erkek arkadaşımın eleştirileri

Ayni durum bizde de var ya :s nasıl bi kafa yapisiysa en ufak bi lafima kirk lafı var. Yok üniversiteye gitmisim giyimin değişmiş ulen ben seninle çocukken tanıştım ayni kalacak değil ya .. Uuuf

-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarına da mı oje sürüyon baya modernleşmişsin) Kusura bakma ama buna gülümsedim moralim bozuk olduğu halde :) Düşünceleri çok değişik vallahi itici gelir zamanla böyle bir insan.

Konunun fake olduğunu düşünen tek ben miyim? + Yeni üye. Ruhsuz geldi yazılanlar. Bunları gerçekten yaşamış birinin bunalmışlığı yok.

+ Önceki konusunda koca adayım yok yazmış. Burada 2 yıllık beraberlikten bahsediyor.

çok az erkek böyle bence. :d çok abartmış seninki. ve terbiyesizleşmiş.

Her erkek böyle değil, yaşam tarzınız, bakış açınız apaçık bambaşka.
Uyumsuzsunuz kısaca. Neden bu ilişkiye devam ediyorsunuz?
Evlilikte daha da zorlaşır her şey..

Hayır böyle değil, yani benim eşim değil en azından.
Bazı şeyleri yapmanı istemeyebilir, ama söyleme tarzı çok çirkin bence. Ayrıca ingilizce kursuna gitmede ayağına oje sürünmede tatile gitmede falan ne varmış ki. Bikini vs ile pek çok erkek kızabilir kıskanabilir ama bunlar fazla olmuş.
Mundarsın, geniş mezheplisin baban geniş vs bunları nasıl yakıştırıyor sana...ayıp.
Erkek akadaşının sözleri ve tarzı çirkin ve terbiyesizce kusura bakma...
Kıskançlık farklı bir şey, ama erkek arkadaşınınki sadece kıskançlık değil.

ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni
vallaha mı dangalak deseydin sende
sen de tip yok ic güzelliği hiç yok,fesat dedikoducu kocakarılara benziyor huyun suyun asıl ben seni neden seviyorum bilemiyorum deseydin

ay durun bide dışg rünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni
karakterim nasıl dicem ama ay sen şimdi bilmezsin de..

Son düzenleme:
Demekki artık okuyup öğrenmiş buralardA Nasıl konular acılır diye. Siz soyleyince ben de acaba fake olabilir mi dedim. Ayrılmaktan çekiniyormuş tüm erkekler böylemi diye beni de bu şupheye duşurdu

her erkek böyle değil, ayrılmalısınız. karşınızdaki kusur bulmak için bakan tiplerden bence

ona mı kalmış anana babana laf söylemek eleştirmek. tavrını neden koymuyosun anlamadım ki. kimse vazgeçilmez değildir!

kusura bakma agir olacak ama erkek kitligi yok heralde
adamin dil uzatmadigi ne ailen kalmis ne namusun kalmis
kendinden nefret ediyor olmalisin böyle biri ile birlikte oldugun icin

Bundan sana ne köy olur ne kasaba ,arkana bakmadan kaç sen bence..Her erkek böyle değil asla değil sen en odunu bulmuşssun:)

Milyonlarca erkek var böyle olmayan, sorun cinsiyeti değil HANZO olması. Bu adamın belli ki zihniyeti bozuk, sapık, abazan, kendi her eve bıraktığı kıza , ojeli kadınlara başka gözle bakıyor. Vizyonu dar olduğu için de herkesi kendi gibi sanıyor. Bu adam ne sana ne de kadınlığına, insanlık onuruna zerre saygı duymuyor. Şimdi 'Amaan erkekler kıskanç olur şekerim çok normal' deyip bunları savunanlar olacak da sorun kıskançlığı değil, hayata ve kadınlara bakışı. Poposuna tekmeyi bas gitsin bu kıronun.

ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni

lafa bak ya.

bence kendini güzel bulmaman için böyle bir laf söylemiş.

beğenmiyorsan git ben başını döndürecek birini bulurum deseydin.

Birincisi her erkek boyle degil ikincisi sizin mezhebe genis deyip durana kadar keske o daracik ufkunu genisletseymis...
Ucuncusu daha fazla zaman kaybetme...

Bütün sayfaları okumadım ama,niye müsade ediyorsun ki,ben eşimin eleştirilerine bile müsade etmem,begenmiyorsa gitsin,dünyanın sekizinci harikasimi ki eleştiri yapicak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…