Erkek arkadaşımın kızlık bozma denemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
724
1.058
313
Selamlar herkese,
sevgilimle cinsel birliktelik yaşamıyoruz fakat ön sevişme tarzında yaşadığımız yakınlıklar oluyor. Kendisi birlikte olmak istiyor yani bunun için beni zorlamasa da istediğini biliyorum. sadece çok yüzeysel şeyler yaşıyoruz işte öpüşme dokunma gibi. ben evlilik öncesi tam cinsel birliktelik istemediğim için yaşamıyorum. kendisi sürekli olarak evlenmek istediğini söylüyor niyeti de o hatta aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz kendisi bedelli askerlik yapacak gidip geldikten sonra. dün yakınlaştık elbiselerin üstünden oluyor genelde dokunmaya çalışıyor klitorise o şekilde zevk vermeye çalışıyor. bende regl olduğumu söyledim yapma dedim. bi kaç kere zorladı ben istemedim bıraktı. sonra tekrar bi hararetlendik pantolonumu çıkardı bende klitorise dokunacak sandım oda da karanlık öyle sandığımdan bişey demedim sonra biraz canım yanmaya başlayınca baktım ki parmağını sokmuş. hemen durdurdum kalktım napıyosun falan dedim tepki gösterdim. ben zevk al diye yaptım dedi. tamam da daha önce ilişkim olmadı biliyosun parmağını sokuyosun bozmak için mi dedim. hayır asla öyle düşünmedim neden yapayım seni üzecek bir şey dedi. Ben bozulacağını düşünmedim dedi bozulup bozulmadığını da anlamadık zaten çünkü zaten regldim ve kanamam vardı sadece biraz canım acıdı bozulup bozulmadığını bilmiyorum açıkçası önemsemiyorum şu an. Kafaya taktığım konu erkek arkadaşım bunu bilerek mi yaptı çünkü bana işte ben parmakla bozulacağını düşünmedim o amaçla yapmadım özür dilerim diyip duruyor ama acaba diyorum zaten bozuldu diyip daha rahat bir şekilde cinsel ilişki yaşamak için mi yaptı yoksa işte kendimi psikolojik olarak onunla evlenmek zorunda hissedeyim diye mi yaptı çünkü benim böyle şeylere önem verdiğimi biliyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum yani net niyetini çözemedim.

O parmak nasıl bir anda taa içeri gidiş yolunu bulabildi işte orayı gözemedim iç çamaşır vardır ped vardır nasıl anlamadınız ?
Parmakla kurcalamak istemiştir bir erkeğin yanında üstsüz durursak neler yapabileceğini tahmin edersiniz en güvenilir erkek bile yapar ateşle barut yan yana durabilir mi? Biz kadınlar kendimizi durdurabiliriz ama erkekler bizim gibi asla değil.

O parmak nasıl bir anda taa içeri gidiş yolunu bulabildi işte orayı gözemedim iç çamaşır vardır ped vardır nasıl anlamadınız ?
Parmakla kurcalamak istemiştir bir erkeğin yanında üstsüz durursak neler yapabileceğini tahmin edersiniz en güvenilir erkek bile yapar ateşle barut yan yana durabilir mi? Biz kadınlar kendimizi durdurabiliriz ama erkekler bizim gibi asla değil.
yok zaten çıkardı onları hani iç çamaşırı falan çıkardı ben sandım ki klitorise dokunacak. O yüzden ilk birkaç saniye bir şey demedim böyle bir şey yapmaz sandım yani çünkü sonuçta bakire olduğumu biliyor önem verdiğimi de biliyor hani böyle bir şey denemez diye düşündüm ama yaptı yani.

Hey yavrum hey, giren girmiş baktin parmakmis hiç fark etmedin yani, bir de regl detayi😂😂

Nasıl ilişki ya bu? Siz kapalı mısınız? Haram değil mi şimdi bu yaptıklarınız?
Hayır yaptıklarınızda değilim ama düzgün yapın bari. Ya da yapmayın. Açıkçası anlattıklarınızdan midem bulandı. Yani tam zirveye çıkan bir adam birliktelik yaşamak ister tabi. Ya o zirveye çıkacak hareketler yapmayacaksınız ya da yaptınız mı tam yapacaksınız.
Bi de reglken de durun yani.

Hayır yaptıklarınızda değilim ama düzgün yapın bari. Ya da yapmayın. Açıkçası anlattıklarınızdan midem bulandı. Yani tam zirveye çıkan bir adam birliktelik yaşamak ister tabi. Ya o zirveye çıkacak hareketler yapmayacaksınız ya da yaptınız mı tam yapacaksınız.
günahı sevabı sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir.

günahı sevabı sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir.
Valla kusura bakma. Eğer dini hassasiyetin varsa herkesi ilgilendirir. Kapalı bir kadının böyle şeyler yaşaması bana hiç normal gelmiyor. Bir kere siz bakire değilsiniz.
Biriyle evlenip de bakireyim demeyin. İşi de saçma sapan uzatmayın. Yoksa sonu tecavüze kadar gider. Ben kendim kadın olarak her tür sevişmeyi yapıp o birleşmeyi yaşamayınca olmaz. Erkek de tabi ki duramaz. Nasıl ilişkileriniz var anlamadım. Yani birleşince zina olmuyor. Zaten zina yapıyorsunuz bari tam yapın ya da hiç yapmayın. Ne malum videoya çekilmediğiniz? Korkunç cesaret cidden!

Yanlış düşünüyorsun donya haram helal olayına girme bence hele hele açıklık kapalılık olayına hiç girme kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez dini boyutu hele hiç ilgilendirmez

Valla kusura bakma. Eğer dini hassasiyetin varsa herkesi ilgilendirir. Kapalı bir kadının böyle şeyler yaşaması bana hiç normal gelmiyor. Bir kere siz bakire değilsiniz.
Biriyle evlenip de bakireyim demeyin. İşi de saçma sapan uzatmayın. Yoksa sonu tecavüze kadar gider. Ben kendim kadın olarak her tür sevişmeyi yapıp o birleşmeyi yaşamayınca olmaz. Erkek de tabi ki duramaz. Nasıl ilişkileriniz var anlamadım. Yani birleşince zina olmuyor. Zaten zina yapıyorsunuz bari tam yapın ya da hiç yapmayın. Ne malum videoya çekilmediğiniz? Korkunç cesaret cidden!
ne alakası var ya saçma sapan konuşuyorsunuz kapalı olanların günahı herkesi ilgilendirir açık olanlarınki ilgilendirmiyo mu o zaman. bakireyim diyip dememem konu değil konu o da değil ben niyetini merak ettim konuyu şuan dağıtmayın rica ederim yazmazsanız sevinirim

ne alakası var ya saçma sapan konuşuyorsunuz kapalı olanların günahı herkesi ilgilendirir açık olanlarınki ilgilendirmiyo mu o zaman. bakireyim diyip dememem konu değil konu o da değil ben niyetini merak ettim konuyu şuan dağıtmayın rica ederim yazmazsanız sevinirim
Niyeti belli değil mi ?
Sizin hassasiyetinizi bilen bir adam bunu yapıyorsa sizinle ciddi düşünmüyordur.

Öncelikle Evleneceğiz Evleneceğiz diye cinsellik peşinde koşan erkek kandırmaktan başka bir şey düşünmüyordur.
Ama gidipte her şeyi yapıp yok hayır oraya da dokunma diyemezsin, cesaretin varsa doğru düzgün yap ya da hiç yapma. Oraya kadar Yükseltip yükseltip hadi şimdi git dersen bir gün birisi başına bir şey getirir görürsün çok ağlarsın sonra.

Gerçekten bekaret 2 damla kan değil. Klitorise dokunsun ama fazla kurcalamasın diye bir şey yok. Bakire değilsin. Sadece kan kaybetmedim diye pir-ü pak olduğunu iddia eden bir dangoza karşı ben de pir-ü pakım yalanını rahat söyleyebileceksin.

Öncelikle Evleneceğiz Evleneceğiz diye cinsellik peşinde koşan erkek kandırmaktan başka bir şey düşünmüyordur.
Ama gidipte her şeyi yapıp yok hayır oraya da dokunma diyemezsin, cesaretin varsa doğru düzgün yap ya da hiç yapma. Oraya kadar Yükseltip yükseltip hadi şimdi git dersen bir gün birisi başına bir şey getirir görürsün çok ağlarsın
Ama gidipte her şeyi yapıp yok hayır oraya da dokunma diyemezsin, cesaretin varsa doğru düzgün yap ya da hiç yapma. Oraya kadar Yükseltip yükseltip hadi şimdi git dersen bir gün birisi başına bir şey getirir görürsün çok ağlarsın sonra.

Gerçekten bekaret 2 damla kan değil. Klitorise dokunsun ama fazla kurcalamasın diye bir şey yok. Bakire değilsin. Sadece kan kaybetmedim diye pir-ü pak olduğunu iddia eden bir dangoza karşı ben de pir-ü pakım yalanını rahat söyleyebileceksin.
Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedim

Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedim
Kimseyi kınamayacağız diye yemin etmedik. Kınamak diye bir şey var. Bazı durumlarda da bu eylemi gerçekleştiricez kusura bakmayın. Yaptığınız saçmalık bu tepkiyi gerektiriyor.

Kimseyi kınamayacağız diye yemin etmedik. Kınamak diye bir şey var. Bazı durumlarda da bu eylemi gerçekleştiricez kusura bakmayın. Yaptığınız saçmalık bu tepkiyi gerektiriyor.
beni kınayın diye konu açmadım ben buraya sorduğum soruya ilgili fikriniz varsa yazarsınız yoksa kınama yargılama vs ihtiyacım yok teşekkür ederim

Ya hu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama onu ilgilendiriyor ki bu kadar uzatmış da uzatmış.
Olum bana niye beğenmedim atıyorsun püüü :63: Diğer söylediklerinde haklısın mesela o dereceye bi erkek getiriliyorsa devamıda mutlaka gelir ama yok dokunma vs olayları yanlış ya yaparsın ya yapmazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X