Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Sevgilisinin eski iş arkadaşı imiş
Ama adam borcu ödemeyeceğini söylemiş
Konu sahibinin sevgilisi de yasal yollara başvurmak istemiyor
Borcu kendisi ödemek istiyormuş

Aynen böyle oldu.Uğraşmak istemediği için borcu kabullendi sanıyorum.Bu konuyu çok irdelemedim ki bana anlattığı bu kadar.

ben ınanmadım
adam barız yalan soyluyor
boyle bırsey basına gelebılır evet
baska sehıre cıktıklarını nerde harcama yaptıklarını gorebıldıgıne gore bu durumu kendısı cozebılır demekkı
karakola sıkayet etmıs demekkı

banka ıle konusmus savcılıga gıtmıs demekkı
yanı boyle olması gerek

Canım hesaptan belli mıktar çekilince telefona mesaj gelıyır bana ya da bı yerden alışveriş yapınca taksıtlendirelim gibi mesaj gelıyordu bana bıraz tuhaf geldı ama bılemeyeceğm

Oturup gülünecek bir halim yok.Öyle yorum yaparsanız böyle cevap alırsınız ve siz o yorumunuzla daha komiksiniz benim için.Selametle :KK70:
Yoruma gore cevap verirsek senin cok guzel cevaplar alman lazimda neyse. Hadi canim hadii git is bul kendine bana laf yetistirme is bulup para odemen lazim hadi. Komik kiz seni:deli:

ben ınanmadım
adam barız yalan soyluyor
boyle bırsey basına gelebılır evet
baska sehıre cıktıklarını nerde harcama yaptıklarını gorebıldıgıne gore bu durumu kendısı cozebılır demekkı
karakola sıkayet etmıs demekkı

banka ıle konusmus savcılıga gıtmıs demekkı
yanı boyle olması gerek

Bana anlattığı kadarını yazdım.Bir olduğu gün,birde dün konuştuk bu konuyu.Olay 1,5-2 ay önce olmuş bir olay.

yorumları okudum
:olamaz:
keske bu akıl mantık bakkalda pazarda satılacak bırsey olsa

konu sahıbı enteresansın gercekden :) resmen sevgılının parasını odemeyı kendıne gorev edınmıssın
neden yapıyorsun kendıne bunu?

yorumları okudum
:olamaz:
keske bu akıl mantık bakkalda pazarda satılacak bırsey olsa

konu sahıbı enteresansın gercekden :) resmen sevgılının parasını odemeyı kendıne gorev edınmıssın

Para ödemek değil aslında.Banka işinden anlayan birileri çıkıp şöyle imkanlar sunabilir banka isterseniz,durumu anlatırsanız vs der diye bekledim ama nerdeee

Para ödemek değil aslında.Banka işinden anlayan birileri çıkıp şöyle imkanlar sunabilir banka isterseniz,durumu anlatırsanız vs der diye bekledim ama nerdeee
e demısler ıste
demıslerkı bankayla gorusmenız gerek
daha otesı yokkı
sana kımse burdan su bankaya gıt selamımı soyle sana soyle soyle taksıt yapar dıyemez kı
ben boyle bı konu acsam sen ne derdın ?

Konu sahibinin eski mesajlarına baktım üşenmeden ama böyle bi evlat..kınamak istemiyorum ama evlerden ırak..

Ne yapmışım ? Sevdiğim insanın canının sıkkın olduğunu görmek beni rahatsız ettiği için bir çözüm arayışına girmem suç mu ? Böyle bir evlat istemiyorsanız umarım tam da bana benzer.Çok saygısızsınuz

Ne yapmışım ? Sevdiğim insanın canının sıkkın olduğunu görmek beni rahatsız ettiği için bir çözüm arayışına girmem suç mu ? Böyle bir evlat istemiyorsanız umarım tam da bana benzer.Çok saygısızsınuz
Ne mi yapmışsın?seni büyüten yetiştiren ailene saygın yok onlara rest çekebiliyosn yaşına bakmadan cinsellik yaşıyosn bide hamile kalma korkuları yaşıyosun daha sana bile sahip çıkmayan adamlardan çocuğuna sahip çıkmasını bekliyosun.kardeşini kıskanıyosun.bınlar sadece yazdıklarından yola çıktıklarım..haa bir de ailenin kim bilir nelerden kısıp yemedikleri paraları gidip o admlara yediriyorsun.anlayamadığım üstüne para mı veriyosn birlikte olmak için :işsiz:

e demısler ıste
demıslerkı bankayla gorusmenız gerek
daha otesı yokkı
sana kımse burdan su bankaya gıt selamımı soyle sana soyle soyle taksıt yapar dıyemez kı
ben boyle bı konu acsam sen ne derdın ?

Onları diyenlerden çok dolandırıcı olduğunu söyleyen insanlar var

Ne mi yapmışsın?seni büyüten yetiştiren ailene saygın yok onlara rest çekebiliyosn yaşına bakmadan cinsellik yaşıyosn bide hamile kalma korkuları yaşıyosun daha sana bile sahip çıkmayan adamlardan çocuğuna sahip çıkmasını bekliyosun.kardeşini kıskanıyosun.bınlar sadece yazdıklarından yola çıktıklarım..haa bir de ailenin kim bilir nelerden kısıp yemedikleri paraları gidip o admlara yediriyorsun.anlayamadığım üstüne para mı veriyosn birlikte olmak için :işsiz:

Kimseye para yedirdiğim yok.Bunu nerden uydurdunuz.Ayrıca yaşım 23.Yaşına bakmadan cinsellik.Kaldı ki geçmiş konularımdan ve özel hayatımdan size ne ?

Back
X