Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Size yakin biri, sifrenizi bilecek kadar yakin biri, kartinizi caldi diyelim.

Sevgilinize bu haberi nasil verirsiniz?

Odenmesi gerektigine dair belirsiz bir ifade ile mi, yoksa kizginlik ve hak arama iceren bir ifade ile mi?

Muhendis bir insandan hak aramasini hangi duzeyde beklersiniz?

Bunu meslekle bağdaştırmak pek doğru değil bence.Buralara buralara gittim bunları yaptım dedi zaten bana ama ispatlamak çok güç olduğu için ödeyeceğim dedi

Bi oac yil evvel babamin karti calinmusti.fark eder etmez bankadan kartin feshini istemis olasi harcamalari asla kabul etmeyecegini beyan etmisti
Savciliga vermisti.
gununbirinde kart borcu ki bu on yil evvel oldu 2500 krrdi borcu gelmis
manyak slisveris yapmis
sonuv tabii banka odedi
ogun iptal etmedikleri icon
Anlamadım doğrusu

Bunu meslekle bağdaştırmak pek doğru değil bence.Buralara buralara gittim bunları yaptım dedi zaten bana ama ispatlamak çok güç olduğu için ödeyeceğim dedi

Meslekle bagdastirmam icin konunun temel fizik kanunlari ile ilgili olmasi gerekir.

Ben ise ortalama lisans duzeyinin ustunde egitimli bir insanin haklarinin farkinda olmasindan bahsediyorum.

Sizden belirgin veya degil, yardim istemeden once bu haklari ogrenmesi ve kullanmasi gerekir. Eger belli bir zeka duzeyinin altinda degil ise.

Bu dava sürecinde o borca ne olacak peki ? Çok uzun zaman alacak çünkü
Hic bir sey banka faiziyle iptal eder,cok uzun durmez ayrica bankanin kendi pos maskinesinden yapilmissa is yerini sikistirir ,pos blokesi vs gibi elinde imkanlar var ,benim kredi kartimla otomobil alinacak limit var ,100 tl icvin bile mesaj atiyorlar ,oyle kolay degil bu isler

Bilgim yok.O kadar sorgulamadım ama ona yardımcı olamayacağımı bildiği halde neden böyle bir yalan söylesin bilmiyorum
Herkes size muhalefet yaziyomus gibi görünüyor ama esasında yardımcı olmaya çalışıyorlar. Siz buraya tek bir bakış açısıyla girdiniz ama aklınıza gelmeyen baska mantıklı bakış açıları sunuldu. Bence önce bir durup düşünün karşı cikmadan önce.

Ikinci olarak belliki kartı calan abi kardes gibi cok yakin biri o yüzden sevgiliniz polis savcılık falan pek karistirmadan çözmek istiyor olabilir. Tabi bu yüzden size yetersiz ve mantıksız açıklamalar yapmış. Siz kendinizi uzmeyin bence o artık bir şekilde halledecektir.
Son olarak eğer dediğim gibi aileden abi kardes gibi çok yakın biri caldiysa kartı buda çok ciddi bir durum. Ilerde belkide evlenerek bu aileye gireceksiniz. Bence net bir şekilde öğrenin bu olayı.

bu kadar aşık olmak güzel de
size söyledikleri tutarsız işte..
Aşık olmaktan değil ya.Kartını 1,5-2 ay önce çaldırdı ve o günden beri bununla ilgili bana pek bir şey söylemedi.Bu dün olmuş bir olay deil yani.Benden para koparmaya çalışsa ben öğrenciyim,param olmadığını zaten biliyor.Hani dün olsa veya üç gün önce olsa ve bunu söylese anlarım.Çalışan bir insan olsam ve bunu kurgulasa yine anlarım ama ne çıkarı olacak ki? Amacı ne olabilir yani ?

Herkes size muhalefet yaziyomus gibi görünüyor ama esasında yardımcı olmaya çalışıyorlar. Siz buraya tek bir bakış açısıyla girdiniz ama aklınıza gelmeyen baska mantıklı bakış açıları sunuldu. Bence önce bir durup düşünün karşı cikmadan önce.

Ikinci olarak belliki kartı calan abi kardes gibi cok yakin biri o yüzden sevgiliniz polis savcılık falan pek karistirmadan çözmek istiyor olabilir. Tabi bu yüzden size yetersiz ve mantıksız açıklamalar yapmış. Siz kendinizi uzmeyin bence o artık bir şekilde halledecektir.
Son olarak eğer dediğim gibi aileden abi kardes gibi çok yakın biri caldiysa kartı buda çok ciddi bir durum. Ilerde belkide evlenerek bu aileye gireceksiniz. Bence net bir şekilde öğrenin bu olayı.
İş arkadaşı çalan

Harcama yapan kişiyi zaten bildiğini söyledim.Bir hukuki yola gitmemiş.O borcu ödeyeceğim işte Dedi o kadar

Sifresini verecek kadar samimi biriymis. Kim acaba. Yani biri baskasina sifreyi neden verir ki. Ha bir de diyelim benim arkadasim bunu bana yapti. Ne yapalim oderim demek yerine kisisel olarak ondan almaya ugrasirim, boynumu bukup kaderime razi olmam. Nereden baksan sacma yani.

Ya sen yalan söylüyorsun ya sevgilin sana yalan söylüyor.
Babamın kredi kartından 50 liralık alışveriş yapsam bile adama mesaj gidiyor. O kadar alışveriş yapılıp, yüklü miktarlar harcandığı halde bankadan haber gelmemesi, sevgilinin 1 hafta sonra farketmesi imkansız.

Yaa benim basima gelse hakkimi ararim niye ödiycekmisim ki. bu ulkede savcilik var bilmem ne var hakkinizi arayin bir avukatla fln gorussun burdan da yardimci olmaya calisiyolar zaten. yarin sabah tekrar okuyun ve tavsiyeleri dinleyin.
Bir dee ,
Kemalim yapmazz diye bi replik vardi o geldi aklima nedense :) kemalimm yapmazz demeyinn neler duyyoruz :)

Sifresini verecek kadar samimi biriymis. Kim acaba. Yani biri baskasina sifreyi neden verir ki. Ha bir de diyelim benim arkadasim bunu bana yapti. Ne yapalim oderim demek yerine kisisel olarak ondan almaya ugrasirim, boynumu bukup kaderime razi olmam. Nereden baksan sacma yani.
Bu kısmını dinlediğim için saçma gelmedi bana.Burda anlatmadım sadece

Ya sen yalan söylüyorsun ya sevgilin sana yalan söylüyor.
Babamın kredi kartından 50 liralık alışveriş yapsam bile adama mesaj gidiyor. O kadar alışveriş yapılıp, yüklü miktarlar harcandığı halde bankadan haber gelmemesi, sevgilinin 1 hafta sonra farketmesi imkansız.
Herkese gitmiyor demek ki mesajlar.Ben 600 limitli kartımdan 450 tl harcamayı tek seferde yapmama rağmen gitmedi.Babamın 10.000 limitli ek kartında 500 tl'lik tek seferde harcama yapmış olmama rağmen gitmedi. Yine aynı şekilde o karttan 3 bin liralık bilgisayar aldığımda mesaj gitmedi. Anneme de kesinlikle gelmiyor öyle bir mesaj ne alırsam alayım. Bunu o yüzden kabul edemem.

Back
X