Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

ben size birşey söyleyeyim mi ?
kimin çaldığını bile bilerek o borcu ödeyen hakkını aramayan adam ( varsa öyle bir durum ) zaten enayi yada pısırıktır..
insan hakkını aramaz mı ?

bütün söylediklerinin doğru olduğunu varsaysak bile bu çocuğun daha yemesi gerek çok fırın ekmek var..

Evet bilmiyor.Ailemin maddi durumundan bahsetmek zorunda mıyım beraber oluyoruz diye ?

Bahsetmek zorunda değilsin babanın mesleğini soylersin seninkinin kafa da bi ampul yanar. Cazip bi meslekse neden olmasın dimi ama

Ödeyemiyoruz diyerek borcu biraz sahiplenmissin gibime geldi. Seninde biseler yapmak adina biyerlerden bulup bulusturmak isteyecegini dusunmus olabilir. Konu karisik Allah kolaylik versin
Tabiki sevdiğim insanı böyle üzgün görmek beni huzursuz ediyor.Destek olmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor.Bankalarla alakalı çözüm sunulur diye gelmiştim buraya ama çoğunluk dolandırıcı demeyi daha kolay buldu. Arada yardımcı olacak fikirler verenler de olmadı değil.Sağolsunlar

ben size birşey söyleyeyim mi ?
kimin çaldığını bile bilerek o borcu ödeyen hakkını aramayan adam ( varsa öyle bir durum ) zaten enayi yada pısırıktır..
insan hakkını aramaz mı ?

bütün söylediklerinin doğru olduğunu varsaysak bile bu çocuğun daha yemesi gerek çok fırın ekmek var..

Banada enayi gibi geldi zaten ama ne diyebilirim ki

Tabiki sevdiğim insanı böyle üzgün görmek beni huzursuz ediyor.Destek olmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor.Bankalarla alakalı çözüm sunulur diye gelmiştim buraya ama çoğunluk dolandırıcı demeyi daha kolay buldu. Arada yardımcı olacak fikirler verenler de olmadı değil.Sağolsunlar

işte anlamamakta ısrar ettiğiniz nokta bu kolay bulmadık gerçekçi bulduk..

Dolandırıcı diyin gitsin demiyorum ki. Ama başka ihtimaller olabileceğini de göz ardı etmeyin.
Mesela ben olsam buradaki mantıklı soruları sevgilime de sorardım.
Eksikleri olsa da bende sordum aklınıza gelen soruları.Kamera kayıtları vs benimde aklıma geldi hemen ama ispatlamam çok zor dedi.Enayilik olduğunu düşündüğüm şeyi yapıp borcu kabullendi.Buna nasıl itiraz edeyim ?

Kötülük adina söylediklerini düşünmüyorum şahsen kimsenin gunahini da alamam gözün açık olsun diye yazmislardir dünyanin binbir türlü hali var degilmi :)

Ailenin maddi durumu ayrı,onun canının sıkkın olduğu konuyu anlatması ayrı. Sapla saman karıştırmak oldu sizinki

Ambar siz oldugunuz surece sonuc degismez.

Ailenin maddi durumunu tahmin etmek ortalama insan iletisimlerinde 3 gun alir.

Kredi kartinin borcunun hakli temini yerine haksiz odenmesinin talebi ise sureye tabii degildir. Buna meyilli bir insan yeterlidir.

Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şifreyi bilen birisi çalmış ve harcama yapmış hemen.Şehir de değiştirmiş.Erkek arkadaşım çalındığını fark ettiğinde bir hafta kadar geçmişti.Kartı kapattılar ama ödemeyi kendisinin yapmadığını bu kadar süre geçtiği için ispatlayamadı. Şimdi o yüklü borcu ödeyemiyoruz. 5-6 bin kadar borç var ve erkek arkadaşımın ev kirası, elektriği, suyu, sigorta işleri, ödediği kredi borcu vs derken borcun asgarisini ödeyecek parası bile kalmıyor. Asgarisi de taksitsiz alışveriş yapıldığı için epey yüksek.2000 civarı diye biliyorum en son gelen asgarisi. Neler yapabiliriz fikir verebilir misiniz? Ben çalışan biri değilim bu arada. Öğrenciyim
İnsan sifresini niye baskasina söyler ve ödeyemeyecegi tutarda limit olur

Back
X