Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Benden maddi bi çikarimi olmasi söz konusu değil diye bin kere yazmişsiniz
Ama az önce bi arkadaş eski konularinizdan aslinda sevgilinize borç verdiğinizi bu yüzden parasiz kaldiğinizi dediğinizi söyledi. Demekki neymiş sizden maddi çikarimi da olabiliyormuş.

Benden maddi bi çikarimi olmasi söz konusu değil diye bin kere yazmişsiniz
Ama az önce bi arkadaş eski konularinizdan aslinda sevgilinize borç verdiğinizi bu yüzden parasiz kaldiğinizi dediğinizi söyledi. Demekki neymiş sizden maddi çikarimi da olabiliyormuş.

O borcu geri ödedi ve verdiğim para borcunun %10'u bile değil.

Siz gerçekten çok kötü niyetli bir insansınız.Açtığım sorulardan uzak durmanızın bir yolu olsa da yapsam keşke.Engellemek falan olmalı bu sitede.

kötü niyetli birini arıyorsanız aynaya bakın
kendi hayatına bakmadan kardeşini eleştiren ben değilim

benim ismime tıklayıp çıkan yerde göz ardı et yazılı bir yer var oraya tıklarsanız gormezsiniz yazdıklarımı
hadi by

İyide ihtiyaçlarını düşününce kendisine birşey kalmıyor diyorsunuz maaştan. Nasıl kabulleniyor. Uğraşmak istememek ne demek? Sevgiliniz çokmu iyi niyetli yani ortada bir suç var ve o uğraşmak istemediği için kat kat borcu ödemeye razı. Bankalar mutlaka bir ödeme planında kolaylık yapacaktır ama kat kat yine alacaktır. Uğraşsa daha az zarar görür sevgiliniz.
Uğraşılacak bir durum da yok, sadece gidip dilekçe verecek savcılığa, ifadesi alınacak. Şüpheli de belliymiş zaten. Uğraşacak olan adli makamlar ondan sonra. Konu sahibine anlatılanlar inandırıcı değil.

Uğraşılacak bir durum da yok, sadece gidip dilekçe verecek savcılığa, ifadesi alınacak. Şüpheli de belliymiş zaten. Uğraşacak olan adli makamlar ondan sonra. Konu sahibine anlatılanlar inandırıcı değil.
Öyle tabiki. Zaten dedim ya uğraşsa daha az zararla çıkar işin içinden. Konu garip dahada garibi konu sahibinin sevgilisine Doğru soruları sormaması. Erkek arkadaşına vermesi gerektiği tepkiyi burada yorum sahiplerine vermesi. Garip işte.

kötü niyetli birini arıyorsanız aynaya bakın
kendi hayatına bakmadan kardeşini eleştiren ben değilim

benim ismime tıklayıp çıkan yerde göz ardı et yazılı bir yer var oraya tıklarsanız gormezsiniz yazdıklarımı
hadi by

Evet eminim aynaya bakmam gereklidir.Ailemle veya kardeşimle problemli olmam benim kötü niyetli olduğum anlamına gelmez. Hiçbir şeye şahit olmadığınız için böyle bir yorumda bulunmanız sizce doğrudur bilemem. Ha ayrıca o soruda beni haklı bulanlar da olmuştu. Ama görünen o ki siz gerçekten her soruya hunharca dalan ve sadece çirkeflik yapan birisiniz. Dediğinizi yapıyorum şimdi. Daha fazla yorumunuzu görmeye lüzum yok. Bye

İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş

Öyle tabiki. Zaten dedim ya uğraşsa daha az zararla çıkar işin içinden. Konu garip dahada garibi konu sahibinin sevgilisine Doğru soruları sormaması. Erkek arkadaşına vermesi gerektiği tepkiyi burada yorum sahiplerine vermesi. Garip işte.
İyide o süreçte de borç sizin borcunuz ödemeniz gerekiyor dediler burda.Aynı kapıya çıkıyor

Ben de konu açıp, yazıları kaale almayan, kişisel hakaret gibi savunmaya geçen insanlara ısrarla yardım yapılmasını anlamıyorum. Kıymetli vaktimizi bence gerçekten ihtiyacı olan insanlara harcamalıyız. Tamam burda da gıcık,amacı iğnelemek olan kötü insanlar çıkabiliyor ama doğru tektir ve bu doğruyu bir sürü kişi anlatmaya çalışırken gözü,kulağı kapatmaya çalışmayı ben anlamıyorum. İnsanlar işini gücünü bırakmış sana iyiliğine çözüm sunuyor. Buradaki insanların çoğu çok tecrübeli, eğitimli insanlar en önemlisi amaçları hiç görmedikleri insanlara iyilik yapmak. Düşman değiller yani.

İyide o süreçte de borç sizin borcunuz ödemeniz gerekiyor dediler burda.Aynı kapıya çıkıyor
Gerekli merciilere ulaşıp şikayetlerini dile getirseydi arkadaşınız bu süre uzatılırdı zaten. Dediğim gibi erkek arkadaşınız çok usta bir yalancı olabilir. Kanunda nasıl böyle bir açık var ki mağdur olan taraf eli kolu bağlı eyvallah ispat edemedim oturdum ödeyeceğim diyor. Hırsız taraf yok ben ödemem diyor. Kamera kayıtları vs bunlardan ålå kanıt mı aranır daha?

İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş
Siz arasanıza bi bankayı. Bi sorun bakalım nasıl bir yol gösterecekler? Hep erkek arkadaşınızın ağzından konuşuyorsunuz. Sizinde bilginiz yok. Arayın bankayı durumu iletin danışın.

İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş[/QUOTEortaya çıkarsa en azından ona rücu eder sonra ödediğini. Bu halde ödediğiyle kalacak. Kim kimin

Şikayetçi olsa en azından dava sonucunda gerçeğin ortaya çıkması durumunda ödediği parayı faiziyle geri alabilir. Bu haldeyse ödediğiyle kalır. Bir arkadaşım kartımı çalıp harcama yapacak, ben de sesimi çıkarmayıp borcu zorlanarak ödemekle yetineceğim. Hayatın olağan akışına aykırı bir kere.

Konuyu okudum da çocuk kartı kimin kullandığını biliyor, o parayı tıpış tıpış ödemeyi kabul ediyor, millet size bu durumda bit yeniği var bankaya ve savcılığa gitse o parayı ödemez diyor ki onu da kabul etmiyorsunuz. Yok çocuk gitmiş de şikayet etmiş ama polis şöyle böyle demiş diyorsunuz. Eeeeee biz napak kardeş, zaten sizin durum belli o asgari tıpış tıpış ödenecek, aramızda toplaşıp asgariyi mi ödeyelim, napalım, konuyu açma sebebin nedir?

Acil 2 bin tl ödenecek, sana da sömürü yapmış, yok ben öğrenciyim diyorsun da eline azıcık para geçse tutar verirsin o da almam demez. Bunu da biliyorsun. O da belki iki üç kuruş koparırım derdinde olabilir, bilemeyiz senin sevgilinin niyetini ama sen çok güveniyorsun. Eeeee at birkaç kuruşta harçlığından çocuk ödesin çok iyi niyetli buluyorsan. Biz ne yapabiliriz daha fazla?

Back
X