• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasımın iş durumu kafamı karıstırıyor?

Ben sinirli olmasina takıldım. Sorunlar yasamasindan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Yapisinin sinirli bence. Sirf bu yuzden bu kisiyle evlilik dusunmezdim.
Bir de yazinizda sizin sevginizle ilgili tek bir cumle de goremedim zaten.
Sinirli olmasi bu kisiyle evlilik dusunmemek icin yeterli sebep bence. Zaten kafaniz karisiksa sizin icin de bu kisi olmamis demektir.

Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama😞
O kişiye aşık olmadığınız belli. O yüzden bu kadar detay gözünüze batıyor. Bence ilerde pişman olma olasılığınız yüksek. Hiç evlilik işine kalkışmayın, ne onu ne de kendinizi uğraştırın. İsteğinize uygun başkaları olacaktır.

Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama😞

Yarın işinizden kovuldunuz bir sorun oldu ne yapacaksınız ben memurdum ama mi diyeceksiniz. Çok bencilce bir düşünce tam tersi olsaydı aklınıza bile.gelmezdi. durumum iyi param var diye sevinme bir küçük kıvılcım mı ne derler neydi ona bakar .

Bencede bu ılıskı yurumez.Kafabızda bu kadar doru varken.
Ayrıca evet iş çok onemlı .Bütün genc kızlara soyluyorum işine deger vermeyen bırıkımı olmayan gelecegı ıcın hıc bısey yapmamış ınsanlar ılerısı ıcın sıze yol gosterıyorlar

Neden mi?Sinirli asabi biri ile hic yasamadiniz sanirim.Ofke kontrolleri yok..O ofke kontrolü inanin gercek hayatta en lazim olan sey..Toplum icinde yasadigimiz dusunulurse.Hic kimseye sinirli insanla yasamasini bir yola girmesini tavsiye edemem..Akliniz varsa uzak durun

Bu iş olmaz bence.

Bende kamuda çalışan memurum. Geçen ay nişanı attım. Eski nişanlımda özel sektörde çalışıyordu. Tatil günlerimiz, çalışma saatlerimiz ,maaşımiz gibi değişkenlerin hiçbiri denk değildi. Sorduğunuz sorular öyle normalki. Yarın bende bir ilişki içinde olsam aynı soruları sorarım.

Her şeyin para demek olduğu bu dönemde gelir gider dengesi çok önemli. Para harcamasını bilmeyen bir insanla ben gelecek kurmadım, parasını batırdı diyorsunuz. Gelecekte yine aynı şeyi yapmayacağı ne malum?

Psikolojik rahatsızlık hepimizde olabilir, tedavisini oluyor mu, psikiyatristiyle düzenli görüşme yapıyor mu ? Bakmanız gereken bu alanlar .

Sağlıklı kararlar almanızı ve mutlu olmanızı diliyorum.

Sizin için kilit olan kriterlere sahip olmayan birisini hiç hayatınıza sokmayın ...bu hangi konuda olur bilemem ama "olmazsa olmaz" larınıza uyan kişilerle görüşün. Bu duruma uymayan kişilerle arkadaş olarak görüşün ama özelinde yakınlaşmayın. O zaman kendinizle de çelişmezsiniz ne istediğinizi bildiğiniz için sonrasında yaşanılan sorunlarda "kendi seçimimdi,ben böyle uygun gördüm " de rahatlıkla diyebilirsiniz. Bu beraberlikte farkındaysan sen seçilensin ..çok da kendi seçimini yaşıyor gibi değilsin .Ama sen çalışan bir kadın olmasan,ruh hali stabilize bir kadın olmasan bu delikanlı seni seçer miydi bunu da bilmiyorsun. O yüzden çok da kendini /karşındaki kişiyi oyalamadan "sen yoluna ben yoluma" diyip hayatına devam et derim.

Bazı İSG uzman maaşları sizin maaşınızı ikiye katlar. Güzel bir şirket olsun yeter ki.

Evliliklerde kültür ve eğitim denkliğinin ve mesleklerin önemli olduğunu düşünüyorum.
Ancak özel sektör olmasının ne gibi eksisi var ki?
Bu düşünce çooook eskilerde kaldı.
Şahsen ben devlet memuruyum. Ama eşim özel sektörde mühendis olarak çalışıyor ve benden çok daha iyi kazanıyor.
Hatta memur olmasını istemezdim bile.
Diğer bir yandan aile önemli.
Ben sorunlu bir ailede büyüdüm.
Eşim ise mutlu ve huzurlu bir ailede.
Birkaç kez psikolojik yardım da aldım.
Eşim hepsini bilir. Yaşadıklarımdan ötürü şuan çok uzun bir yolu koşmuş da eşimde dinleniyormuş nefes alıyormuşum gibi hissediyorum.
Burada önemli olan eşlerin birbirlerini ne kadar destekleyebileceği.
Siz yeri gelince sevgilinizin ruhuna şifa olabilecekseniz devam edin.
Ama bu bana ağır gelir diyorsanız uzaklaşın.

Belki evlenmenin yarattığı sorumluluklar gözünüzü korkutuyor. Evlenmek bekar biriyken bana çok farklı gelirdi. Bende eşimden belki beş kat fazla kazanırken tanıştık, evlenince ben işimi bıraktım. Sağlık problemlerim olduğu için. Eşim de iş kurdu evlenmeden altı ay evvel. Evliliğin ve yeni isyerinin harcamaları birbirine girince sıkıntılar da çektik.bir buçuk yıl oldu evleneli çok şükür borçlarımızı kapattik. Önceden eşim bir yerde işçi idi. Geliri düşüktü. Şimdi toparlandı felan. Hayatın ne getireceğini ne götüreceğini bilemezsiniz. Bence kendinizi kalbinizi dinleyin. İç huzuru bu adamla yaklaşmış iseniz kaybetmeyin. Ben sizin para için bunu dediğinizi düşünmüyorum. Endişelerinizi normal görüyorum. Ha bu arada benim de eşim hiç bir iletişimi yok ailesi ile. Dugunuzume bile gelmediler. Fakat aile öncelikli bir eşiniz olup huzursuzluk yaşamaktan daha iyidir. Aileler değil biz birbirimize aile olmalıyız diye düşündük hep. Zorlayıcı kısımları olmadı mı oldu oluyor da? Ancak sizin mutluluğunuzu önceliği haline getiren bir eş, ne memuriyete ne aileye ne sağlık sorunlarını önünüze getiriyor. Emin değilseniz biraz daha zaman isteyin, zaten doğru insan ise işler yoluna girecektir. Her şey gönlünüzce olsun.

Bu kişiye aşık degilsin. Aşık olsan gözün en önemlisi iş falan görmezdi. Madem içine sinmiyor aşkınada ölmüyorsun o zmana yoluna bak

Aslında illa devlet demiyorum çünkü özel sektörde çalısan kişilerle de evlilik düsünürüm ama bazı meslekler var özelde daha iyidir bazısı devlette bu da öyle birsey kendim özelde çalıssam bile yine bu meslek ayrımına bakıp karar verirdim
Sakin ama sakın sevgisine ilgisi ne aldanıp asla evlenme
Eğer biraz aklın varsa bu işin olmayacağı bak burdan net gözüküyor.
Benimde kızım var bir anneyim asla olmaz .
Sinirleri bozuk ailesiyle sorunları var en önemlisi bu böyle bir insan yarın birgün sanada sarar sinirlı olur.
İş konusu niye daha iyi bir meslek olmasın .
Ben özel sektor kötü asla demiyorum etrafında memurun kaç katı kazanan var özel sektör çalışanı.
Ama bu adamı gözüm tutmadi

Aşkından ölsen bile (ki ölmüyorsun) psikolojisi bozuk biriyle evlenme. Kendine yazık edersin.bu adamı kabul etmen için geçerli tek bir sebep bile yok farkındaysan. Aşk, para, çalışkanlık,arkasında güçlü bir aile.. hiçbiri yok ki
Harika bir yorum eğer aklın varsa biE dua edersin sakın yapma ilgi bekarken seni yanıltır.o duygulara kapılma evlenince hepsi biter

Evlendiğinde dayak yersin kapatsaydın çeneni ben sinirli bir adamım der senin çeneni kapatır, Kumar oynar psikolojim bozuk der.. evlilik düşüncesini ertelemen senin için daha hayırlı gibi duruyor.
Bir yandan da düşünüyorum karşındaki insan dürüst davranmış sana karşı şükür etmelisin aslında.

Aşkından ölsen bile (ki ölmüyorsun) psikolojisi bozuk biriyle evlenme. Kendine yazık edersin.bu adamı kabul etmen için geçerli tek bir sebep bile yok farkındaysan. Aşk, para, çalışkanlık,arkasında güçlü bir aile.. hiçbiri yok ki
Harika bir yorum eğer aklın varsa biE dua edersin sakın yapma ilgi bekarken seni yanıltır.o duygulara kapılma

En basit örnek vereyim dün markwte gittim kasada benden sonraki adam karısına nasıl kızıyor tutsana şu poseti alsunu ama diyiş tarzıni bir gorseydinz kadını nasıl küçük düşürüyor.kizim bile baktı 11 yaşında kadına üzüldü.cocuk azarlıyor resmen oruç ya sınırlı yaaa bak ki u sahibi sakin ama sakın hayatını yakma bu hasta adamla

Back
X