• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın önceliği ben değil miyim?

Cebindesin. Mantığına yattığı için seninle birlikte. Yarın birgün nedensiz bir şekilde seni terkederse hiç üzülme. Bir erkek seviyorsa sevdiği kadına mutlaka vakit ayırır. Özler, sesini duymak ister, gününü ve nasıl olduğunu merak eder sürekli sorar. Arkadaşlarına bir dakika sevgilimle konuşacağım bugün onu hiç arayamadım demek ya da arkadaşlarıyla otururken sana mesaj yazması kendisinden hiçbir şey götürmez. Sence bunu akıl mı edemiyor yoksa tercih mi etmiyor. Bu tiple evlenirsen bu sefer de eşim eve gelmiyor sürekli arkadaşları ile diye konu açarsın. Benim de sosyal kelebek arkadaşlarım var, sevgililerine mekandayken de yazıyorlar arkadaşlarıylayken telefon da ediyorlar. Seven insan vakit ayırır ki zaten vakit ayır demişsin ona rağmen hala böyle davranıyor. Kendini kandırmaktan vazgeç ve daha fazla üzülmeden bu ilişkiyi sen bitir derim ben

Cebindesin. Mantığına yattığı için seninle birlikte. Yarın birgün nedensiz bir şekilde seni terkederse hiç üzülme. Bir erkek seviyorsa sevdiği kadına mutlaka vakit ayırır. Özler, sesini duymak ister, gününü ve nasıl olduğunu merak eder sürekli sorar. Arkadaşlarına bir dakika sevgilimle konuşacağım bugün onu hiç arayamadım demek ya da arkadaşlarıyla otururken sana mesaj yazması kendisinden hiçbir şey götürmez. Sence bunu akıl mı edemiyor yoksa tercih mi etmiyor. Bu tiple evlenirsen bu sefer de eşim eve gelmiyor sürekli arkadaşları ile diye konu açarsın. Benim de sosyal kelebek arkadaşlarım var, sevgililerine mekandayken de yazıyorlar arkadaşlarıylayken telefon da ediyorlar. Seven insan vakit ayırır ki zaten vakit ayır demişsin ona rağmen hala böyle davranıyor. Kendini kandırmaktan vazgeç ve daha fazla üzülmeden bu ilişkiyi sen bitir derim ben
Böyle tamamen aramıyor sormuyor demiyorum haber verir surdayim der arar 5 dk da olsa uğraşır ama ben yeterince konusamamaktan bahsediyorum doya doya konuşmak istiyorum 5 10 dk bana yetmiyor artık

Kendine yeterince vakit ayırıyor omu kısmıyorum niye oraya gittin niye buraya gittin demiyorum haber veriyor istersem konum atar resim atar
Ama niye gittin demem surat asmam yani iki gündür iftara gidiyor ve iki gündür konusamadik ondan öncesi de yine az konuştuk zaten bu şekilde

doya doya konuşmak istiyorum 5 10 dk bana yetmiyor artık
Bunu ona söylemişsin takmamış hala az vakit ayırıyor
Bana yeterince zaman ayırmadığın için ayrılmak istiyorum. Konuştum olmadı hala aynısın, demek ki bu işler zoraki olmuyor dersin
Ayrılırsınız artık yedi sekiz ay, bir yıl falan kendi halinde takılır
Umduğu gibi birini bulamazsa tekrar yazar. İki ilgili davranır ne zaman yine cebinde olduğunu düşünür yine silbaştan ilgisiz davranır
Ya ayrılmayı denersin, geri dönerse bir ihtimal bundan sonra ilgili davranmaya başlar
Ya da dediğim gibi geri dönse de yine aynı davranabilir. El iyisi olabilir. Hayatımdaki kişi ilgisiz, bana zaman ayırmıyor diye şikayet eden çok kadın var. Bazı erkekler birlikte olduğu kişiyi pek takmıyor. Vaktini ve ilgisini çevresine ayırmayı tercih ediyor

Ya affedersin ayağı kırık köpek gibi sürekli geziyor derler bizim oralarda. Evlendikten sonra da zirt pırt sürekli başka yerlerde olur bu eve de gelmez

Bana yeterince zaman ayırmadığın için ayrılmak istiyorum. Konuştum olmadı hala aynısın, demek ki bu işler zoraki olmuyor dersin
Umduğu gibi birini bulamazsa tekrar yazar. İki ilgili davranır ne zaman yine cebinde olduğunu düşünür yine silbaştan ilgisiz davranır
Ya ayrılmayı denersin, geri dönerse bir ihtimal bundan sonra ilgili davranmaya başlar
Ya da dediğim gibi geri dönse de yine aynı davranabilir. El iyisi olabilir. Eşim ilgisiz bana zaman ayırmıyor diye şikayet eden çok kadın var. Bazı erkekler eşini-sevgilisini pek takmıyor. Vaktini ve ilgisini çevresine ayırmayı tercih ediyor
Öyle dedim zaten vars yoksa işin çevren ailen bunu demem ne kadar doğru oldu bilmiyorum da ama bende hata var başında onu uyarmam gerekliydi yeterince kızmadım gerçekten belki de doğru düzgün hiç kızmadım çoktandır söylüyorum son sıkıntılı bi işi vardı onunla uğraşıyor o da sıkıntılıyım yanımda ol diyor telafi edicem diyor da ben eskisi gibi değilim artık

Yoo yeterince kız ağız dolusu laf söyle yine aynı kalır. Seven insan vakit ayırır. Gün içinde nasıl olduğunu merak eder. Özler, sesini duymak ister görüntülü arar. Öyle millete uzun uzun vakit ayıran biri sevgilisine sadece birkaç dakikalık telefon görüşmesi kadar vakit ayırıyorsa açık açık sevmiyor demektir yani. İstediğin tartışmayı yap yine aynı kalır

Ya da dediğim gibi geri dönse de yine aynı davranabilir. El iyisi olabilir. Hayatımdaki kişi ilgisiz, bana zaman ayırmıyor diye şikayet ueden çok kadın var. Bazı erkekler birlikte olduğu kişiyi pek takmıyor. Vaktini ve ilgisini çevresine ayırmayı tercih ediyor

Yoo yeterince kız ağız dolusu laf söyle yine aynı kalır. Seven insan vakit ayırır. Gün içinde nasıl olduğunu merak eder. Özler, sesini duymak ister görüntülü arar. Öyle millete uzun uzun vakit ayıran biri sevgilisine sadece birkaç dakikalık telefon görüşmesi kadar vakit ayırıyorsa açık açık sevmiyor demektir yani. İstediğin tartışmayı yap yine aynı kalır
Bu benim dengemi bozdu ben bu adamdan birsey anlamadım ya görüntülü de arıyor aslında arar özler görmek ister birde şehir dışına çıkınca daha fazla özlemeye başladı aramak istiyor devamlı ama yeterince konuşamıyoruz mesela bugün güzel konuştuysak 40 dk kadar diyelim birkaç gün az konuşuruz denge yok düzen istikrar yok

Tamam sen bu dediklerini açık açık ona yarın tekrardan söyle
Böyle devam edeceksen ben ayrılmak istiyorum. Bugünden itibaren tavırlarına bakacağım de
Tahminen birkaç hafta ilgi göstermeye çalışır ama sonra tekrardan başa döner
Sen de ayrılırsın

Böyle devam edeceksen ben ayrılmak istiyorum. Bugünden itibaren tavırlarına bakacağım
Ama aslında bu da çok eril bir hareket yani zaten vakit ayırmıyorsun demişsin. İlişkinizi önemseseydi zaten vakit ayırmaya başlardı. Direkt ayrılmak istediğini söylemen bence en doğrusu olur. İlgisiz olduğun için ayrılmak istiyorum diye de ekle ama

Bütün davranışlarına bir açıklaman var madem herşeyini aklayacaktın bu çocuğun neden konu açıyorsunuz yeni modalardan biride bu sanki biz tanıyoruz biz rahatsız oluyoruzda hemen bi savunma arkadaşım elalemle 7/24 fink atan adam seninle 2dk konuşmuyor kısa ve öz tercihleri farklıdır belki 🤷🏼‍♀️

Öyle dedim zaten vars yoksa işin çevren ailen bunu demem ne kadar doğru oldu bilmiyorum da ama bende hata var başında onu uyarmam gerekliydi yeterince kızmadım gerçekten belki de doğru düzgün hiç kızmadım çoktandır söylüyorum son sıkıntılı bi işi vardı onunla uğraşıyor o da sıkıntılıyım yanımda ol diyor telafi edicem diyor da ben eskisi gibi değilim artık
Nasıl bir aşk bu? "Beni ara bana zaman ayır "diye özellikle uyarmanız mı gerekiyor? Azarlamadan aklına gelmiyor mu? Birini seviyorsan aşıksan ararsın "seni seviyorum şu an çok yoğunum,seni özledim"demek en fazla 20 saniye.Ben sürekli uyardığım ve 4. 5. Plana atıldığım bir ilişki istemezdim,sürekli dürtmeyle giden bir ilşkinin tarafı olmak çok onur kırıcı.....

Evlenince de böyle devam etmesini ister misin ? Evlenince de eve 12 gibi gelecek milletin derdi ile igrasmaktan
Bak burada bin tane konu açılıyor böyle ayağı kırık köpek gibi orda burda sürekli gezenlerde hayır yok bu kadar çalışanda hayır yok
İş için bile olsa bu kadar geç gelmesi geç araması huzursuzluk olacak evde
Ona göre yolunu çiz

Adam sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor. Erkek arkadaşlarının amca oğlu enişte yedi sülale sürekli bir arada olmaları normal değil. Ben bu adamın herhangi bir kadınla vakit geçirmekten haz ettiğini sanmıyorum ya.

Ülkede eşcinsel evlilik serbest olsa da şu homieler birbiriyle olsa. Elaleme göstermelik sevgili yapıp kenara atmaları son bulsa. Ama o zaman da kadının verdiği rahatlık için yine kadınlara musallat olur bu keneler. Çok rica ediyorum her yerden engelleyin kapatın gitsin telefonu.

Yok karakteri böyle belli çevresini seviyor akrabalarını işini seviyor gelsinler gitsinler isteyen kalabalık seven biri asosyal değil ben kadar ama bu kadarı da artık fazla hayatında biri olduğunu kaçırıyor bu akşam da arkadaşıyla başka şehire gidecekler arkadaşının akrabası mi annesi mi ne varmış orda yakin bi arkadasi ziyaret edecekler iftar yapacaklar uzakta bir yer yine gidiş gelis konuşamayacaz yine ben tek başıma kaldım
Sizi de dâhil edebilirdi, niye etmemiş? Bu kadar da düşüncesiz olmamalı ya. Sürekli geri plandasın, böyle gitmez. “Ayna olurum, yaptığı neyse aynısını yaparım.” demişsin ama değmez. Sonunda kendi üzüldüğünle kalırsın.🫠

sorunun cevabı çok basit değilsin. nasıl bir iş yoğunluğu ki bu birkaç gün konuşamıyorsunuz falan ne yapıyor ülke mi yönetiyor?

2024 ün Ekim ayı gibi tanıştık o zamandan beri beraberiz o zamandan beri beni hep ikinci plana attığını düşünüyorum çünkü gerçekten yeterli derecede konuşmuyoruz ve bu durumdan artık çok bunaldım. Ve bu zamana kadar ben bu şekilde anlayışlı sabırlı olmasaydım bu ilişki fazla yürümezdi he ona yaranmak içinde yapmadım bunu ben zaten genel olarak da anlayışlı uyumlu biriyim insanın halinden anlarım herşey zamanında güzeldir düşüncesindeyim iş zamanı iş aşk zamanı aşk. Ama devamlı mesguliyeti var devamlı işi var ya çevresi ya arkadaşı bitmiyor evdeki işi sıkıntısı bitmiyor ama zamanla şunu anladım ki aslında herkesin koşuşturması var o sadece bunları bahane ediyor belki de bilmiyorum. Yeterince bazi şeylere çok sabrettim sürekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum surdan geliyorum şu çağırdı iş için bu çağırdı yemeğe vs yani hep bu şekilde evet haber veriyor evet ilgili beni düşünür eder abartmadan söylüyorum ama yeterince konuşamayız.Artik kendimi enayi hissediyorum biraz da o cabalasin uğraşsın konuşalım istesin azıcık konuşmakla olmuyor. Bir gün konuşuyoruz birkaç gün doğru düzgün konuşamıyoruz akşam üzeri konuşuyoruz bakıyorum uyuyor sesi gidiyor gözleri kapanıyor bende çok sıkıntıdayım çalışıyorum eve geliyorum ev işlerini yapıyorum annem doğru düzgün yapmıyor hersey bana bakıyor birde o bana böyle davranınca kolum kanadım kırılıyor. Ben süreklilik istiyorum bende benim kadar konuşmak için zaman yaratmaya çalışsın istiyorum kısa kısa sohbetler istemiyorum artık birgun konuşup birkaç gün az konuşmak hatta bazen hiç konuşmamak istemiyorum ne kadar işi olsa da gün içinde bana yarım saatini ayırsın istiyorum ama dengemi şaşırtıyor birgun öyle birgün böyle ya uyuyakalır ya işi vardır konuştuğumuz süre boyunca işi gücü arkadaşı çevresi akrabası bitmedi hayır anlamadığım ilgili de bir adam hediye alması hastalanınca ilaç alması ama bir yandan böyle yapması? Ya nasılsa artık gitmez kafasında cepte görüyor ya da bilmiyorum hep açıklama yapıyor özür diliyor falan bu sefer aklım karışıyor samimiyetine de inanıyorum ama beni böyle devamlı bekletmesine devamlı işim var demesine uyuyakalmasina kısa kısa sohbetlere katlanamıyorum ne yapmam lazım?
pışpışlıyor seni manipülatör herif

Valla az önce aradi akşam başka bir şehire gidecekler arkadaşının akrabası ordaymış onu ziyarete gidecekler iftar yapacaklar yine gidiş geliş pek konuşamıycaz :) doldum taşmak üzereyim o kadar doluyum
bence sıkıntılarını söyle ve bıtır bu ılışkıyı
yedekte baskaları da vardır belkı de

Back
X