Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Onları diyenlerden çok dolandırıcı olduğunu söyleyen insanlar var
bende oyle dusunuyorum
erkek arkadasınız yalan soyluyor cunku
bukadar ınsan sızı tanımıyor bıle nıye ıftıra atsın yanlıs yonlendırsın
gozunu ac dıye soyluyoruz

benım kartım calınsa bı kere sıkayet ederım
bak baska sehırde kullanıldıgı ortaya cıkmıs nasıl cıkmıs ? demekkı karokola gıdılmıs veya savcılıga sıkayet edılmıs kart takıbe alınmıs
yanı ıs buyumus olmalı
sıkayet etmedım gıbı bı durum soz konusu olamaz o halde :)

senden para koparmaya calısıyor

Siz bu olayı yeni mi öğreniyorsunuz?
1,5-2 ay kadar önce olduğunda anlattı.Sonra bir ara çok sıkıştı ben borç verdim biraz onu geri ödedi.Birde dün canının bu konudan dolayı sıkkın olduğunu söyledi o kadar. Ben üst yorumlardan birinde unuttum borç isteyip geri ödediğini yazmayı. Şimdi kalkıp yalancı orda öyle demiştin şimdi böyle diyorsun derler

bende oyle dusunuyorum
erkek arkadasınız yalan soyluyor cunku
bukadar ınsan sızı tanımıyor bıle nıye ıftıra atsın yanlıs yonlendırsın
gozunu ac dıye soyluyoruz

benım kartım calınsa bı kere sıkayet ederım
bak baska sehırde kullanıldıgı ortaya cıkmıs nasıl cıkmıs ? demekkı karokola gıdılmıs veya savcılıga sıkayet edılmıs kart takıbe alınmıs
yanı ıs buyumus olmalı
sıkayet etmedım gıbı bı durum soz konusu olamaz o halde :)

senden para koparmaya calısıyor

Ona verecek param olmadığını bildiği halde mi ?

Ne mi yapmışsın?seni büyüten yetiştiren ailene saygın yok onlara rest çekebiliyosn yaşına bakmadan cinsellik yaşıyosn bide hamile kalma korkuları yaşıyosun daha sana bile sahip çıkmayan adamlardan çocuğuna sahip çıkmasını bekliyosun.kardeşini kıskanıyosun.bınlar sadece yazdıklarından yola çıktıklarım..haa bir de ailenin kim bilir nelerden kısıp yemedikleri paraları gidip o admlara yediriyorsun.anlayamadığım üstüne para mı veriyosn birlikte olmak için :işsiz:

bu ne ki şimdi ?
size ne kimle yatmış kalkmış üstüne para mı vermiş vs..
nereden vuracağınızı şaşırdınız zaar..

İnsanlar gerçekten tuhaf.Ben bunu söyledim diye uzaklaştırma alırım şimdi.

sen bu konuyu kapattır..
eski konularından vurmaya başladılar..
o sevgiline de git sor bu işin aslını astarını..
çok eksiklikler var .. kartı o çalan kişi kullanmış olsa bile sana anlatmadığı üstünü kapatmaya çalıştığı bir durum var..
kimse enayi gibi o parayı kuzu kuzu ödemeye kalkmaz..

Aynen böyle oldu.Uğraşmak istemediği için borcu kabullendi sanıyorum.Bu konuyu çok irdelemedim ki bana anlattığı bu kadar.
İyide ihtiyaçlarını düşününce kendisine birşey kalmıyor diyorsunuz maaştan. Nasıl kabulleniyor. Uğraşmak istememek ne demek? Sevgiliniz çokmu iyi niyetli yani ortada bir suç var ve o uğraşmak istemediği için kat kat borcu ödemeye razı. Bankalar mutlaka bir ödeme planında kolaylık yapacaktır ama kat kat yine alacaktır. Uğraşsa daha az zarar görür sevgiliniz.

İyide ihtiyaçlarını düşününce kendisine birşey kalmıyor diyorsunuz maaştan. Nasıl kabulleniyor. Uğraşmak istememek ne demek? Sevgiliniz çokmu iyi niyetli yani ortada bir suç var ve o uğraşmak istemediği için kat kat borcu ödemeye razı. Bankalar mutlaka bir ödeme planında kolaylık yapacaktır ama kat kat yine alacaktır. Uğraşsa daha az zarar görür sevgiliniz.
Bunları kendisine de söyleyeceğim zaten.Eksik olan kısımları soracağım çünkü çok güvendiğim insandan şüphe etmeye başladım bu kadar yorumdan sonra.Dolandırıcı olduğunun ima edilmesi her ne kadar canımı sıksada..

sen bu konuyu kapattır..
eski konularından vurmaya başladılar..
o sevgiline de git sor bu işin aslını astarını..
çok eksiklikler var .. kartı o çalan kişi kullanmış olsa bile sana anlatmadığı üstünü kapatmaya çalıştığı bir durum var..
kimse enayi gibi o parayı kuzu kuzu ödemeye kalkmaz..

Haklısınız eksikler var.Benimde aklımda yeni yeni sorular uyanmaya başladı zaten.Bana farklı anlattığı bir durum var ama nerde bilmiyorum.İnşallah bulurum

1,5-2 ay kadar önce olduğunda anlattı.Sonra bir ara çok sıkıştı ben borç verdim biraz onu geri ödedi.Birde dün canının bu konudan dolayı sıkkın olduğunu söyledi o kadar. Ben üst yorumlardan birinde unuttum borç isteyip geri ödediğini yazmayı. Şimdi kalkıp yalancı orda öyle demiştin şimdi böyle diyorsun derler
Eğer ki bu 2 aylık bir durumsa ve kart ile tek çekim yapılmışsa o yüklü miktarlı ekstre çoktan gelmiştir sizinde bildiğiniz gibi. E bu adam borcu öderim dediyse şimdiye kadar da çoktaaan ödenmiş olması lazım. Yani sizin bu borcu nasıl öderiz demenizin mantığı kavrayamadım. Iki yol var; uğraşamam borcu öderim dediyse arkasında para vardır ve şimdiye kadar ödemiştir veya parası yoktur herkesin dediği gibi en başında gider şikayet ederdi ve borç üzerine kalmazdı. Sonuç? Bence erkek arkadaşınız yalan söylüyor herhangi bir sebeple.
Bir önceki mesajımda dediğim gibi sorgulayın. Ne güzel üniversite kazanmışsınız, son sınıfa kadarda gelmişsiniz. Birşeylerin bilincine varın.

Bunları kendisine de söyleyeceğim zaten.Eksik olan kısımları soracağım çünkü çok güvendiğim insandan şüphe etmeye başladım bu kadar yorumdan sonra.Dolandırıcı olduğunun ima edilmesi her ne kadar canımı sıksada..
Olabilir. Insan kendi kardeşini tanıyamaz kimi zaman. Kaldı ki yabancı birisine güvensin. Dolandırıcı olabilir. Birkere istedim yine isterim yine verir diyebilir. Sevgiliniz işe yaramaz biride olabilir. Çok can sıkıcı bir durum evet ama hepsi olabilir. Bu yüzden iyi irdelenmesi lazım. Öne sürdüğü gerekçeler normal insanın kabul edeceği şeyler değil. Diyorum ya gerçekten çok çok iyi niyetli ki buda sıkıntılı bir durum veya sizi kandırıyor. İki durumda can sıkıcı. Hayırlısı olsun.

geçen gün kardesine saydiriyordun iğrenç bir hayatı var orada burada geziyor
bilmem ne diye sen ondan betermissin
evi terkedip giderim dediğin de bu adamın yani miydi
kendi ailenize sahip çıkmayıp elin adamın uydurdugu borcun derdine duserseniz daha çok kandirilirsinuz
hadi size kolay gelsin
Soyledikleriniz kabul edilmedi diye bu kadar cirkinlesmek niye?

Harcamayı kendisinin yapmadığını ispatlar ama tanıdığı olduğu için gönül rızasıyla vermediğini ispatlayamıyor.Ay benimde kafam karıştı.Biraz daha kurcalayayım bu konuyu ben
sonuçta bu adam kaçmadımı başka bir yere ? adamı bulsun bulamıyorsada zaten kaçtığı ispat eder.numarasındandamı ulaşamıyor demekki nuamrasını değiştirmiş

Eğer ki bu 2 aylık bir durumsa ve kart ile tek çekim yapılmışsa o yüklü miktarlı ekstre çoktan gelmiştir sizinde bildiğiniz gibi. E bu adam borcu öderim dediyse şimdiye kadar da çoktaaan ödenmiş olması lazım. Yani sizin bu borcu nasıl öderiz demenizin mantığı kavrayamadım. Iki yol var; uğraşamam borcu öderim dediyse arkasında para vardır ve şimdiye kadar ödemiştir veya parası yoktur herkesin dediği gibi en başında gider şikayet ederdi ve borç üzerine kalmazdı. Sonuç? Bence erkek arkadaşınız yalan söylüyor herhangi bir sebeple.
Bir önceki mesajımda dediğim gibi sorgulayın. Ne güzel üniversite kazanmışsınız, son sınıfa kadarda gelmişsiniz. Birşeylerin bilincine varın.

Zaten bende sorguladım gerçekten.Körü körüne inanmadım hemen ama bu yorumları okuyunca bazı eksiklikler olduğunu fark ettim bende.Deşeyim biraz daha konuyu

Banka 50 liralık alışveriş yapsan bile mesaj atıyor taksite bölmek için.Küçük miktar bile olsa böyle mesaj gelmesi gerekiyor .İyice araştırın .Kesinlikle maddi yardım yapmayın .

Ne mi yapmışsın?seni büyüten yetiştiren ailene saygın yok onlara rest çekebiliyosn yaşına bakmadan cinsellik yaşıyosn bide hamile kalma korkuları yaşıyosun daha sana bile sahip çıkmayan adamlardan çocuğuna sahip çıkmasını bekliyosun.kardeşini kıskanıyosun.bınlar sadece yazdıklarından yola çıktıklarım..haa bir de ailenin kim bilir nelerden kısıp yemedikleri paraları gidip o admlara yediriyorsun.anlayamadığım üstüne para mı veriyosn birlikte olmak için :işsiz:
Bu nedir ya?
Soylediklerinize isinize gelen yorum gelmedi diye cirkinlesmelere bak.
İnsanlar buraya bi sonraki konusunda yuzune vurulsun diye konu acmiyor.
Ayrica ayni konulari ben de okudum ben nasil sizin gibi cikarimlar yapmadim acaba? Kotu bakmakla mi alakali diyelim yoksa camur atmaya sebep mi ariyorsunuz.
Ayip denen bir sey var ya.
Boyle evlat dusman basina tarzi bi sey demistiniz ya, ben de insan kınadıgını yasamadan olmez diyorum :)
İnsallah tam da tarif ettiginiz gibi bir evlat icin deli divane olmazsiniz.

Back
X