Erkek arkadaşımın olduğunu babama nasıl söyleyebilirim?

sadece arkadaşım olduğunu da düşünebilir :/ Ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum

Erkek arkadasiniz babaniz evlenin dese paldir kuldur ailesini toplayip gelip sizi isteyecek mi bari, ciddiyiz diyeceksiniz ya?

Anlattiginiz kafada bir adam "iyi madem ciddiyseniz gezin tozun aylarca, yillarca karismam" diyecek degil ailesi gelsin istesin diye baski kurar muhtemelen.O zaman ne olacak?

Babama bir erkek arkadaşım olduğunu fakat önceliğimin kariyer olduğunu ve koluma altın bileziğimi takmadan evleneceğimi söyledim.Fakat dediğim gibi sığ görüşlü olduğundan çok kızdı..Onaylamıyor.

Hayır dinlemeyecekseniz neden soruyorsunuz? Elli kişi söyleme dedi sana.

Ne bekliyordunuz ki? Tamam akıllı kızım takılın siz ben görmüyorum demesini falan mı? Çok toysunuz şu hareketinizden bile belli

E siz korkmuyormuşsunuz ki babanızdan, boşuna konu açmışsınız buraya…

işsiz güçsüz insanlar nasıl ciddi ilişki yaşıyor bende bunu anlayamıyorum ailenize hem muhtaçsınız hem de dünyada en güvenli olduğunuz yer ailenizin yanı o duygusal şeyler paylaştığınız insanı babanızın önüne koymayın bu aşamada hata yaparsınız.

işe gireceğim yakın bir zamanda başvuru yapmıştım

işe gireceğim yakın bir zamanda başvuru yapmıştım
tamam mücadele ediyorsunuz eş adayınız da mücadele ediyor ise ve elle tutulur bir şeyler var ise aileleri devreye sokarsınız . babanız sizin iyiliğinizden başka bir şey düşünmüyor ve bu arkadaşlığınız süresinde mahremiyetinizi korumanız sizin yararınıza olacaktır.

Yazınızı okuyunca o kadar üzüldüm ki. Bu nasıl bi üslup böyle. Hakkında bahsettiğiniz kişi babanız. Yanlış düşünüyor olabilir ona lafım yok ama anne ya da baba kimse evladının kötü Bi hayatı olsun istemez. Bunu bi gün evebeyn olunca daha iyi anlayacaksınız

Biliyor musun benim babamda böyle katıydı 26 yasında sevgilim olduğunu anlaması için yanlışlıkla ekran görüntüsü mesajı göndermiş gibi yapmıştım hiç unutamıyorum ilk çıtlatma öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…