- 8 Temmuz 2019
- 285
- 355
- 53
Hep de kızlar peşlerinden koşar zatenSonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep de kızlar peşlerinden koşar zatenSonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor
Bende öyle olduğunu düşündüğüm için ayrıldım zatenSaklıyorsa kızacağınız bir şey vardır. Sadece kızın ilgisinin olduğunu düşünmüyorum ayrıca...
Heee bulunmaz hint kumaşı yaHep de kızlar peşlerinden koşar zatenerkekler ve yalanları
![]()
Aynen öyleKatil eder adamı
Zaten diyeceğimi dedimAynen bu kararlılıkla devam et. Sakın yumuşama.
Nerde vallaAynen ama umutsuz olmakta doğru olmaz
Bi yerlerde bizim gibi düzgün insanlar vardır ve karşımıza çıkar inş.
Zafer kazandım diye düşünüyorlar işteOldukça büyükbaş bir şerefsiz di canım
Bu ders olsun işte. Kendinde gram suç bulmayan, her zaman haklı (!) biri ile daha yola çıkmayın.Bunlar biriyle konuşmayı aldatmaktan saymıyor
Böyle bir zihniyet
Ne çekicem ya
Kadın boşamış
Ben ayrılamayacağım sanıyor
Bide kadının arkasından bıraktı gitti beni diye saydırıyordu bir sürü
Salak
Nerde valla
Artık hiç inanmıyorum
Bu Bile yaptıysa bana bu dünyada herkes yapar vallaBende öyleyim ama umutsuz olmakta günahmış![]()
Bu Bile yaptıysa bana bu dünyada herkes yapar valla
O kadar söyleyeyim
Madem böyle bir şey yok gösterip kurtulsaydı neden konunun uzamasına engel olmadı ki.. Zaten sadece kızın yazdıkları olsaydı kendi karşılık vermeseydi çok rahatlıkla gösterirdi. Erkeklere güven olmuyor maalesef.. Kesinlikle devam etmeyin ileride evlensenizde bu affedişinizi kendisi hiç unutmayacak ve tekrar tekrar yapacak. Nasıl olsa affeder mantığındalar. Üzmeyin kendinizi ne hali varsa görsün..Sevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Böyle biri değildiBu ders olsun işte. Kendinde gram suç bulmayan, her zaman haklı (!) biri ile daha yola çıkmayın.
Deseydi evet konuştum affetmek yada affetmemek sana kalmışEn doğrusunu yapmışsınız. İlk anda kabul edip yalvarsa yakarsa belki bir ümidi olabilirdi affedeceğinize dair. Ama aptal yerine konmak cidden sıkıntı kendi topuklarına sıkıyorlar..