Erkek arkadaşımın istemeye geleceğini babama nasıl söylerim?

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba 25 yaşındayım, bir yıldır devam eden bir birlikteliğim var artık aramızda resmi birşey olsun istiyoruz fakat babam her konuda yumuşak olmasına rağmen bu konular isteme vs evimizde konusu çok açılmaz.
3 hafta önce erkek arkadaşımla annelerimizi tanıştırdık herşey olumlu güzeldi, bizim eve geldiler.
Annem istemeye gelmişler gibi sen tanımıyormışsun gibi babana giriş yaparım söylerim dedi.
Söylemiş babamda (abim cezaevinde) daha zamanı değil demiş.
Annem bir kaç gün sonra yine lindayı sordulad başkaları da soruyor karar verelim demiş.
Sonra konuşalım sus demiş anneme.
Erkek arkadaşımda 3 hafta oldu anneleri tanıştıralı artık söyleyin annen dolaylı değil linda da istiyor desin direk, artık çevremdekiler yanlış anlamaya başladı tanıştıralı anneleri 3 hafta oluyo daha birşey yok diyor.Annesi de soruyormuş lindanın annesi babasına söyledi mi diye.
Resmen arada kaldım nasıl söylenir böyle şeyler nasıl olur sizce erkek arkadaşım haklı mı ?

Baban seni evermek istemiyor. Ne güzel yahu, kocaya gidip ne yapacaksın? Babacığının evinde az daha keyif sür. Keşke benim babam da böyle olsaydı.
Erkek arkadaşın haksız bu arada. İsteme ritüelinin gerekliliğine inanıyorsa, beklemeyi öğrenecek. Ne o ısrar? Bir yerde babanın karşısına çıksın kendisini tanıtıp icazet almaya uğraşsın çok istiyorsa.

Kızını çok seven baba modeli:) geciktirmeye çalışıyor babanız :) rica etseniz de erkek arkadaşınız birkaç zaman daha beklese. Anneniz bir hafta sonra bir daha dediğinde veya birkaç defa daha dendiğinde kendisi iyi gelsinler madem diyecektir. Babanızın hazır olmasını beklemek daha iyi olacaktır sizin icin:) Allah tamamına erdirsin

3 hafta çok uzun bir zaman degil ki.. Anneler yine görüşüp konuşsunlar kendileri babanızin rızası için biraz sabredin siz yine.. Çevredekiler ne gibi şeyler anlamış acaba, yanlış anladı derken. Çevreye göre iş yapılmaz aile durumuna göre iş yapılır.
Allah hayırlısını versin hakkınızda.

Annen "isteyen cocugu kizimiz da görmüş beğenmiş çok, utana sıkıla söyledi bana, bunlar kendi aralarinda görüşme olayına filan girmeden biz bi taniyalim aileyi" filan desin ;)

Soyleme evlenme de zaten :D ne yapacan evlenip... saka bi tarafa zor bir durum yani anca senin de istedigini bilirse gonlu yok yok verir. Ama abin kirilir ya ben olsam kirilirim. Hatta bayagi mesafeli dururum sana ve mustakbel esine

Kız evi naz evi:)))

Erkek arkadaş aceleci davranıyor...

Anneniz direk söylesin,
kızımızın görüştüğü biri var,
Ben annesiyle tanıştım,

Değerlendirelim vs...

Annenizin babanıza neden yalan söylediğini anlamadım, çok mu despot babanız.
Eğer öyle vurdulu kırdılı bir adam değilse siz de olduğu gibi anlatabilirsiniz. Ben bir yıldır tanıyorum, siz de tanıyın istiyorum şeklinde.
Abinizin çıkması yakınsa beklemek daha iyi olacaktır ama.

Merhaba 25 yaşındayım, bir yıldır devam eden bir birlikteliğim var artık aramızda resmi birşey olsun istiyoruz fakat babam her konuda yumuşak olmasına rağmen bu konular isteme vs evimizde konusu çok açılmaz.
3 hafta önce erkek arkadaşımla annelerimizi tanıştırdık herşey olumlu güzeldi, bizim eve geldiler.
Annem istemeye gelmişler gibi sen tanımıyormışsun gibi babana giriş yaparım söylerim dedi.
Söylemiş babamda (abim cezaevinde) daha zamanı değil demiş.
Annem bir kaç gün sonra yine lindayı sordulad başkaları da soruyor karar verelim demiş.
Sonra konuşalım sus demiş anneme.
Erkek arkadaşımda 3 hafta oldu anneleri tanıştıralı artık söyleyin annen dolaylı değil linda da istiyor desin direk, artık çevremdekiler yanlış anlamaya başladı tanıştıralı anneleri 3 hafta oluyo daha birşey yok diyor.Annesi de soruyormuş lindanın annesi babasına söyledi mi diye.
Resmen arada kaldım nasıl söylenir böyle şeyler nasıl olur sizce erkek arkadaşım haklı mı ?
25 yaşına gelmiş bir bayansın. Geç babanın karşısına söyle, evlenmek istiyorsun kötü bir şeymi istiyorsun. Çalışıyorsun sanırım, maaş gidecek diye korkmuşlardır.

Annem babama beni tanışmaya geleceklerini söyledikten 6 ay sonra gelebildiler . Ama bizim başka sorunlar vardı eşim yurt dışındaydı babam tamamen dönmesini bekledi ama ancak hazmetti zaten

abinin çıkmasına az bir zaman mı var linda
o zaman baban haklı canım abinin çıkmasını bekleyin

baktın olmuyor kız da istiyor desin annen.. hakkında hayırlısı olsun canım :)

25 yaşına gelmiş bir bayansın. Geç babanın karşısına söyle, evlenmek istiyorsun kötü bir şeymi istiyorsun. Çalışıyorsun sanırım, maaş gidecek diye
25 yaşına gelmiş bir bayansın. Geç babanın karşısına söyle, evlenmek istiyorsun kötü bir şeymi istiyorsun. Çalışıyorsun sanırım, maaş gidecek diye korkmuşlardır.
Öğretmenim fakat babam maaşımdan 1 tl bile almaz aksine herşeyimi alır maddiyatla ilgili değil

Annem babama beni tanışmaya geleceklerini söyledikten 6 ay sonra gelebildiler . Ama bizim başka sorunlar vardı eşim yurt dışındaydı babam tamamen dönmesini bekledi ama ancak hazmetti zaten
Benim babamda çok düşkün hazmedemiyor daha küçük görüyor beni.

Soyleme evlenme de zaten :KK70: ne yapacan evlenip... saka bi tarafa zor bir durum yani anca senin de istedigini bilirse gonlu yok yok verir. Ama abin kirilir ya ben olsam kirilirim. Hatta bayagi mesafeli dururum sana ve mustakbel esine
evet ama uzun daha 4 yıl var kısa zaman olsa durmaz mıyım canım o benim beklerim.

Öğretmenim fakat babam maaşımdan 1 tl bile almaz aksine herşeyimi alır maddiyatla ilgili değil
öğretmensin, konuşmayı en iyi sen bilirsin. al babanı karşına konuş, hatta sevdiğini söyle. sana böyle birşey için ters çıkmazki..hatta belki neden istemediğinide söyler sana...

Back
X