Erkek arkadaşımın doğumgününde yanında olmalıyım :(

aşk bence kazık yedikçe şekil değiştiriyor...dertliyim a kızlar:D bunu şundan dolayı söyledim benimde erkek arkadaşım var ve ben onun doğum günlerinde kendimi çok aşan şeylere giriştim, neler yaptım,işte benim için oldukça pahalı kıyafetler aldım ve bunu birden çok kez yaptım, sonra doğum gününde ona pasta yaptım bence bu tüm pahalı hediyelerden daha özeldi...ve heyecanla kendi doğum günümde bana ne yapacağını merak içinde beklemeye başladım başladım başladım...sonuç tamamen hüsrandı...farklı şehirlerdeyiz okul zamanlarında benim doğum günümden 4 gün önce kaldığı şehre dönmesi gerekiyordu ama aramadı bile sadece bir tek mesaj çekti ve bunu bu büyük hatayı:D bir yıl öncede tekrarlamıştı!!!insan ilkinde affedebiliyorda aynı kabalığı ikinci kez yaşadığında kırılıyor kızlar, ben birde ona kendi ellerimle pasta yapmışken yani...aslında normalde hiç kaba biri değildir aksine incedir falan ama benim için önemli olan doğum günü yani diğer günler çok önemli değil benim için...şimdi yarın sevgililer günü benim içimden hiçbir şey almak gelmiyor kızlar...bundan önceki yıllarda o hiç atlamadı inanması güç gerçi ama:D bende her yıl yaşadıklarımdan ötürü hediye tercihlerimi aşağı çektim ama bu yıl gerçekten hiç gelmiyor içimden ki ben normal zamanda da ona durduk yerde hediyeler alırdım...anladımki değmiyor bir yerden sonra sadece erkek için demiyorum aynı şekilde olan kızlar içinde diyorum,artık şımarıklık mı oluyor alışkanlık mı nedir bilmiyorum ver ver ver daha yok mu diyorlar neredeyse...tüm bu anlattıklarımdan dolayı yarın olmadan 15şubata geçelim istiyorum ama eğer o hediye alırsa da ben almazsam mahçup olurum gibi geliyor aslında gerine gerine benim doğum günüm kutlanmadı sevgililer gününden banane diyesim var ama diğer yandan kendimi biliyorum kötüde olurum o alırsa, ama birde o almazsa ben alırsam artık patlayan bir fıçı görürseniz o benim kızlar:D hediye almak için hala vaktim var hadi beni caydırın:D

bence alma boşver :52:

merhaba kızlar ben gittim geldim ve muhteşem bir gün geçirdik rüya gibiydi :16:
sabahın köründe kalktım yola çıktık istanbulda hava normal ama oraya gittiğimizde her yerde kar vardı, neyse ki hava güneşli ve ılıktı da gezme fırsatımız oldu :46: terminale vardığımızda sevgilimin kardeşi ve onun sevgilisi beni aldılar sonra güzel bir mekana gittik, ben hemen tuvalete girdim, bir müddet sonra da erkek arkadaşım ve arkadaşları geldi, onu bana arkası dönük şekilde oturttular :1: sonra onlar masada oturup konuşurken ben de tuvaletten çıkıp arkasından sessizce yaklaştım ve ellerimle gözlerini kapattım pat diye :17: dondu kaldı tahmin de yapamıyor tabii ki benim oraya gelebileceğim aklının ucundan bile geçmez çünkü. sonra ellerimi çektim ve beni gördüğünde yaşadığı şoku size anlatamam kızlar çok tatlıydı :69: ikimiz de heyecandan tutulup kaldık kahvaltı falan yapamadık, daha sonrasında pasta geldi kutlama yaptık sonrasında da çıkıp hep birlikte gezdik biraz bursayı. çok çok çok güzel bir gündü, bayıldı sürprizime:34: dönüşte de otobüsümü 5 dk gecikmeyle kaçırdık ben tabii panik oldum ya dönemezsek otobüslerde yer yoksa diye :18:neyse ki yer bulduk sonunda ama iyi oldu daha fazla zaman geçirmiş olduk. ayrılırken gözlerim doldu o kadar istedim ki onunla orada kalmayı :43: çok çok çok seviyorum onu

Back
X