- 8 Temmuz 2022
- 769
- 814
- 53
- 30
- Konu Sahibi kediseverbiri
Arkadaşlar! Erkek arkadaşlarınızın ailesi samimi olmayın. Mümkünse nişana kadar tanismayin bile. Ne kadar çok muhabbet tez ayrılık getirir. Evlenene kadar, hatta evlenince bile bir parça yabancı size bu insanlar. Neden bu kadar meraklısınız iç içe girmeye. Artık şu ilişkileri iki kişi yaşamayı öğrenin yahu! Yok ayrilinca arayıp sormamışlar, ne münasebet ne ogullarina sorsunlar ne de bana. Biz yaşamışız, biz öyle uygun görüp ayrılmışız. İşte arada mesafe olmayınca boyle terbiyesizlikler yapma hakkını kendilerinde buluyor insanlar, çünkü biz izin vermiş oluyoruz.
Müstakbel eşli görümcene gelince de terbiyesizin teki, Allah kurtarmış gibi dusun![]()
Nişanlı değil evli değilsin ayrıldınız diye niye seni arasınlar ki? Ailesi?
Erkek kardeşim var kız arkadaşı oluyor ayrılıyorlar niye kızı arayayım banane ki. Nişanlı olsa neyse ilgilenirim konuşurum klasik bir kız arkadas için fazla beklenti bunlarşu sevgililerin de kendini evli sanması da moda oldu
![]()
Yuzde yuz haklisiniz. Durustce soyluyorum, ozel gun, bayram, hastalik durumlarinda hep yanlarinda oldugum icin benim de uzgun oldugum bir zaman onlarin yanimda olarak ilgilenmelerini istedim. Zaten arasalardi herseyi acikca soylemezdim tabiiki ama yine de bir hal hatir sorulmasini istedim. Amacim onlar beni sevsin, cok samimi olalim degildi hicbir zaman, seviyeli bicimde bir ben bir onlar adim ata ata birbirimizi taniyalim istedim.