Erkek arkadaşımın eskisi

qsd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
330
3
96
Ankara
Yeni bir ilişkiye başladım çok güzel gidiyor kısa sürede evliliği konuşur olduk
Birbirimizi anlama dinleme konusunda uyumluyuz çok..
Eskimize dair yalan söylememek adına eskileri doğruca dürüstce anlattık
Fakat sevgilim daha önce iki kişiyle birlikte olduğunu ve pek çok şeyi daha anlattı.
Şimdi ben bunu kafama çok takar oldum onu da çok seviyorum.Napacağımı şaşırdım sebepsiz kavga çıkardım bu yüzden 1-2 kere..
Normalde küçük şeyleri bile takan biriyim zaten.
Bunun üstesinden nasıl gelebilirim? Fikirleriniz nedir benimle aynı durumda olan varmı ?
senağlamasenağlama

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama durust olalim demissin,sevgilin anlatmis,sen baslamissin kavgaya,bundan sonra anlatmassa sasma,dedigine diyecegine pisman etmissin adami,,,

gecmise ne bakiyosun ki,,simdi senin yanindami,seni sevdigini soyluyomu,gerisini bosver,keyfini cikar bu gunlerinin,kendine de onada zehir etme,,,,yerimseniben

Haklısın canım ama insanın aklına da ister istemez takılıyor ama hep kendime zehir ediyorum böyle
mafoldumben

canım bende bılıyorum sevgılımın gecmısını
bu yuzden kendıme yapmadıgım kaldı ayrıca ona da
eger mutlu olmak ıstıyorsan su an benım yanımda de sadece

Önemli olan senden sonrasıdır,geçmişinde yaşadıklarına bir şey diyemezsin genç bir adam sevgililerinin olmuş olması çok normal,kafana takmadan mutluluğunun tadını çıkar..

Haklısın canım ama insanın aklına da ister istemez takılıyor ama hep kendime zehir ediyorum böyle
mafoldumben

gecmisi dusunmek,yanlizca bugununu zehir etmene neden olur,,,,,eskiyi bosver,bugune bakyerimseniben

canım bende bılıyorum sevgılımın gecmısını
bu yuzden kendıme yapmadıgım kaldı ayrıca ona da
eger mutlu olmak ıstıyorsan su an benım yanımda de sadece

Evet doğru yanımdayken sadakat,sevgi,saygısı olduktan sonra yeter umarım doğru insandır benim için artık yanılmak istemiyorumsenağlama

Bencede mazi olmuş birşeye neden takılıyorsun tatlım? Önemli olan seninleyken ne yaptığı... Seni seviyor sayıyor değer veriyor, yanlış yapmıyorsa daha ne istiyorsun? Erkek adam illa ki olmuştur senden önceleri.. Ama önemli olan seninle son bulması inan bana yerimseniben

bende geçmişimde bi kaç kişi ile çıktım ,eşimin de ilişkileri olmuş ,birbirimizin bildiği daha az şeyler ama ..sanırım herşeyi bilmek bazen iyi olmuyor ,ama tahmin etmiyormuyum ediyorum tabi ,her erkeğin eşinden önce muhakkak cinsel ilişki içerisinde bulunduğu kişiler vardır..fakat bunları açık açık anlatmak bazen iyi sonuçlar doğurmuyor ,eşimden hiçbişey saklamam o da benden ama geçmişe dair sakladığım şeyler var tabi ,bunları da anlatmayı düşünmüyorum ..
bence bunda takacak bişey yok ,yaşamış ve bitmiş ,artık hayatında sen varsın ,seninle beraberken yaptıkları önemli ,bundan sonrasına bakın ...

ne guzel durust bırını bulmussun ısde sana gercegıde anlatmıs..
eger bu sekılde devam edersen onu kaybede bılırsın..
sımdıden bukadar takarsan herseyı gelecekde saglam bı yuva nasıl kuracaksın kı ..
sevgılın sen zamana kadar anlayısla karsılar kı!..

canım senin zoruna giden ne?hem dürüstçe eskileri konuştuk diyorsun arkadaşında senden saklamamış mertçe anlatmış..
bunun neresi yanlış..yok saklasaydı dahamı iyi olurdu..

ne demişler insanın başına ne gelirse meraktan gelir
çok merak iyi değil arkadaşım geçmişe mazi derler şuan senle ve seni seviyor hatta evlenmeyi düşünüyorsa geçmişi sormak niyedir.
Bu sadece kendini üzmek için bir uğraştır.
Kendini ve ilişkinizi yoruyorsun.
Bence artık takma olan olmuş sen de bundan örnek al ve herşeyi çok fazla paylaşma geçmişin senle kalsın onunki de onunla.
o da sana sorar elbet bir gün ozaman onun verdiği kadar ayrıntı verme bence.
Geçmişle kendinizi yıpratmayın bir ömür böyle geçmez unutma

Eskisi dediğin kişiler onunla hala görüşüyormu hala peşindelermi acaba, böyle bişey yoksa kuruntu yapmaya da gerek yok..Onlarla görüşmediğinden eminsen rahat ol, ama mesela ben görüşmediğinden emin değildim zamanında, hislerimde yanılmadım da..

Cnm bnm senı anlıyorum canını yakabilir. Ama olumlu düşün bu her ınsanın itiraf dürüst olacağı şey değildir. O ınsan dürüstlüğüyle bunu söylebiliyorsa dürüsttür ve sen eskiden geçmişten oturum konuştuk dıyosun. Onun için ya bı daha oturup konusma yada söyleyeceklerını kaldırabilicek durumda ol derim. Kuruntu yapmanada gerek yok kendini üzme tatlım..

her erkekte vardır böyle bir geçmiş olmayanı arasan bile çok ama çok zordur inan yaşadıkları normal bence çünkü erkekten bahsediyoruz yapmadım dese zaten yalan söylediğine inanmalısın sen geçmişe degil gelecege bak canımm.

Bazi seyleri sorgulamadan önce düsünmeli insan....bilmekmi daha iyi bilmemekmi?

Sen bilmek daha iyi dedin...sordun, oda dürüstce anlatti......simdi kaldiramamak sana yakismaz......

Gecmis bu....adi üstünde....sen onun gecmisinde degil gelecegindesin insallah

Çok saçma biliyorum ama benide o kişiyle geleceğimden çok geçmişteki hayatı ilgilendiriyor..Ne bileyim yani neler yapmış falan yaşanan şeyler unutulmuyor ya hep böyle unutulmayacak bir anısı var mı diye ararımkafamçokkarıştı

Kendime şaşıyorum tabiki:1shok:
Birde biraz paranoyak biriyim yansıtmam o ayrı :jeyyar:
Ama artık kendimi frenliyorum kendime zarar çünkü geçmiş geçmiştir
zaten geri alınsa insanlar pişman oldukları şeyler yapmazdı diyorum içimdeki sesi bastırıyorumvereliniortak

Bak sana ne güzel anlatmış herşeyi boşver bende öyle yapıyorum çünkü önemli olan seninle ilgili olan geleceğinde
o dediğin şeyleri tekrarlanmaması
Ama o dediğin daha pek çok şeyi anlatmasaydı madem yüzeysel geçseydi..
O kadarına gerek yok tabi o kadar açık olmasa olurdu (Her ne anlattıysa)

Son düzenleme:
Kızlar valla içime su serptiniz:1rolleyes:
Biz herşeyi konuştuk bende anlattım herşeyi o da..
O da bozulmuştut tabi ama benim kadar belli etmedi ofisfisfis
Aslında bazen bilmemek daha iyidir insana daha az zarar verir..
Biz herşeyi konuştuğumuzdan böyle oldu belki de ama dediğinz gibi hangi erkek yaşamamıştır ki birşeyler..
Birdaha bu düşünceler aklıma takılınca bunu hatırlıycam..:Saruboceq:
Yoksa sürekli çekilmez bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…