erkek arkadaşımın tutumsuzluğu

Ne demek memur olucakmış sadece. O zaman ilan versin madem. Bu zihniyette biriyle neden birlikte olduğunuzu anlayamadım. Lutfen kendinizi bu kadar asagilatip küçümsetmeyin.

4 ay önce memurdunuz da şimdi mi sekretersiniz. Bunu diyemediniz mi yani. Bu fikir sonradan oluşmadı ya. Belli ki bahane bırak gitsin

Gitsin memur bulsun o zaman haspa
daha öce bi öğretmenle tanıştırılmış ama olumlu geçmemiş :) bana dediği şu ben gerçekten senden çok etkilendim çok uyumlusun ama mesleğin içime sinmiyo yarın iş resmiyete döküldüğü zaman da tek kişinin maaşıyla geçinemeyiz bunları da göz önün de bulundurmalıyız diyo

Başlığınizi "tutumsuzluk" olarak görünce sevgilinizin çok harcama yaptığını düşündüm. Tutarsızlık olarak değiştirin isterseniz.
Konunuza gelince şimdiden böyle düşünen bir insan ilerde daha çok problem çıkarır yol verin bence.

Memurla sevgili olsaymış madem, yola çıkıp yolun ortasında “ama ben memur istiyorum” kafası hangi level acaba?

Bu mallardan çok var,defolsun gitsin bırak ipini! Kadını işi yüzünden seven adama adam demem ben.

Alin terinizi kucumsuyor ama deger veriyor
bu nasil bir mantik ...

Arkaniza bakmadan uzaklasin , demek icin geldim ....

Adamın aklı nerdeymiş sizinle birlikteliğe başlarken bilmiyor muydu sekter olduğunuzu? Kendinize değer verin ve sizi ATM olarak gören adamı bırakın bence

O tutumsuzluk değil tutarsızlık ,adam ax kazandığınız ve iş güvenceniz olmadığı için hoşnut değil,devlette kadrolu çaycı olsan mutlu olur ,vakit kaybetmeyin bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…