Eşimle benimde bir kedim var aynen dediğin gibi biz nerede kedimiz orada mutfaktamıyız mutfakta hele gece olupta biz yatağa gittikmi hemen o da mırlaya mırlaya gelir yanımızda yatar ve halen ben kedime biberonla süt içiriyorum hala içiyor geceleri geliyor yüzümü gözümü kokluyor uyandırıyor.
Ben kedimi o kadar çok seviyorum ki eşimin de sevmesi beni daha mutlu ediyor. Her gün ne kadar tatlı değil mi ne kadar güzel değil mi deyip duruyorum eşime. Sen şimdi sinir oluyorsun ama alışınca sende çok seveceksin eminim.
Birde aklıma annemlerin eskiden anlattığı bir şey geldi. Annemlerin daha önce yaşadığı ilçede bir karı koca varmış. Kadının kedisi varmış kadın çok seviyormuş kediyi adamda çok kıskanıyormuş. Adam artık nasıl bir manyaksa bir gün almış kediyi buzdolabının buzluğuna atmış
. Kadın gelmiş eve kediyi arıyor yok sonra bir ihtiyacı için buzluğu açsın birde ne görsün kedi orada donmuş ölmüş. Tabi adamın yaptığını anlamış adamda itiraf etmiş. Neyse kadın adamdan boşanmış sonra.
Ben kedimi o kadar çok seviyorum ki eşimin de sevmesi beni daha mutlu ediyor. Her gün ne kadar tatlı değil mi ne kadar güzel değil mi deyip duruyorum eşime. Sen şimdi sinir oluyorsun ama alışınca sende çok seveceksin eminim.
Birde aklıma annemlerin eskiden anlattığı bir şey geldi. Annemlerin daha önce yaşadığı ilçede bir karı koca varmış. Kadının kedisi varmış kadın çok seviyormuş kediyi adamda çok kıskanıyormuş. Adam artık nasıl bir manyaksa bir gün almış kediyi buzdolabının buzluğuna atmış