- 7 Temmuz 2021
- 42
- 33
- 3
- Konu Sahibi RachelGreen-
-
sadece arkadaşım olduğunu da düşünebilir :/ Ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim bilmiyorumAdam öğrenmiş zaten neyi söyleyeceksin daha?
erkek kardeşimBöyle bir kiz kardes varken düsmana gerek yok.
Söyleme niye söylüyorsun o zaman? Ne gerek var? Aksiyon mu arıyorsun?sadece arkadaşım olduğunu da düşünebilir :/ Ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum
yok hayır normal bi konuşmaydıNe iğrenç bir kardesin var. Anne babanın kötü ebeveyn olduğu böyle ispiyoncu bir cocuk yetistirmelerinden belli
Diyecek bir laf yok. "Sadece arkadaş olarak konuştuğum düzgün biri var ama yaşım daha çok küçük olduğu için , kendi parami kazanana kadar sevgili falan olmak istemiyorum" de.
Mesajda aşk mask börtü böcek var mıydı bari?
bi açıklama yapmam gerekiyor soruyor çünkü eve geldiğinde konuşağızSöyleme niye söylüyorsun o zaman? Ne gerek var? Aksiyon mu arıyorsun?
evlilik planı yok ikimizinde öncelikleri var daha çalışacağız kariyer sahibi olacağız ne zaman dimdik kendi ayaklarımızın üzerinde durursak o zaman söyleyecektik ailemize ama kardeşim sağolsun babam ismini bile öğrendi20 yaşındasınız ne zaman için evlilik planı yapıyorsunuz , baba korkusuna acele karar vermeyin.Ciddi kelimesini evlilik planına yordum ben.Her neyse planınız ne ise onu anlatın yarın da sevgiliniz çıksın karşısına tanışsin.Bu tarz babalar buna önem veriyor zamanında arkadaşım da yaşamıştı adam olsa gizli gizli gorusmez kızımla karşıma çıkar demişti .Tanışınca yumuşadı.
Erkek kardes olsada babanin bu durumda hangi tavri oldugunu bile bile size kötülük yapmak istemesi Kabul edilemez. Seni Babana karsi kötü göstermek onun hosunami gidiyorerkek kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?