erkek arkadaşımın saygısızlığı..

Erkek arkadasınız sırf misafir gelecegini bildigi için bile gitmiş olabilir. Açıklaması da geleni gideni ben ne bileyim haberim yoktu diyiverir, aradan sıyrılır.
Pek güvenilir degil erkek arkadasınız, çoğumuzun eşi sevgilisi fedakarlık yaptı ama bu tarz ortamlarda da bulunmamıştır.

Madem sadece arkadaslarının kız arkadasları neden yalan soyleme geregı duydu

Bencede kimse anlayamadı. Kız arkadaşları olabilir bu gayet normal ama kız arkadaşının hiç tanımadığı kız arkadaşlarıyla aynı evde kalması normal karşılanıyor galiba :)
Çünkü aslında konu sahibinin erkek arkadaşı ve rahatsız olduğu kız grubu aynı evde misafirlermiş

Çizerek tabloda anlatasım geldi valla 😂

Sevgilin arkadaşının evine ordaki kızlarin da orda olduğunu bile bile kalmaya gitmiş ,doğru mu 🤷🏼‍♀️

Kötü bi süreçden geçiyorum covid 19 oldum ve ağır geçirdim yeni yeni düzeliyorum daha önce bi konu yüzünden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kaç gün önce hastalığımı yogun geçirdigim gün haftasonu kısıtlamasını girdigi gün sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan görüyorum kavga ettik özürler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını söyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını çıkardım beni kaybettiğini söyledim bana yalan söylemediğini sorsaydım olduklarını söyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini söyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile saçmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak çok zor sosyal medyamdan bile çıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması çok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..
Siz beni kaybettin dediginiz icin rahat, cünkü kaybetmis olsa o mesaji atmazdiniz.
Beni kaybettin ayrildik demek oluyor, siz hastayken aramayan, ilgilenmeyen, ayrildik desenizde umursamayan birinden beklentiniz?
Ayrica siz onu ararsaniz veya yazarsaniz, sizi daha cok üzeceginden emin olun.

Sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilmesine rağmen,şu salgın döneminde, üstelik siz o hastalıkla boğuşurken alem yapmaya arkadaşlarının evine gidiyor, kızlı erkekli alkol alıp, goygoy yapıyorlar, beraber sabahlıyorlar yanlış anlamadıysam. Adamın size değer verdiğine eminmisiniz? Her şeyi geçtim gerçekten seven insanın siz o haldeyken öyle ortamları içinin almaması lazım, bakın gerçekten aşık olmak değer vermenin kıstasını çok yanlış yerlerde arıyorsunuz bence, zira kendinize hayat arkadaşı seçeceğiniz insanın öncelikle size kıyamaması ve merhameti olması lazım. Ben erkek arkadaşınızın size merhameti olduğunu düşünmüyorum. Zira seven hiçbir adam kız arkadaşı binlerce kişinin öldüğü bir hastalıkla boğuşurken, hiçbir zorunluluğu olmadığı halde başka kızlarla kadeh tokuşturup, sabahlayamaz. Erkek arkadaşınızın şu salgın döneminde kızlarla oturup keyif yapacağım diye kendini riske atacak kadar alem düşkünü ve kafasız olduğu gerçeği ortadayken, bence yol yakınken sizde aklınızı başınıza alıp , böyle heriflerden hayat arkadaşı olmayacağını kabullenip tekmeyi basıp geçin.

Sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilmesine rağmen,şu salgın döneminde, üstelik siz o hastalıkla boğuşurken alem yapmaya arkadaşlarının evine gidiyor, kızlı erkekli alkol alıp, goygoy yapıyorlar, beraber sabahlıyorlar yanlış anlamadıysam. Adamın size değer verdiğine eminmisiniz? Her şeyi geçtim gerçekten seven insanın siz o haldeyken öyle ortamları içinin almaması lazım, bakın gerçekten aşık olmak değer vermenin kıstasını çok yanlış yerlerde arıyorsunuz bence, zira kendinize hayat arkadaşı seçeceğiniz insanın öncelikle size kıyamaması ve merhameti olması lazım. Ben erkek arkadaşınızın size merhameti olduğunu düşünmüyorum. Zira seven hiçbir adam kız arkadaşı binlerce kişinin öldüğü bir hastalıkla boğuşurken, hiçbir zorunluluğu olmadığı halde başka kızlarla kadeh tokuşturup, sabahlayamaz. Erkek arkadaşınızın şu salgın döneminde kızlarla oturup keyif yapacağım diye kendini riske atacak kadar alem düşkünü ve kafasız olduğu gerçeği ortadayken, bence yol yakınken sizde aklınızı başınıza alıp , böyle heriflerden hayat arkadaşı olmayacağını kabullenip tekmeyi basıp geçin.
haklısınız teşekür ederim..

Siz beni kaybettin dediginiz icin rahat, cünkü kaybetmis olsa o mesaji atmazdiniz.
Beni kaybettin ayrildik demek oluyor, siz hastayken aramayan, ilgilenmeyen, ayrildik desenizde umursamayan birinden beklentiniz?
Ayrica siz onu ararsaniz veya yazarsaniz, sizi daha cok üzeceginden emin olun.
kendisi beni günde 10 kere arayıp nasıl oldugumu vitaminlerime yemegime kadar düşünen bi insandı bunları düşünmesi yaptıgı terbiyesizligi kapatmıyor maalesefki ..aradıgında açmıcagımı biliyor ben beni kaybettin mesajından önce yalvarmalarını özürlerini kabul etmedim beni kaybettin mesajını ona istinaden yazdım..

Korkudan arayamıyor?
İstekleriniz, yaşamlarınız farklı belli ki, ısrarcı olmak sizi üzer.

Deli olacam hala millet evlerde toplanıyor.
Yasak olduğunu bile bile sevgiliniz gitmiş kızların da orda olduğunu biliyormuş üstelik sizin rahatsız olduğunuzu da.
Baya baya gamsız bu çocuk demek ki bi şekilde hallederim uydururum diye düşünmüştür.
Ayrılmasanız bile asla aramayın dönmeyin burnu sürtsün.

Back
X