erkek arkadaşımın eleştirileri

Neden kendine bu lafları söyletiyorsun ? Adam resmen senin babana ve senin namusuna dil uzatmış peh

Birlikte olduğu kadına o lafları eden adam bize saygı duyacak değil...

Söylediklerine hiç şaşırmadım...

bunca lafı duymayı neden sürdürüyorsunuz ki ..

yarın öbür gün evlenmeye kalksanız,eve kapatır çalıştırmaz yol yakınken yol verin

eneee..dili bize kadar uzandı demek!

burdaki 'karıları' toplasan ,yinede o etmez..

hadsiz ayol bu..at şunu çöpe

Zararın neresinden dönsen kardır demişler, 2 senemi verdim diye üzülme. Camdan baksan, kötü yola düşmüş muamelesi yapar bu adam sana. Bırak gitsin.

bunlar eleştiri değil bildiğiniz hakaret.
lafını ağzına tıkayın bakalım bir daha söyleyebiliyor mu?
çeyizim seni ilgilendirmez, ben yapılacak şeyleri zaten yaparım, erkek adam karışmaz o işlere deyin mesela
madem mundarım elimi tutma, sarılma, uzak dur deyin
hele babaya asla laf ettirmeyin
sinir oldum ne zannediyor kendini, münasebetsiz.

Artık mundar mı sayılırsın. Yuh diyorum bi adam sevgilisine bunu nasıl diyebilir. Deniz de ne giyeceksin çarşafla mı girmen gerekiyor. O demekki denize gittiğinde millete hangi gözlerle bakıyorki mundar kelimesini kullanabiliyor. Baban genişmiş demesine yorum bile yapamıyorum. Bu çocuk seni haketmiyor bence ve terk edilmeyi hakediyor :/

Boşver canım,zararın neresinden dönsen kardır.İyi ki konu açtın da birşeyleri farketmeni sağladık.Sitemizin böyle bir faydası var işte :)

bu ne yaa asıl ergen kendisi
çok sinirlendim ya
klasik erkek üstündür kızdan kız dediğin namuslu olmalı eli eteği düzgün giyinip hep evde oturmalı! valla içten içe böyle bakma sen söyleyemiyor ama bu mantıkta besbelli
kaç kaç hiç durmadan evlenince neleri kısıtlamaz
kurs da neymiş ergen gibi diyor bir de evde otur demi cıkcık

Siteden bahsetmeyip kendi düşüncen gibi sende onu eleştirseydin keşke. Gaza gelmişsin gibi görünmüş belli ki.
Neyse iyi oldu bas tekmeyi kurtul

Ve siz bu hanzoyla hala birliktesiniz?

buradaki karıların ne olduğu belli miymiş ettiği lafa bak
terbiyesiz...

tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...
bunu yapsan iyi olur bence... 2 yıl nasıl katlandınki...
kendine özgüvenin bitmedimi. ailene söyledigide ayrı bi rezil.

Haha! Bana dil kursu yerine çeyizle ilgilenmemi söyleyen insana önce, şimdiye kadar ne kadar başlık parası biriktirdiğini sorarım dalga geçerek sonra da dantelleriyle mutlu bir gelecek dileyerek ortamdan uzaklaşırım. Hadi kalp sayısı kadar sevgi çeşidi olduğua hem fikirim ama seviyorum diyerek mağara terk tiplere katlanmanın mantığını anlayamıyorum.

bu adamla hayat geçmez..bunun derecesi artarak devam eder..benden söylemesi..

siz bunları eleştiri olarak mı görüyosunuz ?
eleştirinin tanımını öğrenin isterseniz bi önce..
düpedüz onuruna gururuna karakterine laf etmiş..

Bu yüzünü evlenmeden gördüğüne şükret ve arkana bakmadan kaç derim. Daha sevgili iken bu tarzda konuşup davranan bir adamdan hayır gelmez. Bu tip erkekler buzdağı gibi 3/2si suyun altında evlenince daha ne eleştiriler çıkacaktır.

Resmen geri kafalının önde gideni.İyiki şimdi gördünüz yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…