- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Soyledikleriniz kabul edilmedi diye bu kadar cirkinlesmek niye?
Benden maddi bi çikarimi olmasi söz konusu değil diye bin kere yazmişsiniz
Ama az önce bi arkadaş eski konularinizdan aslinda sevgilinize borç verdiğinizi bu yüzden parasiz kaldiğinizi dediğinizi söyledi. Demekki neymiş sizden maddi çikarimi da olabiliyormuş.
Size ne
Siz gerçekten çok kötü niyetli bir insansınız.Açtığım sorulardan uzak durmanızın bir yolu olsa da yapsam keşke.Engellemek falan olmalı bu sitede.
Uğraşılacak bir durum da yok, sadece gidip dilekçe verecek savcılığa, ifadesi alınacak. Şüpheli de belliymiş zaten. Uğraşacak olan adli makamlar ondan sonra. Konu sahibine anlatılanlar inandırıcı değil.İyide ihtiyaçlarını düşününce kendisine birşey kalmıyor diyorsunuz maaştan. Nasıl kabulleniyor. Uğraşmak istememek ne demek? Sevgiliniz çokmu iyi niyetli yani ortada bir suç var ve o uğraşmak istemediği için kat kat borcu ödemeye razı. Bankalar mutlaka bir ödeme planında kolaylık yapacaktır ama kat kat yine alacaktır. Uğraşsa daha az zarar görür sevgiliniz.
Öyle tabiki. Zaten dedim ya uğraşsa daha az zararla çıkar işin içinden. Konu garip dahada garibi konu sahibinin sevgilisine Doğru soruları sormaması. Erkek arkadaşına vermesi gerektiği tepkiyi burada yorum sahiplerine vermesi. Garip işte.Uğraşılacak bir durum da yok, sadece gidip dilekçe verecek savcılığa, ifadesi alınacak. Şüpheli de belliymiş zaten. Uğraşacak olan adli makamlar ondan sonra. Konu sahibine anlatılanlar inandırıcı değil.
kötü niyetli birini arıyorsanız aynaya bakın
kendi hayatına bakmadan kardeşini eleştiren ben değilim
benim ismime tıklayıp çıkan yerde göz ardı et yazılı bir yer var oraya tıklarsanız gormezsiniz yazdıklarımı
hadi by
İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuşUğraşılacak bir durum da yok, sadece gidip dilekçe verecek savcılığa, ifadesi alınacak. Şüpheli de belliymiş zaten. Uğraşacak olan adli makamlar ondan sonra. Konu sahibine anlatılanlar inandırıcı değil.
İyide o süreçte de borç sizin borcunuz ödemeniz gerekiyor dediler burda.Aynı kapıya çıkıyorÖyle tabiki. Zaten dedim ya uğraşsa daha az zararla çıkar işin içinden. Konu garip dahada garibi konu sahibinin sevgilisine Doğru soruları sormaması. Erkek arkadaşına vermesi gerektiği tepkiyi burada yorum sahiplerine vermesi. Garip işte.
Gerekli merciilere ulaşıp şikayetlerini dile getirseydi arkadaşınız bu süre uzatılırdı zaten. Dediğim gibi erkek arkadaşınız çok usta bir yalancı olabilir. Kanunda nasıl böyle bir açık var ki mağdur olan taraf eli kolu bağlı eyvallah ispat edemedim oturdum ödeyeceğim diyor. Hırsız taraf yok ben ödemem diyor. Kamera kayıtları vs bunlardan ålå kanıt mı aranır daha?İyide o süreçte de borç sizin borcunuz ödemeniz gerekiyor dediler burda.Aynı kapıya çıkıyor
Siz arasanıza bi bankayı. Bi sorun bakalım nasıl bir yol gösterecekler? Hep erkek arkadaşınızın ağzından konuşuyorsunuz. Sizinde bilginiz yok. Arayın bankayı durumu iletin danışın.İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş
İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş[/QUOTEortaya çıkarsa en azından ona rücu eder sonra ödediğini. Bu halde ödediğiyle kalacak. Kim kimin
İyide borcu yine ödemesi gerekiyormuş ki.Hepsini yaptı diyelim o borç bu süreçte de arkadaşımın borcu.Ödemesi gerekiyormuş
Ben de aynisini size sordum iste size ne :)Size ne
Ben de aynisini size sordum iste size ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?