Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Sırf para vermek değildir ki destek olmak zaten borcu var! Ve parasını son kuruşuna kadar bu borca! Yatırıyor sende mecbur harcamalarınız için elini cebine atarsın ya da dur daha kötüsü sadece evde buluşursunuz bir süre.

Kısaca aklını basına al

Teşekkürler

O konuştuğunu söyledi.Ben neden gideyim tekrar ?

Afedersiniz ama sizdeki bu tuhaflık neden? Insan şüphe etmese bile acaba bana daha farkli seyler söylerler mi diye düşünüp gider, yine gider yani.

Siz de bi tuhafsınız gerçekten. Burdan kendinize destek alıp ailenizden maddi anlamda yardım almaya mı kalkışacaksınız o niyetle mi açtınız konuyu? Bu yasta bu kadar fikirsiz olmamalısinız bu konuda.

• aaa bak aklima ne geldi... (sadece bu sayfayi okudum) yillaaar yilllaaar once uni.deyken maddi durumu cok kotu olan bir sevgilim vardi.. ben de ogrenciydim ama bizimkiler sagolsun para gonderirlerdi.. bu sevgilime bi arkadasimin uzerine hat satin aldik.. ogretmen celler filan vardi o zaman. cocuk 800tl yapmjs faturayi,internet acik kalmis demisti bana.. ben ne o faturayi gordum ne bisey.. ama arkadasima mahcup.olmamak icin yaklasik yarisini ELDEN sevgilime vermistim.. ustune bir de beni aldatti :rolleyes::rolleyes:

arkadaşım her şeye bir cevabın var.
benden para istemez ama teklif edersem kabul eder ama benim param yok diyorsun.
verdiğin cevaplara göre benim aklıma gelen, bu çocuk kaçmak istiyor. nelerden dersen, harcamalardan eğer yaptırıyorsan harcamalarından, sorumluluktan, beraberlikten, senden, ortak olan ve yaptığınız/yapacağınız v.b. herşeyden.
yok başka cevap kalmadı.

Çelişkili seyler var.
Sevgilinin borcu ödeyecek durumu yok ama mahkemeyle ugrasacak keyfide yok.

Kredi kartini calan kisi belli, baska memlekete gitmis, orda da harcama yapmis o zaman. Erkek arkadasin ayni anda ik farkli yerde olamayacagina gore bunuda ispatlayabilir kolayca.

Ayrica hergun biseyler satin aliyoruz yani cuzdani cikariyoruz. 1 hafta boyunca nasil farketmemis kartinin orda olmadigini?

Kredi kartının şifresini bilen biri çaldığı için imzaya gerek kalmamış.Araba yedek parçası vs alınmış.Kıyafet alınmış sanırım tam hatırlamıyorum
Sevgilinin arabasi var mi? Ne kadar suredir ve ne yakinlikta bir birlikteliginiz var, insan babasina boyle guvenmiyor bu devirde, soracagim birkac soru var onlareger kafanizda cevap buluyorsa guvenin ve odeyin gitsin!!!
1) Sifreyi kac kisi biliyor olabilir ki? Yani sucluyu bulmaniz cok da zor olmamali bu durumda,
2) sevgilinizin kartinin limiti kacti ki? 5-6 bin tl cekim yapabilmisler. Zira limiti bu denli yuksekse, o karti cikaranin odeyecek durumu da vardir,
3) sevgiliniz kendisini bu kadar magdur eden bir konuda neden bu denli gevsek, neden sikayetci olmuyor hala
4) diyelim ki polis oyle demis, sevgilin de deseydi kartimi rizam ile verdigim birisinden neden sikayetci olayim, borc ustume kaldi, mahkeme araciligi ile ondan tahsil edecegim diye,
5) bu sevgilinin ailesi yok mu, borc verecek arkadasi yok mu niye bu kadar kasiyor?
6) bankayla gorusurse borcunu makul sekilde yapilandirabilirler,
Yani diyecegim o ki, sevgilin ajite yapmak yerine cozum bulsa ve uygulasa? Gercekten insanlara bu kadar koru korune guvenebiliyor musunuz bu devirde? Neyse buradaki cogu kisi inanmamis, siz hala celiskili durumlari degerlendirmek yerine sevgilinize guvenmeyi seciyorsaniz diyecegim tek soz var
*Kendi dusen aglamaz!!!

Afedersiniz ama sizdeki bu tuhaflık neden? Insan şüphe etmese bile acaba bana daha farkli seyler söylerler mi diye düşünüp gider, yine gider yani.

Siz de bi tuhafsınız gerçekten. Burdan kendinize destek alıp ailenizden maddi anlamda yardım almaya mı kalkışacaksınız o niyetle mi açtınız konuyu? Bu yasta bu kadar fikirsiz olmamalısinız bu konuda.

1-Sizin desteğinize neden ihtiyaç duyayım
2- Ailemden isteyecek olsam çoktan ister buraya sorma gereği duymazdım

Cevabımda mantık bulamaman gayet normal aslında senin mantık normal insandan biraz farklı işliyor olsa gerek. Hangi savcı böyle cevap verir Allah aşkına? Hak, hukuk bilmesek neyse.
Saf ayağına yatmaktaki amacım ne olabilir. hadi bana mantıklı bir şekilde açıklayın o halde

Sevgilinin arabasi var mi? Ne kadar suredir ve ne yakinlikta bir birlikteliginiz var, insan babasina boyle guvenmiyor bu devirde, soracagim birkac soru var onlareger kafanizda cevap buluyorsa guvenin ve odeyin gitsin!!!
1) Sifreyi kac kisi biliyor olabilir ki? Yani sucluyu bulmaniz cok da zor olmamali bu durumda,
2) sevgilinizin kartinin limiti kacti ki? 5-6 bin tl cekim yapabilmisler. Zira limiti bu denli yuksekse, o karti cikaranin odeyecek durumu da vardir,
3) sevgiliniz kendisini bu kadar magdur eden bir konuda neden bu denli gevsek, neden sikayetci olmuyor hala
4) diyelim ki polis oyle demis, sevgilin de deseydi kartimi rizam ile verdigim birisinden neden sikayetci olayim, borc ustume kaldi, mahkeme araciligi ile ondan tahsil edecegim diye,
5) bu sevgilinin ailesi yok mu, borc verecek arkadasi yok mu niye bu kadar kasiyor?
6) bankayla gorusurse borcunu makul sekilde yapilandirabilirler,
Yani diyecegim o ki, sevgilin ajite yapmak yerine cozum bulsa ve uygulasa? Gercekten insanlara bu kadar koru korune guvenebiliyor musunuz bu devirde? Neyse buradaki cogu kisi inanmamis, siz hala celiskili durumlari degerlendirmek yerine sevgilinize guvenmeyi seciyorsaniz diyecegim tek soz var
*Kendi dusen aglamaz!!!

Son cümleniz bana değiyor sanırım da borç benim borcum değil farkındaysanız.Sadece destek olmaya çalışmak istedim hepsi bu. Düşmek,ağlamak ne alaka?

Çelişkili seyler var.
Sevgilinin borcu ödeyecek durumu yok ama mahkemeyle ugrasacak keyfide yok.

Kredi kartini calan kisi belli, baska memlekete gitmis, orda da harcama yapmis o zaman. Erkek arkadasin ayni anda ik farkli yerde olamayacagina gore bunuda ispatlayabilir kolayca.

Ayrica hergun biseyler satin aliyoruz yani cuzdani cikariyoruz. 1 hafta boyunca nasil farketmemis kartinin orda olmadigini?

Aynı anda iki yerde olmadığını kanıtlaması kartı kendi gönül Rıza'sıyla vermediğinin ispatı değil. Siz her gün kartınızla bir şeyler satın alıyor olabilirsiniz ama o kartını kullanmıyor.Nakit ödüyor genelde her şeyi.

arkadaşım her şeye bir cevabın var.
benden para istemez ama teklif edersem kabul eder ama benim param yok diyorsun.
verdiğin cevaplara göre benim aklıma gelen, bu çocuk kaçmak istiyor. nelerden dersen, harcamalardan eğer yaptırıyorsan harcamalarından, sorumluluktan, beraberlikten, senden, ortak olan ve yaptığınız/yapacağınız v.b. herşeyden.
yok başka cevap kalmadı.

Benim ona maddi bir yüküm yok.Bu durum aramızı daha iyi yaptı ayrıca.Benden para da beklemiyor.Her şeye cevabım var demek ki.cevapsız pek soru sorulmamış demek ki yani ne yapabilirim?

Aynı anda iki yerde olmadığını kanıtlaması kartı kendi gönül Rıza'sıyla vermediğinin ispatı değil. Siz her gün kartınızla bir şeyler satın alıyor olabilirsiniz ama o kartını kullanmıyor.Nakit ödüyor genelde her şeyi.

Telefonum calindi. Hemde yuzyuze baktigim kisi tarafından. Gittim sikayetci oldum, cezasini aldi. Telefonun tanidigin insandan cikti belki kendi isteginle verdin iftira ediyorsun demedi hakim bana.

Bende genelde nakit kullanirim ama cuzdani actigimda kredi kartimi gorurum, illa kullanmak gerekmiyor hem sifrem alnimda yazilida gezmiyorum

Back
X