiyor kızlar...bundan önceki yıllarda o hiç atlamadı inanması güç gerçi ama
bende her yıl yaşadıklarımdan ötürü hediye tercihlerimi aşağı çektim ama bu yıl gerçekten hiç gelmiyor içimden ki ben normal zamanda da ona durduk yerde hediyeler alırdım...anladımki değmiyor bir yerden sonra sadece erkek için demiyorum aynı şekilde olan kızlar içinde diyorum,artık şımarıklık mı oluyor alışkanlık mı nedir bilmiyorum ver ver ver daha yok mu diyorlar neredeyse...tüm bu anlattıklarımdan dolayı yarın olmadan 15şubata geçelim istiyorum ama eğer o hediye alırsa da ben almazsam mahçup olurum gibi geliyor aslında gerine gerine benim doğum günüm kutlanmadı sevgililer gününden banane diyesim var ama diğer yandan kendimi biliyorum kötüde olurum o alırsa, ama birde o almazsa ben alırsam artık patlayan bir fıçı görürseniz o benim kızlar
hediye almak için hala vaktim var hadi beni caydırın
![]()
bence alma boşver