erkek arkadaşımın telefonu çalındı :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese bu gün erkek arkadaşımla lunaparka gittik s4 telefonu kayboldu çok kalabalıktı oyuncakta düşürdü diye tahmin ediyoruz anons falan yaptırdık çıkmadı nedense ben kendimi çok kötü hissediyorum sizce bulunabilme şansı varmı böyle bişey yaşayan varmı teşekkürler şimdiden herkese

basima gelmedi ama bildigim.kadariyla akilli teledonlari kapattirabiliyorsunuz im numarasi ile başvurusu yapin karakola arkadasimin telefonu aylar sonra bulundu gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

IMEI numarasından bulunur yada kayıp,çalıntı için sigorta yapılmışmıydı.

Son düzenleme:

arkadaşım da kaybettiğini sanmıştı htc yi aradı kapattırdı telefonu. bir hafta sonra da telefonu buldu ama kitlenmişti. kuzenimin de telefonu çalınmıştı bulundu dava görüldü telefonunu aldı

Mobil cihazımı bul, mobil cihazınızı kaybettiğinizde Aygıtımı kilitle ve Aygıtımı temizle fonksiyonlarını kullanarak kişisel bilgilerinizin herkesin eline geçmesi olasılığını en aza indirir. Buna ek olarak, Mobil cihazımı bul fonksiyonunu kullanarak kaybettiğiniz telefonunuzun nerede olduğunu bulabilirsiniz./ALINTI
Böyle bir uygulama var s4lerde, benim telefonum da s4 ayrıca çalınmaya karşı sigorta yaptırdıysanız size yeni telefon gönderirler. Ben yaptırmıştım.

IMEI numarasından bulunur yada kayıp,çalıntı için sigorta yapılmışmıydı.

Kaskosu vardı gecen telefonu düsürdüğünde ona kullandı bidahada yapmadı cnm yarın karakola gidicek inşallah bi sonuç cıkar

Androidlerde imei değiştirilebiliyor. O yüzden işiniz zor.

Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim cnm karakola gidicek yarın bide özlemiz var fotolarımız falan insalalh kapatılabilir telefon

Erkek arkadasımda yaptırmıştı ama kaskosu telefonun ekranı kırılınca gitmişti yeniden yaptırmadı o uygulamayı telefona önceden indirmeniz gerekmiyomu ama canım

arkadaşım da kaybettiğini sanmıştı htc yi aradı kapattırdı telefonu. bir hafta sonra da telefonu buldu ama kitlenmişti. kuzenimin de telefonu çalınmıştı bulundu dava görüldü telefonunu aldı
İnşallah bizimde bulunur o kadar özelimiz var içinde

Erkek arkadasımda yaptırmıştı ama kaskosu telefonun ekranı kırılınca gitmişti yeniden yaptırmadı o uygulamayı telefona önceden indirmeniz gerekmiyomu ama canım

Telefonun kendi donanımında olan bir uygulama olabilir, samsungun sitesinden baktım ben de.. ama dediğiniz gibi önceden indirilmesi gereken bir uygulama da olabilir. Umarım bulunur telefon üzüldüm.

Kasko 1 yıllık olmuyor mu 1 yılı doldurmu telefonun eğer dolmamışsa Kasko yine karşılar.

Kasko 1 yıllık olmuyor mu 1 yılı doldurmu telefonun eğer dolmamışsa Kasko yine karşılar.

Yok doldurmadı bir yılı cidden karsılıyomu canım biz bir hasara yada calıntıya diye biliyoruz

Yok doldurmadı bir yılı cidden karsılıyomu canım biz bir hasara yada calıntıya diye biliyoruz
Benim bildiğim karşılanıyor sonuçta 1 yıllık siz den para alıyorlar,kayıp,çalıntı,hasar,hepsini karşı yapılıyor sigorta.

Telefonun kendi donanımında olan bir uygulama olabilir, samsungun sitesinden baktım ben de.. ama dediğiniz gibi önceden indirilmesi gereken bir uygulama da olabilir. Umarım bulunur telefon üzüldüm.
En iyisi Samsung bayisine sormak inşallah vardır kendi donamında telefonun öyle bi uygulama canım telefonada üzüldük ama en çok içinde özelimiz vardı fotoğraflarımız vardı ona çok üzüldük teşekkür ederim bilgi için

Benim bildiğim karşılanıyor sonuçta 1 yıllık siz den para alıyorlar,kayıp,çalıntı,hasar,hepsini karşı yapılıyor sigorta.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım yarın bi sigortaya sorsun bakalım çok teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…