Merak ettim neden başak burcu mu diye sorduğunuzu.Merak ettim başak burcu mu?
Bu arada kurtul bu kör cahilden onunkiler eleştiri değil bildiğin hakaret.
2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
Nasıl katlanıyorsun bu adama demeyeceğim ben sevince gözün görmez fakat artık senide düşündürüyorsa tahammül edilemeyecek boyuta gelmiş Ailen ve namusuna laf edemez hiç kimse!!2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
tam mal erkek arkadaş..laflara bak.. baş döndürücü kız seni napsın dıyeydın keşkeay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni
Merak ettim neden başak burcu mu diye sorduğunuzu.
Bence o seni hiç sevmiyor seven biri bu kadar sevdiği insanın bile bile canını yakamaz o ayrılalım demek yerine sen terk et diye bence seni bitiriyor. senin onu nasıl sevdiğini görüyor ve duygularına karşı oynuyor bence ayrıldığında özliceksin belki ama değmez bu ızdırabına. nerden biliyorsun seni aldatmadığını bu kadar kısıtlama yapması bence onun yaptığı hataları seninde yapmandan korktuğu içindir çevresine bu kadar pis gözle bakıyor ki sana da bakıyorlardır diye seni fanusa sokma derdinde. Sen kendin ol gücünü göster ona.
Ay bu öküzlüğün başak olmakla ne alakası var. Benimde eşim başak oda biraz patavatsızdırMerak ettim başak burcu mu?
Bu arada kurtul bu kör cahilden onunkiler eleştiri değil bildiğin hakaret.
Ay bu öküzlüğün başak olmakla ne alakası var. Benimde eşim başak oda biraz patavatsızdırama bune böyle ya her 2 lafından biri meshebin genişmi demek nedir
Mesela benimki öküz deģildir ama fazlasıyla açık sòzlü yani patavatsız herşeye bi vıdı vıdısı oluyor aslında buda biraz takılmayı sevmesinden kaynaklanıyorHer başak erkeği öküz değildir ama her başak erkeği eleştirirArkadaşın sevgilisi herşeyden önce feci saygısız bir adam
benimki merak sadece
Mesela benimki öküz deģildir ama fazlasıyla açık sòzlü yani patavatsız herşeye bi vıdı vıdısı oluyor aslında buda biraz takılmayı sevmesinden kaynaklanıyorşöyleki genelde şaka yapar sen ciddi sanırsın :) evet gıcık olur biraz başaklar
Aynen yaa, bi kız ailesini herkese karşı savunur. Ben kardeşlerime bile laf söyletmem, içim ezilir eşim onlara bişey söylediğinde.Meshebiniz geniş baban geniş modern ergen kafalı falan Allah aşkına neden bu kadar kendinizi ezdirip katlanıyorsunuz babanıza laf söyletecek kadar mı değerli bu kadar mı basit bazı şeyler ileride daha fazla sorunlar yaşamak için mi çekmeye devam ediyorsunuz ?
Aynen yaa, bi kız ailesini herkese karşı savunur. Ben kardeşlerime bile laf söyletmem, içim ezilir eşim onlara bişey söylediğinde.
Bunlara sevgili olsun da ne derse desin işte
koşarak uzaklaş. haysiyetsize bak. ailene bile dil uzatabiliyorsa naşnaşı çek ona2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?