• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşiyle hiç anlaşamadım.

Arkadaşlar! Erkek arkadaşlarınızın ailesi samimi olmayın. Mümkünse nişana kadar tanismayin bile. Ne kadar çok muhabbet tez ayrılık getirir. Evlenene kadar, hatta evlenince bile bir parça yabancı size bu insanlar. Neden bu kadar meraklısınız iç içe girmeye. Artık şu ilişkileri iki kişi yaşamayı öğrenin yahu! Yok ayrilinca arayıp sormamışlar, ne münasebet ne ogullarina sorsunlar ne de bana. Biz yaşamışız, biz öyle uygun görüp ayrılmışız. İşte arada mesafe olmayınca boyle terbiyesizlikler yapma hakkını kendilerinde buluyor insanlar, çünkü biz izin vermiş oluyoruz.
Müstakbel eşli görümcene gelince de terbiyesizin teki, Allah kurtarmış gibi dusun 👌🏻

Nişanlı değil evli değilsin ayrıldınız diye niye seni arasınlar ki? Ailesi?
Erkek kardeşim var kız arkadaşı oluyor ayrılıyorlar niye kızı arayayım banane ki. Nişanlı olsa neyse ilgilenirim konuşurum klasik bir kız arkadas için fazla beklenti bunlar ☺️ şu sevgililerin de kendini evli sanması da moda oldu 😁

Yuzde yuz haklisiniz. Durustce soyluyorum, ozel gun, bayram, hastalik durumlarinda hep yanlarinda oldugum icin benim de uzgun oldugum bir zaman onlarin yanimda olarak ilgilenmelerini istedim. Zaten arasalardi herseyi acikca soylemezdim tabiiki ama yine de bir hal hatir sorulmasini istedim. Amacim onlar beni sevsin, cok samimi olalim degildi hicbir zaman, seviyeli bicimde bir ben bir onlar adim ata ata birbirimizi taniyalim istedim.

Bu forumda takıldıysanız kimse zaten eşinden mutlu değil herkes sevip evlenip sonra bin bir tane sorunla uğraşıyor yani o kadar aşık olmak falan fasafiso evlilik düşünüyorsan bu adam sorumluluklarını yerine getirir mi bana bir şey olsa arkamda durur mu saygısını kaybeder mi bunlara takılın sevgilimsiz yapamam moduna girmeyin evlilik bir mantık işi olabilecek en mantıklı kararı alın dönüşü emin ölüm gidişinden çok daha maliyetli oluyor

Ergenligimden beri burada takiliyorum. Iliskilerimden en az hasarla kurtulmama vesile olan, simdiki kafa yapimi bu forum ve uyelerin sayesinde kazandim. Baslik acmasam bile her gun okuyorum buralari. Cogu konuyu da bildigim icin yasayabilecegim cogu seyi simdiden gordum bile.

Yuzde yuz haklisiniz. Durustce soyluyorum, ozel gun, bayram, hastalik durumlarinda hep yanlarinda oldugum icin benim de uzgun oldugum bir zaman onlarin yanimda olarak ilgilenmelerini istedim. Zaten arasalardi herseyi acikca soylemezdim tabiiki ama yine de bir hal hatir sorulmasini istedim. Amacim onlar beni sevsin, cok samimi olalim degildi hicbir zaman, seviyeli bicimde bir ben bir onlar adim ata ata birbirimizi taniyalim istedim.
Senin iyi niyetli olduğun belli zaten 💐 bir dahaki iliskilerinde sinirini çiz ve kötü. O zaman hem ilişkin daha mutlu olur hem de sen daha değerli olursun.

Senin iyi niyetli olduğun belli zaten 💐 bir dahaki iliskilerinde sinirini çiz ve kötü. O zaman hem ilişkin daha mutlu olur hem de sen daha değerli olursun.

Evet gercekten art niyetim yoktu, beklentim de olmadi iste siz beni anladiniz zaten aciklamayayim uzun uzun, gercekten ders oldu zaten hayat bundan ibaret 🫶 Tesekkur ederim hersey icin. Tum yorum yapan uyelere tesekkur ederim 🥰

Bu arada kizlar aklima ara ara geliyor konustuklarimiz da, size yaziyorum hemen... Evlilik konusu acilinca maddiyat devreye girdi yine, ikimizin de maasini ortak bir hesaba atip, ev kirasi, faturalar vs herseyin oradan odenmesi gerektigini soyledi, geri kalan para da bize ait olacakmis ve herhangi birimiz harcama yapmak istersek birbirimize danisip alacakmisiz. Ben de maasimi izin alarak harcamak istemedigimi soyledim. O da bana birbirimizden habersiz harcama yaparsak ve para kacirirsak aile olamayiz dedi. Ben de uzgunum ama her ihtimali dusunmek zorundayim, kendi parami ihtiyaclarima ve en onemlisi birikimime harcamak zorundayim, anlasamadik ayrildik guvencem olmali dedim. Ayrilirsak zaten her sekilde nafaka alacaksin dedi. Arada cocuk varsa isterim ama yoksa kimsenin nafakasina tenezzul etmem dedim. Bu da mide bulandirici bir baska konu... Dogmamis bebege don bictik. Kafa yapisini anlamis oldum.

Back
X