Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Telefon kurcalamak doğru bir şey değil ama siz kurcalayıp bir şey bulmak amacıyla almamışsınız telefonu elinize zaten. Bu adam iyi niyetli olsa ve gizleyecek bir şeysi olmasa gösterirdi size mesajı. Haklısınız, bu kişiyle güven ilişkisi kurmanız mümkün görünmüyor.
Elime almadım zaten
Otururken gördüm telefon yanımdaydı
Önüme düştü msj
Benim sinirlendiğim şey itiraf etmemesi
Söyleseydi bana baştan
Ne bilim çok adiymiş
Adiliğini kabul etmiyor işte

nasıl bu kadar güvendin ki? Bu bile yaptıysa diyorsun sana nasıl bu güveni verdi? Benim böyle güveneceğim bi Allah ın kulu olamaz sanırım
Güvendim bilmiyorum
Bide fiziksel olarak kadınların çok ilgi duyacağı bir tip değil
Yani tahrik unsuru bir adam değil
Hayatında hep terk edilmiş istenmemiş
Güvenmiyordum erkeklere
Hep yakışıklı sevgililerim oldu
Bir kere de böyle deneyeyim dedim
Ama oda aynısı çıktı
Genelde kadınların ilgi duyduğu insanlarla oldum kendimde fiziksel olarak güzel bir kadınım
Onun yanında çok fazlaydım
Böyle ukala gibi konuşmak istemiyorum ama durumu anlatmam için bunları söylemem lazım
İlk gördüğümde ikinci buluşmayı yapmıcaktım ama o kadar istedi ki beni mutlu eder belki dedim bu şekilde başladım
Dengesizlikleri duygusallığı saflığı bağladı beni
Ama yalanmış hepsi
Demek ki ben onun egosunu yükselttim
Kendini ispatladı
İlk vurduğu ben oldum işte
Demek ki herkes dengi dengine olmalıymış
Şimdi bulsun benim gibi ona değer veren güzel bir kadın yolu açık

valla şöyle söyliyim, geçen sene erkek arkadaşım benim rahatsızlık duyduğum bir kızın mesaj bildirimlerini whatsappta sessizde almıştı.
öncesinde ona çok net "ya ben rahatsız olduğum halde görüşmeye devam eder ama beni kaybedersin yada iletişimine nokta koyarsın" demiştim.
rahatsız olma nedenim de şuydu: köpeklerini sitenin parkında gezdirirken tanışmışlar ve kız baya baya her fırsatta hadi köpekleri çıkaralım vs diye mesaj atıyordu. ben varken beraber çıkarkdık köpekleri ama kızın tavrı ve bana bazı sözleri çok rahatsız ediciydi.
neyse, ben o sessize alınmaya görünce çok büyük kavga çıkardım. aynen böyle üste çıkmaya çalıştı. yok sen yanlış anlıyosunu, yok tek derdim köpeğimi gezdirmek, yok senin evcil hayvanın olmadığı için zorluğunu bilmiyosun..
o kavga çok büyüdü ve ayrıldık.
2 ay hiç görüşmedik. sonra barıştık.
ve bana dedi ki "sen haklıydın ! ben seni seviyorum ama o kızın dediğin gibi ilgisi vardı ve benim nolursa olsun onunla mesajlaşmamam, o umudu vermemem lazımdı."

demem o ki, genelde biz kadınların hisleri yanılmaz.
eğer sevgiliniz gelip bu şekilde size hak vermezse ve üste çıkmaya devam ederse bırakın.
yok özür diler ve hak verirse belki 1 şans daha verebilirsiniz.

Güvendim bilmiyorum
Güvenmiyordum erkeklere
Ama oda aynısı çıktı
Genelde kadınların ilgi duyduğu insanlarla oldum kendimde fiziksel olarak güzel bir kadınım
Böyle ukala gibi konuşmak istemiyorum ama durumu anlatmam için bunları söylemem lazım
İlk gördüğümde ikinci buluşmayı yapmıcaktım ama o kadar istedi ki beni mutlu eder belki dedim bu şekilde başladım
Ama yalanmış hepsi
Kendini ispatladı
Benim eşim hep bi cazibe merkezi olmuş zamanında. Ama onu tanıdığımdan beri bir yanlışını görmedim. Acaba biraz doymuşlara mı yönelseniz? O anlattığınız erkek profili eziklik psikolojisi yaşıyor gibi geldi. Bana göre daha tehlikeliler. Hayatlarında tercih edilmeyişlerinin acısını zor bela buldukları kadınlardan çıkartabiliyorlar.

Güvendim bilmiyorum
Güvenmiyordum erkeklere
Ama oda aynısı çıktı
Ama yalanmış hepsi
Kendini ispatladı

özür dileyerek söylüyorum, adam eziklik acısını çıkarmış gibi.

valla şöyle söyliyim, geçen sene erkek arkadaşım benim rahatsızlık duyduğum bir kızın mesaj bildirimlerini whatsappta sessizde almıştı.
öncesinde ona çok net "ya ben rahatsız olduğum halde görüşmeye devam eder ama beni kaybedersin yada iletişimine nokta koyarsın" demiştim.
rahatsız olma nedenim de şuydu: köpeklerini sitenin parkında gezdirirken tanışmışlar ve kız baya baya her fırsatta hadi köpekleri çıkaralım vs diye mesaj atıyordu. ben varken beraber çıkarkdık köpekleri ama kızın tavrı ve bana bazı sözleri çok rahatsız ediciydi.
neyse, ben o sessize alınmaya görünce çok büyük kavga çıkardım. aynen böyle üste çıkmaya çalıştı. yok sen yanlış anlıyosunu, yok tek derdim köpeğimi gezdirmek, yok senin evcil hayvanın olmadığı için zorluğunu bilmiyosun..
o kavga çok büyüdü ve ayrıldık.
2 ay hiç görüşmedik. sonra barıştık.
ve bana dedi ki "sen haklıydın ! ben seni seviyorum ama o kızın dediğin gibi ilgisi vardı ve benim nolursa olsun onunla mesajlaşmamam, o umudu vermemem lazımdı."

demem o ki, genelde biz kadınların hisleri yanılmaz.
eğer sevgiliniz gelip bu şekilde size hak vermezse ve üste çıkmaya devam ederse bırakın.
yok özür diler ve hak verirse belki 1 şans daha verebilirsiniz.
Bizim farklı sorunlarımızda vardı
Ondan kaynaklı yani hayatı karışık biraz
Bazı problemleri var
Yani bu msj da üstüne gelince olay patladı
Zaten bitmesi gereken bir ilişkiydi
O yüzden bizde geri dönüş olmaz
Zaten soğudum artık
Bitecekti ama böyle bitmesi koydu
Benim için sorunlarıyla mücadele edeceğine birde bunu yaptı
Beni kaybetti
Artık pişman olup yalvarmasının önemi yok
Pişman olursa içinde yaşasın bana bulaşmasın
Yeni bir sayfa açıyorum kendime
Bu kadar fedakarlığın sonu bu olmamalıydı

Güvendim bilmiyorum
Güvenmiyordum erkeklere
Ama oda aynısı çıktı
Ama yalanmış hepsi
Kendini ispatladı

Aldatmanın karşı tarafın fiziksel görünüşüyle senin
güzel olmanla hiç ilgisi yok bence. Kimileri kendini ispatlama çabası eziklik demiş ben katılmıyorum.
Eğer aldatmak kişinin karakterinde varsa aldatmaya meyilliyse en ufak karşıdan gelen bi ilgiyi boş geçmez zaten. Tamamen karakter meselesi benim gözümde sorunlu bir ilişki olsa dahi. Duyguları gerçektir hala da
seviyodur bile ama karakteri bozuksa yapacak birşey yok maalesef

Mesajı göremedin dimi?
Telefondan birşeyler bakıyordum demişsin ya hani msj gelince açıp bakmışsındır diye düşündüm

özür dileyerek söylüyorum, adam eziklik acısını çıkarmış gibi.
Özgüven patlaması yaşadı benle
Beni aşık etti kendine
Baktı işte bu kız aşık oldu
Daha iyisini de bulurum dedi
Klasik hikaye
Ve ben bunu başından beri hissetmiştim biliyor musunuz
Bu benim kıymetimi bilmeyecek demiştim içimden
Öyle de oldu

Aldatmanın karşı tarafın fiziksel görünüşüyle senin
güzel olmanla hiç ilgisi yok bence. Kimileri kendini ispatlama çabası eziklik demiş ben katılmıyorum.
Eğer aldatmak kişinin karakterinde varsa aldatmaya meyilliyse en ufak karşıdan gelen bi ilgiyi boş geçmez zaten. Tamamen karakter meselesi benim gözümde sorunlu bir ilişki olsa dahi. Duyguları gerçektir hala da
seviyodur bile ama karakteri bozuksa yapacak birşey yok maalesef
Bu tip insanlar sevmiyor zaten gerçekten

Beni aşık etti kendine
Klasik hikaye
Öyle de oldu

kararınızı vermişsiniz zaten. hakkınızda hayırlısı olsun. umarım karşınıza karakteri düzgün, sizi mutlu edecek biri çıkar..

Beni aşık etti kendine
Klasik hikaye
Öyle de oldu
Sorun ne biliyor musun kadinlar aşık olunca hayatının merkezi yapıyor o adamı. Erkekler ise öyle değil. Kadın kul köle aşık olunca erkek Yeni arayışlara giriyor. Çünkü çantada keklik olunca o gizem bitiyor. Ayrıca inan o kadına da aşık olmuştur o. Her yeni kadına aşık olup deli divane olurlar.

Sorun ne biliyor musun kadinlar aşık olunca hayatının merkezi yapıyor o adamı. Erkekler ise öyle değil. Kadın kul köle aşık olunca erkek Yeni arayışlara giriyor. Çünkü çantada keklik olunca o gizem bitiyor. Ayrıca inan o kadına da aşık olmuştur o. Her yeni kadına aşık olup deli divane olurlar.
Olsun hayrını görsün
Kul köle falan değildim zaten ona
O öyle algılamışsa bilemem

Back
X