silicem tekrardan ama şimdi yanlış düşünmüşlerdir neden ekledi falan diye birden panik oldum msnimde vardı kız kardeşi ama otomatik olarak ekler mi ki face .. rezill oldumm =(((
yaa şimdi beni ararsa eski erkek arkadaşım niye ekledin falan diye durumu anlatan bi msj mı atsam ona( gerçekten çok rezill oldumm ((
evet sanırım 3. kısım diye bi yer vardı onada basmıştım o arada işte yoğundum ne oldu ne bitti pek dikkat edemedim o zaman eski erkek arkadaşımada gitmiştir istek lüm listeyi otomatik olarak gönderiyosaa günün rezilliği diye işte ben buna derimm
evet sanırım 3. kısım diye bi yer vardı onada basmıştım o arada işte yoğundum ne oldu ne bitti pek dikkat edemedim o zaman eski erkek arkadaşımada gitmiştir istek lüm listeyi otomatik olarak gönderiyosaa günün rezilliği diye işte ben buna derimm
ne yapıcamm ben şimdii gerçektenn çok rezil oldumm =((( desem öyle mail atsam inanmazlar kii =((
canim 2.adimda isaretlemediysen arkadaslik istegi gitmiyor anladigim kadariyla,
3.kisimdada arkadas olarak eklenmiyor xxxxx sizi facebooka davet ediyor diye davetiye gidiyor mail adresine oyle anladim ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?